En erken hamilelik belirtileri

hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyytdelikafaduldendelikafaduldenkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

aynen bizde öle napalım ama bu ay daha ümitliyim sanki ayın 18 ini bekliyorum nette okuduğum birseyi yaptım belin altına ince bir yastık koyup yatcakmışsın 1 saat birde burda okuduğum birsey var sıcak su torbası olayı 2 sinide yaptım allahtan istiyorum hayırlısı hepiimiz için inş.

Kıslar benim bu ayki tek belirtim cildim güzelleşti, hamile kaldığım zaman da cildim böyle güzelleşmişti, hade hayırlısıhihoyyyt

ahhhh canım ben o yastığı 4 aydır popomun altından çıkarmıyom.keramet yastıkta değilmiş.inş.senin işine yarar.şimdi soğan kürüne başlıcam.belki keramet soğandadır delikafadulden

ahhhh canım ben o yastığı 4 aydır popomun altından çıkarmıyom.keramet yastıkta değilmiş.inş.senin işine yarar.şimdi soğan kürüne başlıcam.belki keramet soğandadır delikafadulden

ya onuda duydum ben ama sonrasında yumurtaları çatlatmak için incir kürü de varmış inş işe yarar seninde benimde hepimizin

Kıslar benim bu ayki tek belirtim cildim güzelleşti, hamile kaldığım zaman da cildim böyle güzelleşmişti, hade hayırlısıhihoyyyt

anaaaammmm kesin hamilesin.ben hamile kaldığımda herkes çok güzelleştiğimi sölemişti.hemde güzelleşen bayanın oğlu alurmuş.çirkşnleşirse kızı.kız annenin güzelliğini alırmış.eskilerin yalancısıyım:1rolleyes:

ay doğru onu bende biliyorum ve şimdiye kadar karşıma çıkan her hamişe baktım doğru güzelleşince oğlan oluyo ve hamişlik cildi etkiliyo inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…