deryadan haberiniz var mı ne yaptı merak ettim.geçmişi okuyamadım.doktora gitcekti nolduki sonuç
ayy çok mu cahilim ne gelişmiş cevabı bulamıyoruuuuuuuuuuuum.sizde varda bende mi yokkiiiiiiiiii:)))))
izmire selamlar.canım inş.bu topik sana uğur getirir 3 güne kalmaz hamile kalırsın.amin.bende 6 aylık evliyim.2 ay korunduk(sanki hemen olacak ya,halt ettik)4 aydır da birbirimizi gördüğümüz zamanlarda deniyoruz işte.bu ay çok umtlandım.ilk defa 3 gün geçti.ama sonunda kırmızı kart
ay ne güzel romantik olmanız daim olsun inşallah,bizde maalesef yok olsun bebişim olsun bana yeter bekliyorummmmmmmmmmmm dört gözle... :CüvCüv:
ühheeeeüüü bulmuşun da cıncığını bile çıkarmışındelikafadulden
slm kızlar
buldum canııım çok sağol.ama alıntı yapınca olmuyooooooooo.
inşallah bu ay olur tatlım hepimizin, göbiş tokuştururuz burdan ne güsel olur beeee
aynen bizde öle napalım ama bu ay daha ümitliyim sanki ayın 18 ini bekliyorum nette okuduğum birseyi yaptım belin altına ince bir yastık koyup yatcakmışsın 1 saat birde burda okuduğum birsey var sıcak su torbası olayı 2 sinide yaptım allahtan istiyorum hayırlısı hepiimiz için inş.
hoşgeldin tatlımhihoyyyt
hayıııırrr alıntı yapınca da oluyoooo, baaaaak:lepi:
ahhhh canım ben o yastığı 4 aydır popomun altından çıkarmıyom.keramet yastıkta değilmiş.inş.senin işine yarar.şimdi soğan kürüne başlıcam.belki keramet soğandadır delikafadulden
teşkr edrım sekerım nasılsınz bakalım keyıfler tıkır mı?
Kıslar benim bu ayki tek belirtim cildim güzelleşti, hamile kaldığım zaman da cildim böyle güzelleşmişti, hade hayırlısıhihoyyyt
anaaaammmm kesin hamilesin.ben hamile kaldığımda herkes çok güzelleştiğimi sölemişti.hemde güzelleşen bayanın oğlu alurmuş.çirkşnleşirse kızı.kız annenin güzelliğini alırmış.eskilerin yalancısıyım:1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?