• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En erken hamilelik belirtileri

1 Bel altına yastık koy yataktan kalkma asla
2 İlişki öncesi 2 saat önceden eşine sert bir kahve yap
3 İlişki öncesi soğuk suyla belden aşağını yıka
4 Sperm hareketliliğinden şüphe ediyorsan bence ne olur olmaz ilişki sonraasında ayaklarını birleştirip havaya dik
Yumurtlama gününden eminsen en az 3 gün evvel ilişkide bulunma :1hug:

Sevgilerle

Ceylan cim hepsini anladim da bu kahve ne ise yariyor onu anlamadim.. yumurtlama günüm bugün veya yarin diye cikiyor hesaplayicida dün basladim calismalara cünkü yüzüm yaniyor atesimi ölcme imkanim olmadi ama bi sicklik var vucudumda.. bakalim hayirlisini versin yaradanim.. bide arkadaslar besmele cekmeyi unutmayin..

kıssllaarrr ya ben göğüslerime baktım bayağa damar çıkmış sanki ya kafayı yiyorum galiba yarın kan testi yaptırsammı acaba

benim yumurtlama günüm 7 ile 12 arasıymış hesapkayıcıda öyle çıkıyo gün aşırımı olması lazım

kedi79 canım sen çok stres yaptın bence yarın hatta bu akşam kan testini yaptır kurtul rahatla canım varsada yoksada ögrenirsin böle beklemektense yaptır tatlım

yeganecim dogrudur vallahi...gozumu acamiyordum hastaliktan, ama simdi daha iyiyim...test yaptirdim, hormon testi onun cikmasina 1 saat kadar kaldi, heyecandan olecemmm

günün mü geçti canım bak merak ederim özele msj at benim karışıklıkta göremem falan akşam bakarım tamam mı hayırlı haber inşallahhhihoyyyt

xaracım sana küsermiyim hiç sen yazdığında ayşeye ileti yazıyordum o yüzden geç yazdım bitanem gözümün nuru
Ayşecim spermleri hareketlendiriyormuş
Dizdirsek pozisyonu gebelik için birebir miş...

bakalım artık hayırlısı canım.1 hafta beklerim gelmezse 1 test daha yaparım yine negatifse giderim doktora .benim geçen ay düzenli gelmişti bi önceki ay yine gecikmişti 20 gün falan doktora gitmiştim.doktor 1 hafta içinde gelmezse gel FSH,TSH ve PRC testlerini yapalım demişti.ama gerek olmadı bihafta içinde gelmişti.bi dahaki ay da düzenli gelince gitme gereği görmedim.ama artık gerekicek gibi.ne anlama geliyo bu testler bilen var mı.

kızlar ben kaçtım. kociş geliyor.. grip oldu-kaç gündür mahsun mahsun bakıyor suratıma canımın içi.

görüşürüz sonra. bye

Küsme zaten sakın bana, seni çok seviyorum ben, tatlı arkadaşım benim. Ooo nelerde biliyorsun sen öyle, senin bebişin gelmesi yakındır ha (inşallah).

Küsme zaten sakın bana, seni çok seviyorum ben, tatlı arkadaşım benim. Ooo nelerde biliyorsun sen öyle, senin bebişin gelmesi yakındır ha (inşallah).

Canımıniçi inşallah hepimizin meleği yola çıkmıştır kaydirigubbakcemile5bende seni çok seviyorum canımınköşesi :asigim:

canlarımmmm liste burdan mı yapılıyorduCADIARZU benım adet tarihim 18şubat beni de ekler misiniz acabadelikafadulden

Back