En erken hamilelik belirtileri

bir çorba bir yemek zuzucum haftaiçi bizde bi çeşit yapıyorum
naz27 deryak45 ve sutlukawe pek tanımıyoruz yani

canım yaşım 25..1.5 senedir ewliyim..2. ayımda hamile kaldım çok şükür..düşüğüm filan olmadı daha önce ilk hamileliğim..bu ay griptim aslında,öle yumurtlamadır filan pek takip edemedik yani..3 er gün arayla oldu..bikaç kez..özel bişey de yapmadım..sadece 1 saat filan uzandım ilişkiden sonra..bide ılık suyla banyo yaptım hep..sıcak su zararlıymış..madem gelen bişey yok niye ağlıyosun bitanem? yazık diilmi sana..hem sen böyle yıpratınca kendini eğer bebikin warsa da etkileniyo hormonlardan biliyosun dimi..yok sa da zaten bu gerginlik engelliyo büyük ölçüde bunu da biliyosun dimi..birazcık moral we sakinnn lütfenn...aklına gelen herşeyi sorabilirsin ayrıca:)

canım ağlama bitanem Ahh o stres yokmu hepimizin gecikmesinin nedeni belki rahat olsak herşey daha iyi olacak meleklerimiz çabuk gelecek
nazcım benim yumurtalarım büyümüyordu ama bak bu ay Şubat inancıyla 18 mm.oldu İnanıyorum meleklerimiz bir adım daha yakllaştı hepimize:Saruboceq:
Hadi ver elini arkadaşım birlik olalım :1hug:

ben de 1 buçuk yıllık evliyim canım.yaşım 27 .ben de ikincisinde kalmıştım 1 aylık düşük olmuştu kendiliğnden.sonra 6 ay korunmadık ama günleri falan da takip etmiyodum.ama olamdı .şimdi adamakıllı gün aşırı iki aydır oluyo.geçen ay kalamadım.bakalım şimdi hamileysem hamileyimdir zaten .kalmışımdır.::değilsem de değildir.:çok üzgünüm:

aaaaaaaaaaaaaaaa ciddenmi Süper haberrrr
Zeynepzeynepzeynep tebrikler hayatım kucağına almak nasip etsin

evet hayatım çok haklısın.bebişler yaklaşıyodur inşallah. bi de ben bugün dolaptan yoğurdu çıkarırken hepsi bi yere döküldü.başladım ağlamaya.hertaraf mahf oldu.aklım bebişte ya konsantre olamıyorum yaptığım işlere.üfff üfff .allah yine de biliyor zamanını isyenm etmemek de lazım.sağlıklı ve hayırlısıyla inşallah.

arkadaşlar ben kafayı kırdım herhalde bi ağlıyorum durduk yer de bi de gülüyorum kahkahalarla.:uhm:

yaa ceylaannn..ben o tahta hiç oturmadıımm..ya banne banne yaa..accık oturuym soora hemen kalkarım söözzzhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…