Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
öf öf sevgililer gunu hediyesi yapcektim kocama o da yalan oldu:bbo: bari tutmicaksa bi an önce regl olimde bitsin ooooo daha yumurtlicamdaaaaaaaaa tutcaktaaaaaaaa bi sürü zaman kaybı eşim o kadar gülüyoki hadi daha yumurlicam diyince gıt gıt gıdaaaaaakkkkkk yumurtam sıcak diyip gülüyo bu sinir stres arasında beni de güldürdü delü kaydirigubbakcemile3
ne güzel işte herşeye rağmen eşin senin yanında ve seni güldürüyor daha ne istiyon kıs sabredecen başka çare yok biliyorum zor ama napalım be güzelim.. dayanmak zorundayız .
1 sene 3 aylık evliyiz.1senedir deniyoruz.geçen ay yumurtlamam olmadığı için bu ay doktorum klomen verdi kullandım ve yarın adetimin ilk günü.ayrıca bugün test yaptım negatif çıktı ama adetim gelmezse 3-4 gün sonra kan testi düşünüyorum.. ne tavsiye edersin ne diyorsun bu duruma
:teytey: tey tey hade.............. oh ohhhhhhh kıslar ben yerimde duramıyorum müzikte dinlemiyom şuan ama ne bileim ya delikafadulden o ff offf :dance: