Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet pazitif idrar testi örneklerinde var galiba oraya bak istersen
canım çok ümitelenme ben bu ay senin gibi çok ümitlendim ama sonuç maalesef negatif hemde adetim 1 hafta gecikti idrar tahlili yaptım 7-8 tane hepsi negatif ti güvenmeyip kan testi yaptım o da negatif o yüzden çok heveslenme canım..seninde beim gibi üzülmeni istemem açıkçası
aynı şey bende de var insanlar ayaklandı mı sinir oluyor insan.yarın testi yapınca haber ver ama oldu mu?
abru inşallah canım nedn olduğunu bilmiyorum ama geçmiş olsun inşallah olmaz ameliyat görürsün anneciğini sevgiyle kal canım
günaydın kızlar ben hamileyimm. şimdi test yaptım ve çift çizgi çıktı. hem silik falan da değil.ama bi anda ne olduğumu şaşırdım. herhalde kendimi fazla hazırlamamışım. şu anda boşlukta gibiyim. kendime gelemedim ağlıyorum zaten.eşiminde haberi yok.
günaydın kızlar ben hamileyimm. şimdi test yaptım ve çift çizgi çıktı. hem silik falan da değil.ama bi anda ne olduğumu şaşırdım. herhalde kendimi fazla hazırlamamışım. şu anda boşlukta gibiyim. kendime gelemedim ağlıyorum zaten.eşiminde haberi yok.
allahım bu duyguyu inş bu ay bana ve benim gibi isteyen diğer arkadaşlarad yaşatır rabbim tamamına erdirsin anım salıcakla büyütürsün inşallahgünaydın kızlar ben hamileyimm. şimdi test yaptım ve çift çizgi çıktı. hem silik falan da değil.ama bi anda ne olduğumu şaşırdım. herhalde kendimi fazla hazırlamamışım. şu anda boşlukta gibiyim. kendime gelemedim ağlıyorum zaten.eşiminde haberi yok.
günaydın kızlar bende şimdi kırmızı kartı gördüm maalesef şimdi benim bir sonraki adet tarihim ne olacak ya ceylancığım 5 marta yaz sen benide gene erken gelirse yazarım zaten ama bu ay bizim ayımız ve martta kırmızılar gelmiyecekler :))))
DERYACIM GÖZÜN AYDINNNNNNNNNNNN TATLIMMMMMM:CüvCüv:kaydirigubbakcemile3