En erken hamilelik belirtileri

ya ben şu uzayan akıntıyı hiç bilmiyodum demekki yumurtluyomuşum allahımm nasıl kaçırdım inanmıyorum yaaaaa:) hatta diyodum bu ne yaaaaaaa arada niye böle oluyo ayy neyse bu ay kaçırmim barik

kızlar yenı hamişler vardır heralde sımdıden tebrık edıyorum....
ben yine kırmızı kartı yedim... mart ta ınsallah bebişler gelir...
şubat da kaçtı uf yaaa... coook üzüldüm agladım yine.... iyice sulugöz oldumm...
düzelmem lazım ya düzenim bozulcak...

ya tubacık dün akşam saat 10 tam yataga girdim acaip uykum var zil çaldı kimdersin ablam ve eşi oturmaya gelmişler:S ben dumur tabi sıkılmışlar bi gidelim demişler ya ne düşüncesizlik ya demiolar bu kız hamile erken yatar çalışıo felan sinir oldum tabi hanfendi bütün gün evde yattıgı için hava hoş off off bu akşam erkende uyucam ya

Handan ablana deseydin yaa benim erken uykum gelioo ben yatıcam sız kusura bakmayın deseydın ...

Ben ablama şimdiden söylüyorum bir hamile kalsam hep yatarım :)

minnoslar naberr??ndk adet olmussun. sevinsem mi uzulsem mi bilemedim
sevin sevinn yeni aya bomba gibi düşcemmmmmmmdelikafadulden
üzülme canımın içiiii, hepimiz aynı durumdayızzz az kaldı gelecek meleklerimizz

handanım yaaa çalışmayan kadınların çalışan kadınlara karşı anlayışsızlıklarını bir türlü anlamıyorummmkötükedihüso

hoşgeldin ecrin evet yine kıs geldi yaaa

aynen ndkcım insanlar bazen o kadar anlayışsız oluolarki bu kadar da olmaz diorum ama oluo maalesef :S

bende bir tek benim ablamlar yapıyor sanıyodum
benimkilerde öğle sorma cat kapı insan bir arar yaa birgün tutamıycam diycem biz 5 kardeşiz 4 numara benim 2 kız benden büyük hep öğle yapıyolar sinir oluyom sinir kötükedihüso

en sevmediğim şeydir davetsiz misafir, çalışıyoruz sonuçta herzaman temiz derli toplu olamıyoruzz ya da ikram edecek bişeyimiz olmayabiliyor... ne var sanki müsaitmisiniz diye arasalarr

Merhaba arkadaşlar, ben rahatsızım evdeyim bugün, sabah kalkınca test yaptım negatif çıktı, pazar günü çok silik çıkmıştı neden böyle oldu anlamadım, regl de olmadım hiçbir belirtiside yok ayrıca....

ayy yamansak seninkidemi çat kapı gelio ya biz çok yakınızdır ablamla en yakın arkadaşızdır ama hamileyken durum farklılaştı önceden giderdik gelirdik sık sık okey oynardık sabahlara kadar ama şimdi bunlar olamaz belki hala bunu anlayamadı ya

kıslar size bir sorum olcek şimdi benim dünden beri gögüslermde iğne baymasına benzer ağrı oluyor herhangi bir gögüs rahatsızlığı belirtisi olabilirmi allah kurusun da bilen varsa cvp bekliyom lütfen

ndk canım müsaitsiniz die arasa ne olcak müsait degilim diemiosunki ya en iisi haftaiçi çalışan insana dokunmucannnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kıslar baharcan16 dan da haber yok ya nerde bu kıs hamile kalınca unuttumu bisleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…