• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En erken hamilelik belirtileri

inşalla cnm ya cok heyecanlıyım ılk kez denedık cook dua edıyorum olur dıye bu arada lıstede kımler var bu yazarmısın tatlımmşakkıdı

yok yeganecim nerdeeeee bende o sans.
reglimin 21. gunu progesterona bakalim demisti dr
ve de prolaktinim yuksekti bi ara, ilac kullanmistim simdi kullanmiyorum ona bakildi

ceylanhh4.jpg

ceylanhmsshu6.jpg

sedacım seni yazdım ama listeyi koyduktsn sonra gördüm bir dahaki sefere göreceksin canım

beni de ekleyin bari 8 şubat adetim olmadım offff.yarın olmazsam kan testi yaptırayım kararsız kaldım..

olmadım ecrincim c.tesiydi günüm. hayırlısı Allahtan

ebrubu yaaaaa ne gıcık şey bu ya süreklli yükseliyo ay ne sinir. kabus diye düşünme lütfen böle moralin bozulucak yaaa. ama ilaç kullanınca düşüyo ve bu ilaç gebeliğe engel değil değilmi canım. ne olur bozma moralini lütfeeennnnnn

marul, mercimek çorbası, 2 yumurtalı menemen, bezelyeli pirinç pilavı, tarhana çorbası, yoğurtlu ıspanak, tavuklu brokoli, kereviz, dana şiş, barbunya pilaki bunlar gebe kalmaya yardımcı olan yiyceklermiş tw de çıkmıştı

Selam kızlar ben artık gebellikle ilgili herhangi bir foruma bakmamaya karar verdim ara sıra buraya bakıp belirtiler neler onalara bakıyordum yazdıklarınızdan acaba bende mi diye ümid edip duruyordum ama anladımki olmuyor en iyisi artık bu formlara bakıpta üzülmememk he defasında üzülmek yok bu ay olmazsa birdahakine diyordum ama pes artık benden bu kadar moralim çok bozuk sizlerle çok samimi değilim bana bir kaç arkadaş burdan sağ olsunlar cevap verdiler iyi dilekte bulundular onun için yazıyorum .
Umarım en yakın zamanda bebişlerinize kavuşursunuz sağlıkla huzurla kollarınıza alırsınız ben kendimden geçtim tüm dualrım bebek hasreti ile yanan sizler için ceylan ve handan tekrar teşekkür ederim size o gün için moral vediğiniz için sağılcakla kalın

Back