• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En erken hamilelik belirtileri

mavişim hadi anlat kaçıncı günündü nasıl anladın belirtilerin nelerdi.
bu arada ben yarım litre suyu bir dikişte içtim içim yanıyor sanki yaa.
ndkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kıssss ne olur söle sence ben hamişmiyim delikafadulden

ndk nerden bilsin kıızz..müneccimmi delinaniknanik

MAVİŞİM TEBRİK EDERİM CANIM GÖZÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNN ÇOK SEVİNDİM YAAA DARISINI BAŞINIZA KIZLAR İNŞ:Saruboceq:
aminnnnnnnnnnnnnn
canım ndk cim ben ne zaman hamiş olacagım biliyormusun ona göre beklim
az kaldıııııııııı azzzzzzzzzz:roflol:
mavişim hadi anlat kaçıncı günündü nasıl anladın belirtilerin nelerdi.
bu arada ben yarım litre suyu bir dikişte içtim içim yanıyor sanki yaa.
ndkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kıssss ne olur söle sence ben hamişmiyim delikafadulden

oyyyyyyyyyyyyyyy canım benimmmmmmm inşallah öylesindirr bebikimmmmmmmmm
kız tevafuk oldu sadeceee falcı değilim yaniii, fala inanmam ayrıcaa :ppp :roflol::roflol:

RABBİMM HEPİMİZEEEE VERECEKK ÇOK YAKINDAAAAAAAAAAAAAAA:sm_cool::sm_cool:

onan sorma ya ben de bu ay bir başka istiyom sanki. tutku resmen ilginç bir şekilde sanki varda bağlandım meleğime inşallah Rabbim yüzümüzü güldürsün canım

ama ama senağlamasenağlama herkesinkini tahmin ediyosun. öyle tatlı bir tevafukta bana olsa kaydirigubbakcemile3 sizleri çok seviyorum ben yaaaa

kızlar bişey soracam az önce doktordan geldim geçen hafta idrar testim pozitif çıkmıştı birkaç gün bekleyip tekrar test yaptım dört gün üst üste negatif çıktı pozitif çıktığı gün sancılarım vardı ve kasığım ağrıyordu ama hiç kanamam olmadı bu gün doktor bhcg yaptı ve negatif çıktı bana çok erken bir gebeliğin düşükle sonuçlanmış olduğunu söyledi çok küçük olduğu için kanama olmıyabilirmiş vücut tarafından emildiğini söyledi böyle bir durumu ilk defa duydum kanamasız düşük olabilirmi bir fikri olan lütfen yazsın kafayı yemek üzereyim.

onan sorma ya ben de bu ay bir başka istiyom sanki. tutku resmen ilginç bir şekilde sanki varda bağlandım meleğime inşallah Rabbim yüzümüzü güldürsün canım

inşallah kedicim inşallah benimde öyle bişey sanki varda bağlanmışım gibi birsürü belirti var ama ilk defa bu ay belki o beni böyle yaptı. Ama onun içimde var olabileceğinin düşüncesi bile gözlerimi dolduruyor bıraksalar hüngür hüngür ağlıcam. Ama inançlıyım BU AY ALLAH HEPİMİZE nasip edecek ŞUBAT ta en güzel hediyemiz bu olacak. Seninde güzel haberlerini bekliyorum canım dua ediyorum hepimize :Saruboceq:

ceylan, ndka zuzu kokoslar nerdesiniz..
burdayıkkkkkkkkkk sevinçtennn şoka girdikk tubikimmmmmmmmmm, sıra bize geliyooo uğurlu şubatt mavişe süprizini yaptııı:sm_cool:
ama ama senağlamasenağlama herkesinkini tahmin ediyosun. öyle tatlı bir tevafukta bana olsa kaydirigubbakcemile3 sizleri çok seviyorum ben yaaaa

oyy kurban olurummmmmmmm sabırr gülüm sabırrr bak hamiş haberleri alınca nasıl motive oluyoruzzz bu gece çalışalım hepberaberrrrrrrrrrrkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlar bişey soracam az önce doktordan geldim geçen hafta idrar testim pozitif çıkmıştı birkaç gün bekleyip tekrar test yaptım dört gün üst üste negatif çıktı pozitif çıktığı gün sancılarım vardı ve kasığım ağrıyordu ama hiç kanamam olmadı bu gün doktor bhcg yaptı ve negatif çıktı bana çok erken bir gebeliğin düşükle sonuçlanmış olduğunu söyledi çok küçük olduğu için kanama olmıyabilirmiş vücut tarafından emildiğini söyledi böyle bir durumu ilk defa duydum kanamasız düşük olabilirmi bir fikri olan lütfen yazsın kafayı yemek üzereyim.

çok üzüldüm..çok düşükken hatta biz daha farketmeden olup düştüğünü duydum ama kanamasız duymamıştım..ama doktorun öyle söylediyse..kendini koywerme topla,wardır bi hayır de..hem düşen bebekler genelde genetik hatalı döllenmeler oluyomuş..inşallah önümüzdeki aya rabim werir hayırlısıyla..sakin lütfen..

Canlarım beliritleri yazıyım önce ayaklarımı kaldırmadım hıc d,sadece uyudum sabah banyo yaptım son 10 gündür kasıklarımda batmalar vardı akıntım vardı 3 gündür halsizlık mide bulantısı göğüslerimde ağrılar vardı ve göğüslerim şişri bunlar rabbim hayırlı evlatlar versin hepimize

okadar güzel haberler hamişler aldımki allahım cok heycanlıyım cok motive oldumdelikafadulden

bu ay kesin hamile kalıcam:delphin:ümitliyim sayenizde geliyo geliyo bebekler

aman allah töbeeee adet olmasam herifi cagırasım geldi :jeyyar: sanki bişi yapabilirizya okadar motive oldum yaniidelikafadulden

Ya kıslar ben sürekli aglıyorum nolacak böle bilmiyorum şimdi mavişimde hamile bu dünyaya güzel bebişler getirecegiz hepimiz ne güsel bi duygu ya allahım hepinize yaşatacak inş kıs ndk ceylan siz hamile kalınca aglamaktan helak olurum kesin

Ya kıslar ben sürekli aglıyorum nolacak böle bilmiyorum şimdi mavişimde hamile bu dünyaya güzel bebişler getirecegiz hepimiz ne güsel bi duygu ya allahım hepinize yaşatacak inş kıs ndk ceylan siz hamile kalınca aglamaktan helak olurum kesin

zırlaaakk hamiişş noolcakklülülülülülü lülülülülülü

Back