Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allahım bu duyguyu inş bu ay bana ve benim gibi isteyen diğer arkadaşlarad yaşatır rabbim tamamına erdirsin anım salıcakla büyütürsün inşallah
severcim üzülme lütfen ben bu ay kafayı yemek üzereyim nedenini bilmiyom ama bir türrü şu zırlamayı atamadım üstümden inş marta adet olmayıs güzelim senin ne kadaar erken oluyor adetin benim şubat 28 çektiği için 4 marta olacam normalde 30 günde bir oluyorum
teşekkür ederim canım. allah olmayanlara da versin kimseye aratmasın inşaallah. bana yardım edin ne olur. bi anda her şeyi unuttum sanki. şu anda kaç haftalıktır. kalp sesleri duyulurmu. eşime şimdi haber vereyimmi vermeyeyimmi kararsızım. şu anda kimssenin haberi olsun istemiyorum ama eşime söylersem zaten çok istiyordu bütün sülalesi duyar.
ANLATIRMISIN BELİRTİLERİNİ FALAN HERHANGİ BİŞİİİİİİİİİİ YAPTIN MIIIIIIIIdelikafaduldendelikafadulden
deryacım tebrık ederım gülşah sever zuzuu sizler nasılsınız.
derya canım testten sonra boşluktayım demişsin aslına evet oyle oluyo sankı yapacak bı şey kalmadı gıbı :))) ama bırkaç gun saonra dığer heyecanlar başlıyo ne zaman buyuycek ne zaman gorcez falan fılan.
derya canım testten sonra boşluktayım demişsin aslına evet oyle oluyo sankı yapacak bı şey kalmadı gıbı :))) ama bırkaç gun saonra dığer heyecanlar başlıyo ne zaman buyuycek ne zaman gorcez falan fılan.
iyi olmaya çalışıyorum canım dün geceden beri başım ağrıyodu kırmızılar gelince geçti birden sen nasılsın senin ne kadarlık oldu eskisi gibi gündüzleri gelmiyosunda dinleniyomusun kendine dikkat et yasakkelime
iyiyim canım saol..sen nasısın? 2 gündür pek keyfisizim..uykum war sürekli..yorgun hissediyorum..onun dışında bişeyim yok şükür..
severrr ..:çok üzgünüm:kırmızılar mı geldi..pufff:a015:
ebru1987 özel bi şey yapmadım canım. sadece yumurtlama günlerini iyi ayarladım. zaten bu ay korunmamıştım bu ayda oldu.
son adet tarihim 5 ocak
eğer ben akşama kadar kalpten gitmezsem eşime süpriz yaparım ama tabii kalptemn gitmezsem. aniden içimi bi korku sardı. ne yaparım ne ederim diye.
belirtilerini önveden burda da sormuştum acaba hamilemiyim diye. normal adet belirtileri idi ama çok erken di. yumurtlama günümden 2 gün sonra başladı. göğüslerde hassasiyet .kasık ağrısı.sinirlilik. sivilceler sanki adetim olmuş gibi kasılarım ağrıyordu.iki gündür de çok uyuyorum. başımı kaldıramıyorum uykudan.
ebru1987 özel bi şey yapmadım canım. sadece yumurtlama günlerini iyi ayarladım. zaten bu ay korunmamıştım bu ayda oldu.
son adet tarihim 5 ocak
eğer ben akşama kadar kalpten gitmezsem eşime süpriz yaparım ama tabii kalptemn gitmezsem. aniden içimi bi korku sardı. ne yaparım ne ederim diye.