En erken hamilelik belirtileri

selam kızlarrr.benimde gunum yarın bakalım olcakmıyım şuan hiçbir belişrti yok.
baş dönmesi belirtimi???sanki tansiyonum düşüyor yer sallanıyor arada..

geldımmmm de kımsecıklerr yokk..ya hiçç boş durmuyosunuz heralde kısslarrrrrsengözlerimebaksanabkaydirigubbakcemilesositososito

FD7 zeynepzeynepzeynep hamiş
FD7 DEN CEYLANA FD7 DEN CEYLANA MESAJ ALINMIŞTIR.TAMAM.:)oyle bı yazmışn kı heycan yaptımm:1shok:

allahh kavuştursunn zeyneppp,,maaşallah,,ne zamandır istiyodun bılmıyorum ama zaman onemlı değil onemlı olan şuan ve seeenn hamılesınnn:CüvCüv zman soyle klas bıtırelım lafımızı....dun gıttı yarın gelmedı anı yaşamalıııııııa.s

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
EEE..zeynepcim anlat belirtilerini sende bizi bırakma:çok üzgünüm:

ecrin bende merak ettim yarın bi idrar testi yapsana diycem ama eczaneler kapalı onun içinde nöbetçi eczane arar mısın bilmem:) en iyisi pazartesi sabahı ilk işin bi test al ilk idrar ile onu yap ve çift çizgiyle karşılaşşşşşş inş canım

zeynepzeynepzeynep hamileymişşşşşşşşşş süper haber subat ayı patladıda çatladı bilenemm maşşallah
zeynepcim hayırlı olsun canım cok sevindim ay tüylerim diken diken oldu tebrikler hayatım saglıcakla kucagına al insallahhhhhhhhhhhhhhhhh hayırlı olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…