• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En erken hamilelik belirtileri

kıyamam ya inşallah bir dahaki aya Cerin cim allah hepimiz için hayırlısını versin amin Naz cım..

öf öf sevgililer gunu hediyesi yapcektim kocama o da yalan oldu:bbo: bari tutmicaksa bi an önce regl olimde bitsin ooooo daha yumurtlicamdaaaaaaaaa tutcaktaaaaaaaa bi sürü zaman kaybı :D eşim o kadar gülüyoki hadi daha yumurlicam diyince gıt gıt gıdaaaaaakkkkkk yumurtam sıcak diyip gülüyo bu sinir stres arasında beni de güldürdü delü kaydirigubbakcemile3

ne güzel işte herşeye rağmen eşin senin yanında ve seni güldürüyor daha ne istiyon kıs sabredecen başka çare yok biliyorum zor ama napalım be güzelim.. dayanmak zorundayız .

kızlar nerdesiniz konuşun ya sıkıntıdan ölüyorum evde tek başıma ufff senağlama

gelin buraya sohbet edelim kaydirigubbakcemile

hadinndelikafadulden
yapacak çok şey var kahve içelim :içelim: halay çekelim :teytey: kaydirigubbakcemile5

uaçalım kaydirigubbakcemile4 kaydirigubbakcemile2 holihop aynayalım
dondurma yeris bu soğukta :icecream: öptüm sizi Şeniz lülülülülülü

buda benim bebişim :emir_bebek: naniknanik

umahan kıs yalnızlık sana yaramamış falla dur sakin:) sen ne zamandır deniyosun adetine kaç gun var anlat hele

ayy karnımda sancılar sancılar valla ben sabaha kalmas kırmızı kartı yerim öff gitti boşuna 10 lira ii mi

1 sene 3 aylık evliyiz.1senedir deniyoruz.geçen ay yumurtlamam olmadığı için bu ay doktorum klomen verdi kullandım ve yarın adetimin ilk günü.ayrıca bugün test yaptım negatif çıktı ama adetim gelmezse 3-4 gün sonra kan testi düşünüyorum.. ne tavsiye edersin ne diyorsun bu duruma

bu arada durmam hareketliyim ayrıca bebişimin olacağndan çok ümitliyim ve içimde büyük bir sevinç var... konuşsana kıs..

kız ummuhan allah senı......... dur bende zıplayacagım sımdı bebegı dusurcem ayyyyyyyyyyy gaza geldım kızlar nasılsınız

:teytey: tey tey hade.............. oh ohhhhhhh kıslar ben yerimde duramıyorum müzikte dinlemiyom şuan ama ne bileim ya delikafadulden o ff offf :dance:

kız bu hareket needen gelıyor. esın nerede senın o olsaydı bu enerjıyı onunla atardın bebık olurdu............

Back