• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En erken hamilelik belirtileri

canım ilk gıttığınde doktor boyle bı sey dememıstı nerden cıktı bu hasta olmadığın her ay vucutta bı kıst olusur kan toplaması gıbı bı sey yanı olduğun her ay da her bırı kaybolur. sen bundan mı bahsedıyosun yoksa farklı bı şey mı

canım benim bi yumurtam wardı çatlamadı ilk gittiğimde 26 mm dün gittim 49 mm olmuşşş doğum kontrol hapı verdi bende onu kullanmayaağım soğan uygulayacağım

ya kızlar bu teknolojı ıyı mmı kotu anlamadım yanı bazen sıkıyo ınsanı yok o hastalık yok bu hastalık ınsn her şeyden suphelenıyo. valla bır hafta anamdan emdıım sut burnumdan geldı artık piskopata bağladım acaba doktor yanlış mı bildi bebek yok mu dedım ta kı değerlerın yukseldığını görene kadar sımdı takmıyorum artık

ortada bişey yokken kafamızdan kurup kurp kullanmamalıyız tabi.insan sağlamken kendı kendını hasta edıyo hakkaten.oluruna bırakmalı,üstüne düşmemelı herşeyın.ama bıde mecburen doktorun kapılarını aşındıranalar var,bu yuzden teknolojının gelişmesı cok guzel.ama dediğim gibi rabbım kullandırmasın.hepimizin sağlıcakla en hayırlı zamanda bebişeri olsun inş..:emir_bebek:

bugün haberini aldığımız tüm hamileler tebrikler derya ya zeynep e zuzu ya daha adını hatırlamadığım arkadaşlara allah kucağınıza almayı nasip etsin darısı geri kalanların başın a

kızlar ben kaçar kendinize iyi bakın iyi haftasonları dua ediyorum p.tesi günü size güzel haberler vermek ve sizden güzel haberler duymak için öpüldünüz

bben kacırmışım bugunde mı hamıleler var.ayy tebrık ederım hepsiniiiii....:)ne mutlu sızee

bende kacıyorum arkıdışler azıcık temüzlük yapam,,birasda sanattt...herkese opucuklaerrrrrr

Ben geldim yemeklerimi yaptım size bakıyım dedim varmı hamiş sabah sabah 2 tane çıkardık Maşallah..

saol hayatımmm..amiinnn....

zuzucum kaçıncı ayında kaldın.kaç aylık şuan.tedaviyle falan mı oldun yoksa kendiliğinden mi .daha önce düşüğün olmuşmuydu.kaç yaşındasın canım.çok soru oldu ama benim şuan çok moralim bozuk hüngür hüngür ağlıyorum.benim günüm dündü.henüz gelen bişi yok iki üç gün geçsin test yapıcam.ama ya değilsem acaba bu seferde niye gelmiyor diye ağlıyorum acayip stres yaptım.senağlama

Ben geldim yemeklerimi yaptım size bakıyım dedim varmı hamiş sabah sabah 2 tane çıkardık Maşallah..

kıs ceylan kaç çeşit yemek yapiyosun ööle.bize bi çeşit yetiyo pırasa yemeği mesela. aaa sahi makarna falan salatasını akşam yapicam benim koca biraz geçgeliyo işten 8 de.

Back