• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En erken hamilelik belirtileri

kızlarr aranızda hamile var mıı ben hamileleiğin ilk zamanında lekelenmeler nasıl oluyo merak ediyorumm bilgilendirir misiniz beni.

ya aslında üzülmemem lazım bu bizim ilk denememiz yani yolun daha çok başındayıs ama insanoğlu işte bişeyi isteyince hemen olsun diyo hayırlısı bakalım inş çok aratmaz rabbim

naz ben bugun gittim kan testi yaptırdım negatif :(

kaç gün gecikmişti canım senin.ben de yaptım geçmişi okumuşsundur belki.evde test.3 gün bugün benim gecikeli. sence sonuç çıkar mı hemen yalnış yere akıtmışım idrarımı küçük delik yerine çubukların olduğu yere.

amin inşallahhh..
rüzgar yagmur bu arada bu bebiş çok tatlı ya maşşalah boncuk boncukkkkkkk

elinde test varsa tekrar yap ama 2-3 gün sonra bi 5 gün geçerse daha net cevap alırsın herhalde ya da naz cım bi kan tahlili yaptır o daha kesin.

saol güselim :) bende bekliyorum senin gibi adet günüm yarın daha benim hayırlısı neyse o olsun hakkımızda..(amin)...
inşaallah güsel haberlerinizi duyarız cerin bence sende kan testi yaptır güzelim o daha net bende adetim gelmezse kan testi yaptıracağım.

ben bugun bekliodum nazcım olmayınca napsam dedim evin yakınında bi hastane vardı kan testini 10 liraya yapıyodu orda yaptırdım negatif çıktı belkide yarın kırmızı olurum ama nazcım içimden bi ses sen hamilesin diyo hadi işallah senden guzel haberler alıırısss

elinde test varsa tekrar yap ama 2-3 gün sonra bi 5 gün geçerse daha net cevap alırsın herhalde ya da naz cım bi kan tahlili yaptır o daha kesin.

keşke hiç test yapmasaydım bütün günüm mahf oldu bugün.en azından bi bir hafta sonra kesin net cevabı alcaktım.şimdi acaba diyorum.

ben bugun bekliodum nazcım olmayınca napsam dedim evin yakınında bi hastane vardı kan testini 10 liraya yapıyodu orda yaptırdım negatif çıktı belkide yarın kırmızı olurum ama nazcım içimden bi ses sen hamilesin diyo hadi işallah senden guzel haberler alıırısss

yok kısss nerdee bugün eşime bile dırdır ettim. olmuycak herhalde falan diye.

naz cım dert etme kendine bence bir kaç gün daha bekle direk kan testi yaptır bende düşünüyorum açıkcası.. inş. hayırlısı olur bende yaptım bugün test negatif çıktı aynen bende yıkıldım ama yinede kan testini düşünüyorum yakın bir zamanda inş...

naz cım dert etme kendine bence bir kaç gün daha bekle direk kan testi yaptır bende düşünüyorum açıkcası.. inş. hayırlısı olur bende yaptım bugün test negatif çıktı aynen bende yıkıldım ama yinede kan testini düşünüyorum yakın bir zamanda inş...

inşallah canım allah hepimize nasip etsin sağlıklı hayırlısıyla .uzun zamnlar artmasın.

Back