• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En erken hamilelik belirtileri

&NECLA&, DERYAK45, ebru1987, ebrubu, fatma26, kedi79, meryemmeryem, sevedail, zeze26, ZuZuu sustunuz kızlar

canım 4hafta 5 günlük hamilesin sata göre..muhtemel doğum tarihin de 12 ekim..şimdi accık sakin ol..eşine hiiçbişe belli etme..güzel bi yemek yap..şık bi sofra hazırla..süslen püslen we yemekte süprizini yap..

teşekkür ederim sizde olmasanız şu anda ne halde olurdum bilmiyorum. evet sakin olup eşime süpriz yapmam lazım bi daha bu fırsatı ne zaman bulurum. zaten olrsa aşkam güzel bi sofra hazırlayıp birde bebek patiği hediye edecektim.ama işte insan gerçeklerle kar karşıya kalınca bildiği herşeyi unutuveriyor. 14 şubatta iyi olurdu ama eşim doktor adet tarihlerimi iyi biliyor.zaten sen hamilesin deyip duruyordu.banaşimdi müsaade arkadaşlar. ben şimdi ile gidip bebek patiği gül falan alıp geleyim.

kızlaaar ya ben de hamıleymısım dun ıdrar testı yaptım, hala kendıme gelemıyorum ellerım hala tıtrıyo dunden berı... pazartesı gıdıp kan testı yaptırıcam ama ıdrar testlerının yanılma payı war mıdır kı?

teşekkür ederim sizde olmasanız şu anda ne halde olurdum bilmiyorum. evet sakin olup eşime süpriz yapmam lazım bi daha bu fırsatı ne zaman bulurum. zaten olrsa aşkam güzel bi sofra hazırlayıp birde bebek patiği hediye edecektim.ama işte insan gerçeklerle kar karşıya kalınca bildiği herşeyi unutuveriyor. 14 şubatta iyi olurdu ama eşim doktor adet tarihlerimi iyi biliyor.zaten sen hamilesin deyip duruyordu.banaşimdi müsaade arkadaşlar. ben şimdi ile gidip bebek patiği gül falan alıp geleyim.

koş bitanem koş..bugünkü heycanını bi ömür unutmıcaksın zaten..sokaklarda şaşkın şaşkın yürüme dikkat et..insan ilk günler sersem gibi oluyo:) tekrar tebrikler..

kızlaaar ya ben de hamıleymısım dun ıdrar testı yaptım, hala kendıme gelemıyorum ellerım hala tıtrıyo dunden berı... pazartesı gıdıp kan testı yaptırıcam ama ıdrar testlerının yanılma payı war mıdır kı?

hayırlı olsun canım..çok çok düşük bi ihtimal..yok gibi bişe yani..belirginmiydi çok silikmiydi çizgi..gerçi silik de olsa hamişşsin demek...

kızlar merhana nasılsınız ben doktordan geliyorum kseyi göremedik Çok üzgünüm çoook kan verdim 1 de tekrar gidicemm inş meliğim benimledir yaaa

herkese günaydın kızlar evet testi yaptım malesef negatif :delphin: sabah karın ağrısıyla uyandım. ama sonra geçti. bu ayda gelmedi meleğim. bu gün günümdü. her an da regl olcakmışım gibi hissediyorum. ben tahtın altında kaldım.

yeni hamişlerimiz var maşallah. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Derya ve sutlukawe tebrik ederim sizi arkadaşlar sağlıklı bir gebeli geçirir bebişlerinizi kucağınıza alırsınız inş. Darısı bizim başımızaaaa

maşallahhhh rabbim nazarlardan korusun hamişlerimizi.:nazar:canım gözün aydın sağlıklı şekilde kucağın alırsın inşallah delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:enbuyukkk:şubat ayı patlama oldu gerçekten darsı başımıza inşallah

tebrik ederim canım pazartesi günü sen yinede kan testini yaptır çok nadir olsada oluyor takip etiydsen burayı daha önce derya da olmuştu böle bişi
koş bitanem koş..bugünkü heycanını bi ömür unutmıcaksın zaten..sokaklarda şaşkın şaşkın yürüme dikkat et..insan ilk günler sersem gibi oluyo:) tekrar tebrikler..

hihoyyytkaydirigubbakcemile4

kız zuzuuu sen hamiş misinnnn...ay çok sevindim minik kelebeeen mi geliyoooo...çooook mutlu olduuuuumm...darısı bizlereee
derya ve sutluawe, arkadaşlar sizleri tanımıyorum ama sizin dınıza da mutlu oldum...
Allah hepinizin de sorunsuz bir hamilelik geçirerek hayırlı saglıklı bahtı acık yawrular dunyaya getirmenizi nasip etsin
darısı kedy ye ..bugün test yapacaktı, ama ne oldu bilmiyorum..haberi olan var mı

Yaa beklemek ne kadar zor yaa benimde adetime 3 gün kaldı ama gene kırmızıları görcekmişim gibi geliyo :((
görürsekte napalım mart a artık ama benim kocişimde ameliyat durumu var eğer olursa marta gene olmaz

kızlar merhana nasılsınız ben doktordan geliyorum kseyi göremedik Çok üzgünüm çoook kan verdim 1 de tekrar gidicemm inş meliğim benimledir yaaa
mavişim üzülme canım geç döllenmedir belkide inş hamilesindir bebeğim ya test sonucunu bizlerede söle olumu
herkese günaydın kızlar evet testi yaptım malesef negatif :delphin: sabah karın ağrısıyla uyandım. ama sonra geçti. bu ayda gelmedi meleğim. bu gün günümdü. her an da regl olcakmışım gibi hissediyorum. ben tahtın altında kaldım.

kedicik üzülme lütfen hayırlısı olsun meleğim mart ta bebeklerimiz gelecek inş

cok tesekkurler ıyı dıleklerınız ıcın arkadaslar:)) 2. cızgı de baya bı belırgındı sılık degıldı, ocak ayında hıc adet olmadım ıste dun de test yaptım sonuc bu:)) ya ben aglıyorum sureklı herseye ama bu nasıl bıseyse ınanamıyorum bı turlu..

canım hemen pes etmek yok..sen çok erken test yapıyorsun o yüzden...accık bekle bence...hayırlısı olur inşallah tatlım yaa a.s. :1hug:

ebru1987 sağol canımcım ama üzülmemek elde değil kırmızıları görene kadar yinede bir umut oluyor galiba ama geldi gelicek hissediyorum. bide ben seni yanlış anlamışım zaten yanlış anladığımı anlamalıydım annen ameliyat olsa yanında olurdun dimii ama. Allahım anneciine sağlık sıhhat hayırlı uzun ömür versin canım benim. boşver ya 2 gün daha kel kalsınlar bişi olmaz yapmayın ameliyat falan

Yaa beklemek ne kadar zor yaa benimde adetime 3 gün kaldı ama gene kırmızıları görcekmişim gibi geliyo :((
görürsekte napalım mart a artık ama benim kocişimde ameliyat durumu var eğer olursa marta gene olmaz
geçmiş olsun canım ne ameliyatı oluyor kocişin allah şifa versin

Back