• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En erken hamilelik belirtileri

kedycim sen evde misin işte mi
ay acıktım canım bişiiler itiyo
ama kim hazılııcaaakk offf
kociş de işteee

günaydın canım evet var hemde 3 tane

deryak45,sutlukawe ve zeynepzeynepzeynep

sen nasılsın nasıl gidiyo hamişlik:CüvCüv:

cok sevindim.Allah hepsine saglikli dogumlar nasip etsin insallah:Saruboceq:
bende iyiyim simdilik. dr ye gitmeyi bekliorum iste. umarim sende de hersey yolundadir

merhaba bende soğan kürünü yaptım iltihabım wardı çok akıntım oluyodu geçti şimdide incir kürünü yapıyorum inşllh sonuç alırız

kedycim sen evde misin işte mi
ay acıktım canım bişiiler itiyo
ama kim hazılııcaaakk offf
kociş de işteee

malesef işteyim tatlım ya. ağlamak istiyoruz sadece prosedür gereği burdayım uyuz herifler. hiçbir iş yapmıyorum inat değilmi. c.tesi günleri gazete okumaya geliyorum resmen. duyanda bizi büyük kurumsal bir şitket zanneder. topu topu 7 kişiyiz patronlar dahil.. sen hala hastasın heralde canım ben geliyimde sana bir çorba yapayım kıyamam sanaaaa:1hug:

iyiyim canim saol. sen nasilsin?

iyi olmaya çalışıyorum tatlım söz verdim kıslara iyi olucam. bugün regl günümde sabah test yaptım negatif çıktı üsüldüm birazcık. ama topladım kendimi yine karnım bir ağrıyo bir duruyo kırmızıları görene kadar bir umut demeden edemiyorum:delphin:

selam kızlar nasılsınız yeni hamilelerimizi tebrik ediyorum Allah ım saglıcakla kucaklarına almayı nasip etsin bende dun adet oldum geldi yine uyuz seyler bu ayımda gitti cok uzgunum CEYLANcım yeni adet tarihim 13 mart canım yazın evlenen eltim hamiş elbisesiyle salına salına gezinirken bende burda adet olmuş zırlıyorum nasıl bir sınav bu Allah ım.....:çok üzgünüm:

kizlar bugün benim adetim geldi senağlama senağlama bosa okadar ümitle bekledim olmadi yine senağlama

ceylan listeye 7.mart yaz,sana zahmet cnm
Hiç üzülme şubatta illa öğrenecek değiliz ya bu ay hamiş kalıp martta öğrenebiliriz bu ay kısa ya kaydirigubbakcemile
günaydın kızlar bende şimdi kırmızı kartı gördüm maalesef şimdi benim bir sonraki adet tarihim ne olacak ya ceylancığım 5 marta yaz sen benide gene erken gelirse yazarım zaten ama bu ay bizim ayımız ve martta kırmızılar gelmiyecekler :))))
Tabii bitanem az önce rabia01 onu yazdım Şubat bizim ayımız:lepi:
günaydın kızlar ben hamileyimm. şimdi test yaptım ve çift çizgi çıktı. hem silik falan da değil.ama bi anda ne olduğumu şaşırdım. herhalde kendimi fazla hazırlamamışım. şu anda boşlukta gibiyim. kendime gelemedim ağlıyorum zaten.eşiminde haberi yok.
Süperrrrrrrrrrrrr Harika bir günün başlangıcı Allah kucağına sağlıklı almak nasip etsin:nazar:
günaydın kuşlar..bakıyorum sabaha süper başlamışız..hoşgeldin derya..söle bakiim son adetin neydi..sakın eşini arama..akşam süpriz yap..we bence keseyi görmeden de kimseye pek söyleme..nolur noolmaz..
Zuzumm naber belirtilerin varmı??Nasıl gidiyor süprizzzzz
arkadaslarr gunaydııınn
kedyy canım testi yaptın mııı
Kediyyy nerelerde hadi sevindir bizi :Saruboceq:
kızlaaar ya ben de hamıleymısım dun ıdrar testı yaptım, hala kendıme gelemıyorum ellerım hala tıtrıyo dunden berı... pazartesı gıdıp kan testı yaptırıcam ama ıdrar testlerının yanılma payı war mıdır kı?

