• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En erken hamilelik belirtileri

anaaaammmm kesin hamilesin.ben hamile kaldığımda herkes çok güzelleştiğimi sölemişti.hemde güzelleşen bayanın oğlu alurmuş.çirkşnleşirse kızı.kız annenin güzelliğini alırmış.eskilerin yalancısıyım:1rolleyes:

valla ben de duydum da dur bakalım çıkacak mı? inşallah düşündüğüm gibi olur:sm_cool:

şimdi ben hepinize bişe sorcam.pazartesi rajime başlamayı düşünüyorum.internete bakıyom zayıflamak için soğnkürü bide yumurtlmak için soğan kürü.yapılışı aynı.biraz garip geldi bana.hem zayıflatıyo hem yumurtlatıyomu

kesilmeyelim yaaaaa:a015: hepimizi çıkalım o kerevete tek tek, hatta mümkünse toplucadelikafadulden

he valla dıkkat edıyorumda hepımız sevgılıler gunune denk getırıyoruz haberlerı eğer guzel haberler olrsa anam kocişlere guzel sevgılıler gunu hedıyesı olr ne guzel rabbım dualrımızı kabul etsin ta zamanda bebişlerımıze kavuştursun:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

şimdi ben hepinize bişe sorcam.pazartesi rajime başlamayı düşünüyorum.internete bakıyom zayıflamak için soğnkürü bide yumurtlmak için soğan kürü.yapılışı aynı.biraz garip geldi bana.hem zayıflatıyo hem yumurtlatıyomu

tatlım bence farklıdır, saraçoğlunun sitesinden bak, bi de o kürü 14 günden fazla kullanma hamile kalmanı engeller, sonrasında incir kürü kullanmka gerekiyor.

Kıslar ben kaçar, sabah 6da kalkıcam malum, hala kopamadım yaaaaav, sizi çoook seviyorum ve öpüyoruma.s.

iyi geceler.

senağlama
tatlım bence farklıdır, saraçoğlunun sitesinden bak, bi de o kürü 14 günden fazla kullanma hamile kalmanı engeller, sonrasında incir kürü kullanmka gerekiyor.

Kıslar ben kaçar, sabah 6da kalkıcam malum, hala kopamadım yaaaaav, sizi çoook seviyorum ve öpüyoruma.s.

iyi geceler.[/QUO

git güle güle canımmmmm.iyi geceler.özletme kendini....

günmaydın kızlar. adetimi 32 gün olarak hesaplarsam bu gün adet olmam lazım. ama daha olmadım. eğer olmazsa yarın idrar testi yapacağım.29 günden hesaplarsam zaten 4 gün geçiyor. yarını dört gözle bekliyorum.

Geldim kızlar Kızlar yumurtam 18mm olmuş dr.çok beğendi sağ yumurtam büyümüş yarın çatlatma iğnesi olacağım ama bir de olumsuz durumla karşı karşıyayım rahim ağzında yaram varmış Yaralarda gebeliğe engelmiş o yüzden de olmayabilir dedi Eğer yarın tutunmazsa meleğin 1 ay bebek ertelenecek yaranın yakılması gerekiyormuş malesef dualarınıza ihtiyaçım var :Saruboceq:
kızlar benim dün solum ağrıdı ya hep kasık ağrısı da yanıltabilir Dikkat ..

GÜNAYDIN KIZLAR... Ceylancım çok sevindim yumuşunun büyümesine iyi çalışın :oklava: bak şubatta hepimiz hamile olacağız delikafadulden

günmaydın kızlar. adetimi 32 gün olarak hesaplarsam bu gün adet olmam lazım. ama daha olmadım. eğer olmazsa yarın idrar testi yapacağım.29 günden hesaplarsam zaten 4 gün geçiyor. yarını dört gözle bekliyorum.

canım inşalah hamilesindir testi sabah ilk idrarınla yap daha iyi sonuç verdiğini söylüyorlar... hadi hayırlısı canım. Rabbim gönlüne göre versin..a.s.

Back
X