En erken hamilelik belirtileri

ayy sedacım ilaçların adıını bilmiom inanki ya ama iki tane ilaç içio onu bilom hamilelikte içilebilen ilaçlarmış olcagı varsa oluo işte allahın takdiri

canım bende iki tane ilaç içitim inş. Yan etkisi olmamıştır.

Benim zaten bugünlerde adet olmam lazımdır ama olmadım ama umudumda yoktu hani hep ilaç kullandığğım için dedim kendi kendime olmaz diye bugün bir test aldım merakımdan sadece oda şaşırtıcı çıktı ya test bozuktu yada bunda bir hayır vardı.gebelik çizgisi yarısı çıktı yarısı çıkmadı ama içimde hiç hefes yok nedir anlamadım umursamıcamda

handancim hollandada maas iyi ama bi okadarda senden geri aliyorlar...ayllik giderleri sen duysan aklin durur..bide heryerde kriz var simdi..hollandada kotuye gidiyor.. is yerleri kapaniyor.. kocaminda 4 ayda cikisini vercekmis off. ona sIkIldi canim.. bebekte geliyor off off

ayy dimi yaaa pardonnkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım benimm evet bu ay hamile kalacammm kalmayım varyaa yumurtaları sahanda kızartcam artıkk kocişe yedircemm bende kurtulcamm kociştee :roflol:kaydirigubbakcemile3 önceki msjımı toparlıyorumm

tubişimm canın sıkılmasınn süt içç yoğurt yee meyve yeee zaten boş oturuyosun bi iş yaptığın yok bize takıll :)))) ..................

ay gülmekten bayılcam nerdeyse. Yumurtaları kocana yadircen he pişirip bak güzel mantık akşam bende kocama bu kelimeyi nisbet yaparken diyeyim :):)):

canımmmm üzülme tatlım kocanın belli bi meslegi vardır sanırım yeni bir iş bulabilir bi şekilde size bakar olumlu düşün çıkarsalarda tazminat alır bi süre idare edersiniz tatlım ya

handancim hollandada maas iyi ama bi okadarda senden geri aliyorlar...ayllik giderleri sen duysan aklin durur..bide heryerde kriz var simdi..hollandada kotuye gidiyor.. is yerleri kapaniyor.. kocaminda 4 ayda cikisini vercekmis off. ona sIkIldi canim.. bebekte geliyor off off

demeeee ayy canım benimmm, tazminat alacak ama dimii???? inşallah hemen yeni iş bulur yaa oyyy kıyamam sanaa, canının sıkıntısı anlaşıldı şimdi:çok üzgünüm:

kıslar bişi sorcam torsıomda....
sağ kasığımda ağrı var bugün. adetimin 12,günü yani ovulasyonun daha doğrusu neden böle bi acı hissediom oturup kalkerken yaa.. bi yorum yapsanısa

kıslar bişi sorcam torsıomda....
sağ kasığımda ağrı var bugün. adetimin 12,günü yani ovulasyonun daha doğrusu neden böle bi acı hissediom oturup kalkerken yaa.. bi yorum yapsanısa

yumurtluyorsundur canımmm, bugünleri iyi değerlendirrşutarafagitti

yumurtluyorsundur canımmm, bugünleri iyi değerlendirrşutarafagitti

derim aşıncak gün değerlendirmekten kaldım su altında:)))))))
demek bu şekilde hissediliyo yumurtlama bilmiodum valla desene ndk cım akşam çok iş var die saol canım benim hiç düşünmemiştim valla....Şeniz

bencede yumurtluyondur tatlım

üzülme yaa inşallah eşin kısa zamanda iş bulur üzülme evet keşke para denen şey olmasaydı :oklava:

gerçekten kızlar ay sonu su ft gelçek ucsuz bucaksız bebek yapıcaz derken deniz kızına döndük yaa
sürekli iş başındayız valla 1,5 aydır ben helek oldum :enbuyukkk:

zaten bu hayatı istedigimiz gibi yaşayamıyoruz sürekli para kazanmak için ugraşıyoruz sonra yorgunluktan hayatı yaşamaya zaman bulamıyoruz , inş bebişlerimiz bu hayatı doya doya yaşarlar..bu dünyadaki tek şansım sevdigim adamla evlenmek..

valla is yeri kapanacak ama iste krizden dolayi insallah hemen is bulur ya.. heryerde kriz var biraz surer is bulmasi..insallah tazminatini alir.. eger sirketi batti gosterrirlerse onuda alamiyor.. hayirlisi insallah allahim en kisa zamanda duzene sokar herseyi.. kriz kriz insanlari mahfettiler ya

inş tubacım sen bunları düşünemeye çalış bebişin kısmetiyle gelir inş onun şansına babası çookkk iyi bi iş bulur inş

kimin nolca belli degilki aha biz şimdi çalışıoz yarın öbürgün garantimzimi var özel sektör sonuçta hadi yallah diebilirler kumar gibi bişe ya

Back