hahaha handancim artik sana gerek kalmadi de.. ben hamile kalmadan hergun kocanin gotunde dolaniyordum hosuna gidiyodu.. hamile kalinca gotumu donup yatmaya basladim .. isin bitti demi derdi.. simdi ise hic adini anmiyom valla yastigi kafayya koydummu kut ahahah :)
canım benim yaaaaaaaaaaa ağlama sennn duaa ett yeter canımmmYa kıslar ben sürekli aglıyorum nolacak böle bilmiyorum şimdi mavişimde hamile bu dünyaya güzel bebişler getirecegiz hepimiz ne güsel bi duygu ya allahım hepinize yaşatacak inş kıs ndk ceylan siz hamile kalınca aglamaktan helak olurum kesin
canım benim yaaa, bizz en eskilerden oldukk kazık çaktıkk kazıkları çıkarmayı herkesden çok istiyoruzz ama bakalımm inşallah az kaldıııNdka ceylan hamis kalsin yemin ediyom kolbasti oynuycamm.. ozaman oturur hungur hungur aglarim.. okadar cok istiyomkii onlarin hamis kalmasini.. gucunuze gitmesin hepinizin istiyorum ama ceylan ve ndkayi buraya ilk girdigim gunden beri taniyorum
hahaha handancim artik sana gerek kalmadi de.. ben hamile kalmadan hergun kocanin gotunde dolaniyordum hosuna gidiyodu.. hamile kalinca gotumu donup yatmaya basladim .. isin bitti demi derdi.. simdi ise hic adini anmiyom valla yastigi kafayya koydummu kut ahahah :)
kızlaR SELAM HERKESE YAA HAMİLEYMİŞİM TESTE 2 ÇİZGİ SİLİK ÇIKTI
kan testine ne zaman gitcen maviişm son adet tarihin kaç haftanı hesaplayalımdelikafadulden
ebru senin adet tarihin ne idi canım ne zaman çalışmaya başlıyon
benide hesaplasana yineee :))))))))
son regl tarihimm 16 aralıkk :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?