• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En erken hamilelik belirtileri

deryacım belirtileride ver ama en önce sen ne yaptında kaldın onu söle bişemi iyip iştin püf nokta ne onları anlat arkadaşlar bana yine gülecekler ama olsun ne yapim belirtiler hep aynı geliyor bana ama nasıl kaldığı sanki daha önemli gibi

allahım bu duyguyu inş bu ay bana ve benim gibi isteyen diğer arkadaşlarad yaşatır rabbim tamamına erdirsin anım salıcakla büyütürsün inşallah

severcim üzülme lütfen ben bu ay kafayı yemek üzereyim nedenini bilmiyom ama bir türrü şu zırlamayı atamadım üstümden inş marta adet olmayıs güzelim senin ne kadaar erken oluyor adetin benim şubat 28 çektiği için 4 marta olacam normalde 30 günde bir oluyorum

canım vallahi ben hiçbişey anlamadım bu ayki adetten normalde 28 günüm 12 şubatta doluyodu 4 şubatta kahverengi lekem geldi ve 3 gün sürdü bugünde kırmızılar geldi o yüzden martta kaçında olurum bilmiyorum sende kafayı takma olurmu olucak bizimde meleklerimiz yerimseniben

bence akşam söle güzel bir süpriz yap yada yada dayana bilirsen haftaya bu gün söle dehşet bişe olur

teşekkür ederim canım. allah olmayanlara da versin kimseye aratmasın inşaallah. bana yardım edin ne olur. bi anda her şeyi unuttum sanki. şu anda kaç haftalıktır. kalp sesleri duyulurmu. eşime şimdi haber vereyimmi vermeyeyimmi kararsızım. şu anda kimssenin haberi olsun istemiyorum ama eşime söylersem zaten çok istiyordu bütün sülalesi duyar.

son adet tarihini söylersen yardımcı oluruz kalp atışlarını duyamazsın daha erkendir

günaydın kuşlar..bakıyorum sabaha süper başlamışız..hoşgeldin derya..söle bakiim son adetin neydi..sakın eşini arama..akşam süpriz yap..we bence keseyi görmeden de kimseye pek söyleme..nolur noolmaz..

ANLATIRMISIN BELİRTİLERİNİ FALAN HERHANGİ BİŞİİİİİİİİİİ YAPTIN MIIIIIIIIdelikafaduldendelikafadulden

belirtilerini önveden burda da sormuştum acaba hamilemiyim diye. normal adet belirtileri idi ama çok erken di. yumurtlama günümden 2 gün sonra başladı. göğüslerde hassasiyet .kasık ağrısı.sinirlilik. sivilceler sanki adetim olmuş gibi kasılarım ağrıyordu.iki gündür de çok uyuyorum. başımı kaldıramıyorum uykudan.

deryacım tebrık ederım gülşah sever zuzuu sizler nasılsınız.
derya canım testten sonra boşluktayım demişsin aslına evet oyle oluyo sankı yapacak bı şey kalmadı gıbı :))) ama bırkaç gun saonra dığer heyecanlar başlıyo ne zaman buyuycek ne zaman gorcez falan fılan.

hah bu da oldu gebelik belirtileri arasına sivilcede girdi geçen gün bir arkadaş soruyordu ismini hatırlayamıyorum daha dorusu bir isim var aklımda ama emin değilim

derya canım testten sonra boşluktayım demişsin aslına evet oyle oluyo sankı yapacak bı şey kalmadı gıbı :))) ama bırkaç gun saonra dığer heyecanlar başlıyo ne zaman buyuycek ne zaman gorcez falan fılan.

iyi olmaya çalışıyorum canım dün geceden beri başım ağrıyodu kırmızılar gelince geçti birden sen nasılsın senin ne kadarlık oldu eskisi gibi gündüzleri gelmiyosunda dinleniyomusun kendine dikkat et yasakkelime

iyiyim canım saol..sen nasısın? 2 gündür pek keyfisizim..uykum war sürekli..yorgun hissediyorum..onun dışında bişeyim yok şükür..
iyi olmaya çalışıyorum canım dün geceden beri başım ağrıyodu kırmızılar gelince geçti birden sen nasılsın senin ne kadarlık oldu eskisi gibi gündüzleri gelmiyosunda dinleniyomusun kendine dikkat et yasakkelime

severrr ..:çok üzgünüm:kırmızılar mı geldi..pufff:a015:

TEŞEKKÜR EDERİM CANIM İYİYİM DAHA DOĞRUSU İYİ OLMAYA ÇALIŞIYORUM ÇALIŞMALARA DEVAMMMMM:oklava::oklava: SEN NASILSIN kaydirigubbakcemile5

ebru1987 özel bi şey yapmadım canım. sadece yumurtlama günlerini iyi ayarladım. zaten bu ay korunmamıştım bu ayda oldu.
son adet tarihim 5 ocak
eğer ben akşama kadar kalpten gitmezsem eşime süpriz yaparım ama tabii kalptemn gitmezsem. aniden içimi bi korku sardı. ne yaparım ne ederim diye.

ebru1987 özel bi şey yapmadım canım. sadece yumurtlama günlerini iyi ayarladım. zaten bu ay korunmamıştım bu ayda oldu.
son adet tarihim 5 ocak
eğer ben akşama kadar kalpten gitmezsem eşime süpriz yaparım ama tabii kalptemn gitmezsem. aniden içimi bi korku sardı. ne yaparım ne ederim diye.

canım 4hafta 5 günlük hamilesin sata göre..muhtemel doğum tarihin de 12 ekim..şimdi accık sakin ol..eşine hiiçbişe belli etme..güzel bi yemek yap..şık bi sofra hazırla..süslen püslen we yemekte süprizini yap..

belirtilerini önveden burda da sormuştum acaba hamilemiyim diye. normal adet belirtileri idi ama çok erken di. yumurtlama günümden 2 gün sonra başladı. göğüslerde hassasiyet .kasık ağrısı.sinirlilik. sivilceler sanki adetim olmuş gibi kasılarım ağrıyordu.iki gündür de çok uyuyorum. başımı kaldıramıyorum uykudan.

HANGİ GÜNLER ÇALIŞMA YAPTINIZ CANIM ADETİN FİLAN DÜZENLİMİYDİ KIZ CİMCİME ANLATSANA İHTİYACIMIZ VAR BUNAAAAAAAA:teytey::teytey:

sen bence git şimdi kan testi yaptır sonucu da postaya ver eşinin işyerine gönder akşama kalmadan eve gelecektir

son adet tarihim 5 ocak

canım o zaman senin 4+6 günlük meleğin tekrar tebrik ederimsırnaşık şey

Back