Süperrrrrrrrr Maşallah şubat bereketi valla:nazar:

ceylanım sen okurken beni kaçırmışsın :delphin: ben test yaptım malesef tek çizgi çıktı aslında kırmızı kalemi hazırlamıştım çizcektim ikinciyi ama vassgeçtiiimm:bbo: karnımda ağrıyor galiba geliyor kırmızılar krımızlar gelmeyince yine bir umut diyorum ama :sm_confused:

kızlar nasılsınız ceylancım sen de mı burdasın

Burdayım bitanem nasılsın bebişimiz nasıl
selam kızlar nasılsınız yeni hamilelerimizi tebrik ediyorum Allah ım saglıcakla kucaklarına almayı nasip etsin bende dun adet oldum geldi yine uyuz seyler bu ayımda gitti cok uzgunum CEYLANcım yeni adet tarihim 13 mart canım yazın evlenen eltim hamiş elbisesiyle salına salına gezinirken bende burda adet olmuş zırlıyorum nasıl bir sınav bu Allah ım.....:çok üzgünüm:

Kıyamam sana yapma bitanem başaracağız biliyorsun şubattayız biraz inan Hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz ben eşimin arkadaşlarıyla görüşemiyorum Ağlayasım geliyor hep:çok üzgünüm:
Şubattayiz kızlar :asigim:

ceylanım sen okurken beni kaçırmışsın :delphin: ben test yaptım malesef tek çizgi çıktı aslında kırmızı kalemi hazırlamıştım çizcektim ikinciyi ama vassgeçtiiimm:bbo: karnımda ağrıyor galiba geliyor kırmızılar krımızlar gelmeyince yine bir umut diyorum ama :sm_confused:

Kedyy olumlu istediğim için işime gelmediği için atlamışım galiba okumamıştım olsun adet görüpte hamile olanda var hihoyyyt:jeyyar:

Burdayım bitanem nasılsın bebişimiz nasıl

Kıyamam sana yapma bitanem başaracağız biliyorsun şubattayız biraz inan Hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz ben eşimin arkadaşlarıyla görüşemiyorum Ağlayasım geliyor hep:çok üzgünüm:
Şubattayiz kızlar :asigim:

sagol canım ama hersey ustume geliyor benim gorusmeme gibi bir luksumde yok birde evlerimiz 50 mt mesafede iç içeyiz hep offfff kafayı sıyırmam yakındır:çok üzgünüm:

ceylaaaaannnnnnnnnn ben şöle tahtın arka ayaklarına yerleştirsen-tatlicadiarzu-

Oturacağız hayatım sen üzülme yeterki inanalım dün ndkcimle diyoruz ki koltuğun yanına Kazıkmı çaksam bizler için kaydirigubbakcemile3
selam naber ceylan

ooo hemşerim nasılsınkaydirigubbakcemile3İyiyim ben asıl sen nasılsın bu aya hazırız dimi :lepi:

Kedyy olumlu istediğim için işime gelmediği için atlamışım galiba okumamıştım olsun adet görüpte hamile olanda var hihoyyyt:jeyyar:

canımsınnnnn inşallah tatlım benim. ağzından bal damlıyor. hiç olmazdı az önce wc ye gittim sarı akıntm gelmeye başladı bide idrarım bayağa sarı afedersiniz acabamı demeye devam ediyorum hala Allahım noooluuuurrr hayırlı şekilde hepimize nasip et:emir_bebek::Saruboceq:

kuzular :)) çift çizgiyi görenler haydi gözünüz aydın, sağlıcakla büyüsün minikleriniz:):nazar::nazar::nazar::nazar:

Back