En erken hamilelik belirtileri

kız cadıııııııııııı tek başına mı yaptın onu zilliiiiiiiiii yazık adama bebeği görüp kocaları unutmak yokkkkkkkkkkötükedihüsokötükedihüso

ahahahha kıs tuba nolacak bunların hali yazık beaa bana kalsa haftada birede gerek yok ama garibime yazık diom , sizin kaç zamanda bi oluo karın şişince daha zor ddemi ya , düne randevu vermiştim kocişe akşam çok uykum var yatım ben diince baktım melul melul bakıo kıyamam yadelikafadulden

napim hamis hamis o is cekilmiyoo yaa. sizde hamis kalinda kocalari goruyomusunuz bakalim..ben valla bebisimle yatip onla kalkiyom.. bazen kiskanmaya basliyorum ha diyo.. ama o benden daha duskun belli etmiyo

canım benim yaaaaaaaaaaa ağlama sennn duaa ett yeter canımmm
Ndka ceylan hamis kalsin yemin ediyom kolbasti oynuycamm.. ozaman oturur hungur hungur aglarim.. okadar cok istiyomkii onlarin hamis kalmasini.. gucunuze gitmesin hepinizin istiyorum ama ceylan ve ndkayi buraya ilk girdigim gunden beri taniyorum
canım benim yaaa, bizz en eskilerden oldukk kazık çaktıkk kazıkları çıkarmayı herkesden çok istiyoruzz ama bakalımm inşallah az kaldııı

aynen bende herhalde senin taktiği uygularımmm :roflol:

hormonlardan mı ne hiç aklıma gelmio bebegime bişe olcak sanıom bide korkuom doktor bişe olmaz dedi ama olsun , eşimle ilgileniom şimdilik o benim bebişim ama o işe gerek yok beadelikafadulden

bı saat kalktım başından maaşallah bı suru haberrrr.....cuma bereketi....mavişim tebrikk edrimm senı de,,sağlıcakla kucağına almayı nasip etsın rabbımm....tabii bizlere deee...bende bısmıllah yarın başlıyorum folikasitlerimi içmeye:)bebişimmm içinnn.:)

selammmm yeni hamilemiz mi var çok tebrik ederim maviş..allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin canım. darısı bizlereeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…