• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En erken hamilelik belirtileri

mavişşşş hangi günler oldu canım anlat ne olurrrrrrrrrrrrr yani takvim yöntemine göre mi hareket ettin???

mrb ark.benim adet tarihim 4 şubattı ama hala olmadım dün test yaptım negativ çıktı birazdan kan testine gideceğim kanda pozitiv çıkarmı yoksa daha erken mi

Ndka ceylan hamis kalsin yemin ediyom kolbasti oynuycamm.. ozaman oturur hungur hungur aglarim.. okadar cok istiyomkii onlarin hamis kalmasini.. gucunuze gitmesin hepinizin istiyorum ama ceylan ve ndkayi buraya ilk girdigim gunden beri taniyorum

bütüm hamişler nasıl ilişkiye girdiniz özel bişe yaptınızmı bacaklara havaya mı diktiniz ne yaptınız ne yediniz ne içtiniz bu ay kesin olacak söleyin bakim bende yapim

bütüm hamişler nasıl ilişkiye girdiniz özel bişe yaptınızmı bacaklara havaya mı diktiniz ne yaptınız ne yediniz ne içtiniz bu ay kesin olacak söleyin bakim bende yapim

ebru çok güldürdün beni cadıııııııdelikafaduldendelikafadulden bir de desene sağdan mı soldan mı pu ha ha hadelikafadulden

canım ben bacaklarımı dikmedim , adet bitince gün aşırı ilişki yaptık yumurtlama mumurtlama dinlemedik gün aşırı devam ettik , ilişkiden sonra 10-15 dk yattım sonra wc felan gittim yani öle işte rabbim sanada versin kuşum:Saruboceq: bacak dikmek bilimsel bişe degil zaten çünkü içeri yeterli sperm erkegin boşalması anında gidiomuş zaten

KIS ZUZU SENDE AGLAYINCA SORARIM BEN SANA ZİLLİİİİİİkaydirigubbakcemile

lülülülülülü lülülülülülü

Ndka ceylan hamis kalsin yemin ediyom kolbasti oynuycamm.. ozaman oturur hungur hungur aglarim.. okadar cok istiyomkii onlarin hamis kalmasini.. gucunuze gitmesin hepinizin istiyorum ama ceylan ve ndkayi buraya ilk girdigim gunden beri taniyorum

erken doğar nan :teytey: Allah korusuun da

kk kudurmuşlarla dolduuuuuuuuuuuuuu allah kocalarımıza güç versin kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol::roflol:

valla kıslar allah kocalarımıza yardım etsin beni garbimde gün aşırı gün aşırı alıştı şimdi haftada bire inincce dibimden ayrılmıo delikafadulden

valla kıslar allah kocalarımıza yardım etsin beni garbimde gün aşırı gün aşırı alıştı şimdi haftada bire inincce dibimden ayrılmıo delikafadulden

vah garibimmm zannetiki bu devran hep devam edecek.bi:oklava:zimki de çok mutlu gün aşırıya. ben artık banyo yapmaktan sıkıldım vallaaaaaaaaaaaa

hahaha handancim artik sana gerek kalmadi de.. ben hamile kalmadan hergun kocanin gotunde dolaniyordum hosuna gidiyodu.. hamile kalinca gotumu donup yatmaya basladim .. isin bitti demi derdi.. simdi ise hic adini anmiyom valla yastigi kafayya koydummu kut ahahah :)

Back