En erken hamilelik belirtileri

angelic canım diger topicede yazdım , benimde genelde sabahları burnum kanar hi doktora gitmedim kılcal damarların incelmesi sonucu oldugunu düşünüom kendi teşhisimi koydım:)) ben alıştııgım için normal gelio artık bi doktora gidersen banada haber ver canım aama endişelenme bence damar zedelenmesi felandır

saol handancım, ben de regl olunca doktora gidicem zaten, o zaman anlatırım derdimi, bugün aspirin almasam mı acaba?

sen bilirisn tatlım aspirin kanı sulandırdıgı için olablilir bi yorum yapamıcam geçmiş olsun canım inş regl olmassın kıs:)

üzülme cxanım ya allah salık versin geç olsun ama güç olmasın canım ya

dostınex ne olur ne için kullanıyorsunuz?

bu arada ben bir doktora gittim yumurtalıkların temmel dedi, hamile kalırsın ama biraz uğraşman lazım resmen çöktüm ,başka doktora gittim hayır çok ii çalışıyor sıkıntı yok dedi of yaa bir dedikleri bir dediklerini tutmuyor.

Bugün karamsarım biraz ceylancım yaaa, sona yaklaşınca böyle oluyor insan, bir de şu kanama olayı canımı sıktı:çok üzgünüm:

CANIM GEÇMİŞ OLSUN yaşadığın olayı bende yaşadım stresten kaynaklanıyor bitanemama sen yinede doktora git kıyamam sana..Karamsarlık bize hiç yakışmıyor başaracağız daha önce bizle tanışmıyordun da başaramadın ama artık tek yüreğiz :asigim:

kislar son aylarda hic yapmadim kiii benneyaptımki ama yine de artmis...gecen sene is yuzunden cok stres yapiyordum, ama bu sene hic yapmadim...ne yapalim vardir bir sebebi :teytey: iice salliicam artik

canim dostinex prolaktin hormonu yuksek ciktiginda kullaniliyor...ilac yani

eger gogsunuz sis ve aciyorsa ya da sut gelirse bu hormonunuzu olcturun canim a.s.

kıslar yanlış hatırlamıyorsam ndk bügün test yapacaktı dimi yaptımı bir bilginiz var mı

dostınex ne olur ne için kullanıyorsunuz?

bu arada ben bir doktora gittim yumurtalıkların temmel dedi, hamile kalırsın ama biraz uğraşman lazım resmen çöktüm ,başka doktora gittim hayır çok ii çalışıyor sıkıntı yok dedi of yaa bir dedikleri bir dediklerini tutmuyor.

Dostinex Prolaktin hormonu eğer yüksekse düşürmek için kullanılır çünkü bu hormon yüksekse gebeliğe engel.. doktor bulmak çok zor ben 5 doktor değiştirdim şükür bu doktorum iyi Sevgilerle..

Evet gerçekten çok zor ii doktor bulmak peki ne yapıcaz anlamadım yumurtalık temmelliği ile ilgili bilgisi olan varmı arkadaşlar lütfen

CANIM GEÇMİŞ OLSUN yaşadığın olayı bende yaşadım stresten kaynaklanıyor bitanemama sen yinede doktora git kıyamam sana..Karamsarlık bize hiç yakışmıyor başaracağız daha önce bizle tanışmıyordun da başaramadın ama artık tek yüreğiz :asigim:

inşallah canım, sona yaklaşma sendromu her kadında var sanırımkaydirigubbakcemile2
Bu arada bugün ateşim 36.8 çıktı, yarın öbürsü gün düşmezse iyidir.

Ay kızlarr sayfayı açık unutup toplantıya gitmişim, geçmişten ceylancım bi senin yazını okuyabildim:)) Canım ya saol iyi gidiyor vallahi her sabah test yapıyorum ve hergün biraz daha kırmızılaşıyor . İnşallah darısı senin ve tüm arkadaşların başına:))

Back