• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En erken hamilelik belirtileri

canım test yaptım 2 çizhi çıktı geçen ay 11 de olmuştum doktor var daha dedi ondan göremeyebilirim dedim saat 1 olsada gitsem cnm

ebrubum canım ama arkadaşım herkes gününde görüyor gününden önce gören bile var. kociş dün test almış testte gününden önce kesin sonuç yazıyordu. erken gebelik testiydi heralde olsa çıkardı canımcım yine çok sabırsız davrandım dimi birdaha test falan yapmıcam ben yaaa çok canım sıkkın

ebru1987 sağol canımcım ama üzülmemek elde değil kırmızıları görene kadar yinede bir umut oluyor galiba ama geldi gelicek hissediyorum. bide ben seni yanlış anlamışım zaten yanlış anladığımı anlamalıydım annen ameliyat olsa yanında olurdun dimii ama. Allahım anneciine sağlık sıhhat hayırlı uzun ömür versin canım benim. boşver ya 2 gün daha kel kalsınlar bişi olmaz yapmayın ameliyat falan

ah ah bende öle diyom ama anlatamıyom ya onların yüzünde 6 aylık evlilimde kocişimle beraber uyandığım pazar sayısı ya 4 yada 5 tir allah cümlemizin annesini korusun inş benşimkinide bu akşam yola çıkmayı pilanlıyoruz inş ameliyat çıkmazsa

kıslar yardım edin bana yaaaaa soğan kürüne başladım 6 gün oldu önümüzdeki hafta da yumurtlama günlerim acaba hamiş kalsam zararı olur mu ebru da benim gibi tereddütte kararsız kaldık aslında acaba 11 gün yapıp bıraksam bilgisi olan yardım etsin lütfennnnnnnnnnn

Kızlarrrrr dün kan testi yaptırdım adetime 6 gün vardı(11 Şubat) veeeeeeee 15.23 çıktııı:))) Allahim nasip ederse bebişim olacaakkkkkkkkkkkkkhihoyyyt:CüvCüv:delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

ebrubum canım ama arkadaşım herkes gününde görüyor gününden önce gören bile var. kociş dün test almış testte gününden önce kesin sonuç yazıyordu. erken gebelik testiydi heralde olsa çıkardı canımcım yine çok sabırsız davrandım dimi birdaha test falan yapmıcam ben yaaa çok canım sıkkın

biz çaba göstereceğiz tevekkülü allaha bırakacaz canım ben bu ay sogan kürü baltarçın çörekmotu bide sirke suyu deniyom bakim hayırlısı olsun allah büyük birgün bizde burdan hamiş olduğumuzun müjdesini veririz belirtilerimizi yazarı o günler uzakta değildir inş

Maşallah :nazar: şubat ayında patlama olacak bu gidişle delikafadulden
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin işallah darısı bizlere olsun :Saruboceq:

Kızlarrrrr dün kan testi yaptırdım adetime 6 gün vardı(11 Şubat) veeeeeeee 15.23 çıktııı:))) Allahim nasip ederse bebişim olacaakkkkkkkkkkkkkhihoyyyt:CüvCüv:delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
tebrik ederim canım ya bende bu gün seni düşünüyordum acaba hamilemi diye süper ya darısı bizlere
kıslar yardım edin bana yaaaaa soğan kürüne başladım 6 gün oldu önümüzdeki hafta da yumurtlama günlerim acaba hamiş kalsam zararı olur mu ebru da benim gibi tereddütte kararsız kaldık aslında acaba 11 gün yapıp bıraksam bilgisi olan yardım etsin lütfennnnnnnnnnn

canım ya ben ayın 13 de yani yumurtlama günüde bırakacam hayırlısı olsun olacak olursa rabbimsoğan mağaon dinlemez yine verir

biz çaba göstereceğiz tevekkülü allaha bırakacaz canım ben bu ay sogan kürü baltarçın çörekmotu bide sirke suyu deniyom bakim hayırlısı olsun allah büyük birgün bizde burdan hamiş olduğumuzun müjdesini veririz belirtilerimizi yazarı o günler uzakta değildir inş

ebrucum kürlerin hepsini birlikte yapma iyi değil dr ibrahim saraçoğlu kaç kez sölediiiiiiiiii önce soğan kürü sonra incir kürü sonra bal sırayla yap tatlım

maşşallah kızlar bugün kaç tane oldu ya 4 oldumu ne darısı geride kalanların başına inş

tebriklerrrrrrrrrrrrrr canımmmmmmm darısı tüm bebiş bekleyenlerin başınaaaaaaaa:Saruboceq::Saruboceq:

kız zuzuuu sen hamiş misinnnn...ay çok sevindim minik kelebeeen mi geliyoooo...çooook mutlu olduuuuumm...darısı bizlereee
derya ve sutluawe, arkadaşlar sizleri tanımıyorum ama sizin dınıza da mutlu oldum...
Allah hepinizin de sorunsuz bir hamilelik geçirerek hayırlı saglıklı bahtı acık yawrular dunyaya getirmenizi nasip etsin
darısı kedy ye ..bugün test yapacaktı, ama ne oldu bilmiyorum..haberi olan var mı

ewet cicimmm hamişşimmm hamişş...şükürler olsun..geçen hafta öğrendim..darısı başınıza kuş...

gözün aydııınnn...ay ne güzel bi gün yaa...

kediiiii..napıym seni hı?? hani beklicektik..çok erkencisin kuşum...test için de üzülmek için de erkennn

sutlukawe ve zeynepzeynepzeynep tebrik ederim canlarım bugün ne güzel bi gün ya 3 oldu :)))
hadi kedicim kendini üzme bak mutlu haberler alıyoruz ben kırmızıları gördümde ne oldu bitsin çalışmalara aynen devam hiç kendini üzme gelicekler o veletler nedemekmiş annelerini üzmek göstereceğiz onlara tamammı ;)

gülşah sakın yumurtlama gününde içme canım çünkü gebelikte düşüğe sebep oluyomuş soğan kürü rahmini komple temizliyo.
ebru1987 benimde gelsin kırmızılar ozaman sana tekrar sorcam neler yapıyosun diye şimdi salak gibiyim aklımda tutabileceğimi sanmıyorum
zeynep ne mutlu sana canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bizim içinde dua et

ebrucum kürlerin hepsini birlikte yapma iyi değil dr ibrahim saraçoğlu kaç kez sölediiiiiiiiii önce soğan kürü sonra incir kürü sonra bal sırayla yap tatlım

amannnnn ölmem dimi kız kociş diyo ya hepsini yapıyon midene bişi olacak diye sen sus kk kızlardan daha mı iyi bilecen dedim de susturduydum adamı şakkıdı

Back