Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ebru1987 sağol canımcım ama üzülmemek elde değil kırmızıları görene kadar yinede bir umut oluyor galiba ama geldi gelicek hissediyorum. bide ben seni yanlış anlamışım zaten yanlış anladığımı anlamalıydım annen ameliyat olsa yanında olurdun dimii ama. Allahım anneciine sağlık sıhhat hayırlı uzun ömür versin canım benim. boşver ya 2 gün daha kel kalsınlar bişi olmaz yapmayın ameliyat falan
ebrubum canım ama arkadaşım herkes gününde görüyor gününden önce gören bile var. kociş dün test almış testte gününden önce kesin sonuç yazıyordu. erken gebelik testiydi heralde olsa çıkardı canımcım yine çok sabırsız davrandım dimi birdaha test falan yapmıcam ben yaaa çok canım sıkkın
tebrik ederim canım ya bende bu gün seni düşünüyordum acaba hamilemi diye süper ya darısı bizlereKızlarrrrr dün kan testi yaptırdım adetime 6 gün vardı(11 Şubat) veeeeeeee 15.23 çıktııı:))) Allahim nasip ederse bebişim olacaakkkkkkkkkkkkkhihoyyyt:CüvCüv:delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
kıslar yardım edin bana yaaaaa soğan kürüne başladım 6 gün oldu önümüzdeki hafta da yumurtlama günlerim acaba hamiş kalsam zararı olur mu ebru da benim gibi tereddütte kararsız kaldık aslında acaba 11 gün yapıp bıraksam bilgisi olan yardım etsin lütfennnnnnnnnnn
biz çaba göstereceğiz tevekkülü allaha bırakacaz canım ben bu ay sogan kürü baltarçın çörekmotu bide sirke suyu deniyom bakim hayırlısı olsun allah büyük birgün bizde burdan hamiş olduğumuzun müjdesini veririz belirtilerimizi yazarı o günler uzakta değildir inş
Kızlarrrrr dün kan testi yaptırdım adetime 6 gün vardı(11 Şubat) veeeeeeee 15.23 çıktııı:))) Allahim nasip ederse bebişim olacaakkkkkkkkkkkkkhihoyyyt:CüvCüv:delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
kız zuzuuu sen hamiş misinnnn...ay çok sevindim minik kelebeeen mi geliyoooo...çooook mutlu olduuuuumm...darısı bizlereee
derya ve sutluawe, arkadaşlar sizleri tanımıyorum ama sizin dınıza da mutlu oldum...
Allah hepinizin de sorunsuz bir hamilelik geçirerek hayırlı saglıklı bahtı acık yawrular dunyaya getirmenizi nasip etsin
darısı kedy ye ..bugün test yapacaktı, ama ne oldu bilmiyorum..haberi olan var mı
Kızlarrrrr dün kan testi yaptırdım adetime 6 gün vardı(11 Şubat) veeeeeeee 15.23 çıktııı:))) Allahim nasip ederse bebişim olacaakkkkkkkkkkkkkhihoyyyt:CüvCüv:delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
geçmiş olsun canım ne ameliyatı oluyor kocişin allah şifa versin
Teşekkür ederim kızlarrr:)) Darısı başınıza. Ben resmen ovulasyon testi sayesinde hamile kaldım:))
ewet cicimmm hamişşimmm hamişş...şükürler olsun..geçen hafta öğrendim..darısı başınıza kuş...
gözün aydııınnn...ay ne güzel bi gün yaa...
ebrucum kürlerin hepsini birlikte yapma iyi değil dr ibrahim saraçoğlu kaç kez sölediiiiiiiiii önce soğan kürü sonra incir kürü sonra bal sırayla yap tatlım