Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım akıntın ıkı parmağının arasına aldığında şöyle bi 5cm kadar uzayan bi akıntıysa evet bir iki gün içinde çatlayak demektir.yapsam bi sakıncası olmaz heralde çünkü akıntım çoğaldı yumurtlama gnüm ondanmı acaba
kızlar ama ablam idrar yolu enfeksiyonu iiçin doktora gitti o zamanda çalışmalar yapıodu doktora sölemiş işte böle böle çalışıoz felan die muane etmiş enfeksiyon intihalp felan vamrmış işte hamileysende zarar vermicek ilaçlar verdi ablam içti megersem hamileymiş hamileykende devam edio hala doktor iç dedi demekki öleykende hamile kalınabilio ne bilim
kızlar geldimm, işlerden takipte zorlanıyorummm...
nilüfercimm küsmüsün yazmışsınn aşkolssunn delümmmmmmm, ben kimseye küsememmm küsmemmmmmmm :))
bana diyosun herhaldee üstüme alınayımmmmmmm :dance: ösle beniii ösleeee öslenmek ne güselllllllll..... nasılsın canpareeecanım nerdesin ösledim seni
:jeyyar:
hoş geldin gülümmm:jeyyar:
PATRİCİA kuşum nerden aldın valla söğlese bu ay olmaz ki inşallah olur bende almayı düşünüyorum lütfen
gcam sirkenin böle bir şeyi olabilirmi ieş mi yaradı kız yoksa inş işe yaramıştır
nasıl olayım hayatımmm derin duygularrr içindeyimmm laelaelaelaelae kaydirigubbakcemile3nasıl olsun ndk iyi sen naassın gız tabikimde sana dedim
bendene beklemedin galiba öslenmeyi ndk
olabilir valla ebru sonuçta dezenfektan etkisi var sirkenin o amaçla vermişti doktor belkide temizledi işte iltihabını falan
[
anammm kokoşum da burdaymışşşş nörüyon kızz zilloşşşlaelaelaelaelae