• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En erken hamilelik belirtileri

benım karın da garuldayıp gurulduyo ya daha 7ısınde bırlıkte olmustuk esımle bu kadar cabuk garıldarmı acabaaaa=( nıye bole oluyooooo

him olabilir döllenme gerçekleşiyordur yada çatlama oluyordur ya da yada yada spermler halay çekiyordur :)))

istemem mi ben de katılmak ısterım tabıııı benım kı tas catlasın bır saat sonra gelır bu arada ben de cok umıtlıyım bebegım olacagından aynı senın gıbı yerımde duramıyom ama fazla hoplayıp zıplamayalım da nolur nolmazhihoyyyt

him olabilir döllenme gerçekleşiyordur yada çatlama oluyordur ya da yada yada spermler halay çekiyordur :)))

ayyy sen çok yaşa emiii güldürdün beniiii manyak kıssırnaşık şey ınsallahh ya yeter kı ole bısı olsun bebegiiiimmmm olsun istiyoooruuuummmm :teytey::teytey::teytey::teytey:

hadi inş tatlım yaş kaç senin bu kadar hareketli olduğuna göre yaşlarımız yakın.. :)

offf offff coşalımmm

belkı yasla alakası yoktur kan cekmıstır olamaz mı ızmırın neresınden sın ben de ızmırlıyım

hımmmm bende goztepede oturuyodum evlenınce ıstanbula yerlestım ne kadarlık evlısın cnm

selamm arkıdişlerr bende akranınızım martta 20 yımm inşş.18 e gelene kadar hep yaşımı buyuturdum şimid içim bi tuhaf ben mı yırmı oluyorum dıyorumm,,meğersem kımseye 18 demedığım için yaşaamamşım o yaşıı..bı de anne olursam temellı şaşarım heraldee:)ama bu kezz bağıra bağıra soylerımm 20 yımm vee anneyımmmm

Back