Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım 4hafta 5 günlük hamilesin sata göre..muhtemel doğum tarihin de 12 ekim..şimdi accık sakin ol..eşine hiiçbişe belli etme..güzel bi yemek yap..şık bi sofra hazırla..süslen püslen we yemekte süprizini yap..
teşekkür ederim sizde olmasanız şu anda ne halde olurdum bilmiyorum. evet sakin olup eşime süpriz yapmam lazım bi daha bu fırsatı ne zaman bulurum. zaten olrsa aşkam güzel bi sofra hazırlayıp birde bebek patiği hediye edecektim.ama işte insan gerçeklerle kar karşıya kalınca bildiği herşeyi unutuveriyor. 14 şubatta iyi olurdu ama eşim doktor adet tarihlerimi iyi biliyor.zaten sen hamilesin deyip duruyordu.banaşimdi müsaade arkadaşlar. ben şimdi ile gidip bebek patiği gül falan alıp geleyim.
kızlaaar ya ben de hamıleymısım dun ıdrar testı yaptım, hala kendıme gelemıyorum ellerım hala tıtrıyo dunden berı... pazartesı gıdıp kan testı yaptırıcam ama ıdrar testlerının yanılma payı war mıdır kı?
kızlaaar ya ben de hamıleymısım dun ıdrar testı yaptım, hala kendıme gelemıyorum ellerım hala tıtrıyo dunden berı... pazartesı gıdıp kan testı yaptırıcam ama ıdrar testlerının yanılma payı war mıdır kı?
tebrik ederim canım pazartesi günü sen yinede kan testini yaptır çok nadir olsada oluyor takip etiydsen burayı daha önce derya da olmuştu böle bişikızlaaar ya ben de hamıleymısım dun ıdrar testı yaptım, hala kendıme gelemıyorum ellerım hala tıtrıyo dunden berı... pazartesı gıdıp kan testı yaptırıcam ama ıdrar testlerının yanılma payı war mıdır kı?
koş bitanem koş..bugünkü heycanını bi ömür unutmıcaksın zaten..sokaklarda şaşkın şaşkın yürüme dikkat et..insan ilk günler sersem gibi oluyo:) tekrar tebrikler..
mavişim üzülme canım geç döllenmedir belkide inş hamilesindir bebeğim ya test sonucunu bizlerede söle olumukızlar merhana nasılsınız ben doktordan geliyorum kseyi göremedik Çok üzgünüm çoook kan verdim 1 de tekrar gidicemm inş meliğim benimledir yaaa
herkese günaydın kızlar evet testi yaptım malesef negatifsabah karın ağrısıyla uyandım. ama sonra geçti. bu ayda gelmedi meleğim. bu gün günümdü. her an da regl olcakmışım gibi hissediyorum. ben tahtın altında kaldım.
yeni hamişlerimiz var maşallah. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
herkese günaydın kızlar evet testi yaptım malesef negatifsabah karın ağrısıyla uyandım. ama sonra geçti. bu ayda gelmedi meleğim. bu gün günümdü. her an da regl olcakmışım gibi hissediyorum. ben tahtın altında kaldım.
yeni hamişlerimiz var maşallah. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
geçmiş olsun canım ne ameliyatı oluyor kocişin allah şifa versinYaa beklemek ne kadar zor yaa benimde adetime 3 gün kaldı ama gene kırmızıları görcekmişim gibi geliyo(
görürsekte napalım mart a artık ama benim kocişimde ameliyat durumu var eğer olursa marta gene olmaz