Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bütüm hamişler nasıl ilişkiye girdiniz özel bişe yaptınızmı bacaklara havaya mı diktiniz ne yaptınız ne yediniz ne içtiniz bu ay kesin olacak söleyin bakim bende yapim
mrb ark.benim adet tarihim 4 şubattı ama hala olmadım dün test yaptım negativ çıktı birazdan kan testine gideceğim kanda pozitiv çıkarmı yoksa daha erken mi
bütüm hamişler nasıl ilişkiye girdiniz özel bişe yaptınızmı bacaklara havaya mı diktiniz ne yaptınız ne yediniz ne içtiniz bu ay kesin olacak söleyin bakim bende yapim
ebrucum sen hic bisey yapma yat yataga kocana birak isi.. ondan sonrada 1 saat kalkma hihoyyyt:lepi:kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ebru çok güldürdün beni cadıııııııdelikafaduldendelikafadulden bir de desene sağdan mı soldan mı pu ha ha hadelikafadulden
KIS ZUZU SENDE AGLAYINCA SORARIM BEN SANA ZİLLİİİİİİkaydirigubbakcemile
Ndka ceylan hamis kalsin yemin ediyom kolbasti oynuycamm.. ozaman oturur hungur hungur aglarim.. okadar cok istiyomkii onlarin hamis kalmasini.. gucunuze gitmesin hepinizin istiyorum ama ceylan ve ndkayi buraya ilk girdigim gunden beri taniyorum
valla kıslar allah kocalarımıza yardım etsin beni garbimde gün aşırı gün aşırı alıştı şimdi haftada bire inincce dibimden ayrılmıo delikafadulden