En erken hamilelik belirtileri

hahaha handancim benim gibisin.. bende o biber tursusuna olurdum hele kisirla felan.. demekki oglan egeliyor canim.. bende cok aci yerdim..ye aciyi dogur haciyi :D

yaaa yemim o zaman artık ama dayanamıom kıslar akşam yemeklerinde deliler gibi yiom ya ama acaip rahatsızoluom sonra , acı yiyince yanmam oluo sadece e bide diolar canın bişe çekerse mutkala ye felan hangsini dinlim şimdidelikafadulden

ayyy nerden sordumm,,hepınızz acıktınızz...aman kıslarr tek grıp olmayında turşu murşu yemeyın....valla şifa olsunn dıyeee,,,herşeyın başıı sağlıkkk yaffffff

deme ya tucabıkk abowwww bide çigköfte manyagıyım ama yemiom midemi bozuo yaa ye acıyı çıkar hacıyı bilmiodum kıs ahahahahah yinede allah bilir ya hiç belli olmuo eşimgil 4 erkek kardeş eltimde erkek bebek beklio bende erkek dogurursam beni öldrürler artık ahahahah

doktor benı muayne etti ceylancımmm hormonların duzenlı calısıyor dedı. bır senedır degıl kız bır senedır beklemıyom... bıraz kasık agrım olmustu doktora gıttım benden kan fılan aldı ultrasona soktu muayne ettı hormonlar duzenlı yumurtalıklar duzenlı sorun yok dedı bır bucuk ay once ıste ben daha yenı bebek ıstemeye basladım.. ve bu da ılk denememızdı...

özlem daha erken canım sen normal calış kadın dayanışması iyi oluyor be handan

erken demı kendı kendımıze takılalım doktorluk bı mevzu yok dahakaydirigubbakcemile4 ya kızlar dıer topıkte bı arkadas kafamı karıstırdı .. hanı gebelık acısından sansımızın fazla oldugu gunler var ya ıste o gunlerde gun asırı ılıskıye gırmemız gerekıyomus dogru mu bebek ıcın bız sadece 1kere yaptık hamıle olamaz mıyım sımdıııısenağlama

arkadaşlarım ben bıraz uzanıcam başım ağrıyo..hepinize teşkür edıyor ve opuyorummm

özlemcim gün aşırı ilişki yapmalısın tabi allah bilir olca varsa olur ama gebelik için adet bitince gün aiırı ilişki kurmalısın tatlım

aa özlemacar adet olduktan sonra yani bittikten sonra günaşırı ilişki şart düzene sokman lazım yumurtlama zanında geceleri ilişkiye gir yumurta %90 gece çatlıyormuş doktorum öğle dedi.

kuzular nasılsınız varmı yenı hamiş haberleri???????? bende dün regl olamadım bakalım olurum bu gunlerde heralde. belkide stres yaptım ondan gecikti:(

selam kızlar bugün adetimin 27. günü ilk defa bu ay göğüslerim dolgun ve hasaslar diyorumki şimdi gidip eczaneden test alıp gelsem varsa eğer çıkarmı sizce gerçi korkuyorum çünkü bugün adet sancılarım var heran olacak gibi o yüzden cesaret edemiyorum

Back