En erken hamilelik belirtileri

valla ben de duydum da dur bakalım çıkacak mı? inşallah düşündüğüm gibi olur:sm_cool:

şimdi ben hepinize bişe sorcam.pazartesi rajime başlamayı düşünüyorum.internete bakıyom zayıflamak için soğnkürü bide yumurtlmak için soğan kürü.yapılışı aynı.biraz garip geldi bana.hem zayıflatıyo hem yumurtlatıyomu

kesilmeyelim yaaaaa:a015: hepimizi çıkalım o kerevete tek tek, hatta mümkünse toplucadelikafadulden

he valla dıkkat edıyorumda hepımız sevgılıler gunune denk getırıyoruz haberlerı eğer guzel haberler olrsa anam kocişlere guzel sevgılıler gunu hedıyesı olr ne guzel rabbım dualrımızı kabul etsin ta zamanda bebişlerımıze kavuştursun:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

tatlım bence farklıdır, saraçoğlunun sitesinden bak, bi de o kürü 14 günden fazla kullanma hamile kalmanı engeller, sonrasında incir kürü kullanmka gerekiyor.

Kıslar ben kaçar, sabah 6da kalkıcam malum, hala kopamadım yaaaaav, sizi çoook seviyorum ve öpüyoruma.s.

iyi geceler.

kızlar burda olmak çok güzelmiş... memnun oldum şimdi çıkmam lazım yarın burdayım inş iyi geceler

senağlama

günmaydın kızlar. adetimi 32 gün olarak hesaplarsam bu gün adet olmam lazım. ama daha olmadım. eğer olmazsa yarın idrar testi yapacağım.29 günden hesaplarsam zaten 4 gün geçiyor. yarını dört gözle bekliyorum.

GÜNAYDIN KIZLAR... Ceylancım çok sevindim yumuşunun büyümesine iyi çalışın klava: bak şubatta hepimiz hamile olacağız delikafadulden

canım inşalah hamilesindir testi sabah ilk idrarınla yap daha iyi sonuç verdiğini söylüyorlar... hadi hayırlısı canım. Rabbim gönlüne göre versin..a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…