Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi olmaya çalıyos işte, sende ne var ne yok bakiim?
dolunaycım hoşgeldin........ayrıca ismini çoooook seviyorummmmmm.o benim canıııııımmmmm.çok sıcak geliyo bana
anaaaammmm kesin hamilesin.ben hamile kaldığımda herkes çok güzelleştiğimi sölemişti.hemde güzelleşen bayanın oğlu alurmuş.çirkşnleşirse kızı.kız annenin güzelliğini alırmış.eskilerin yalancısıyım:1rolleyes:
nolsun valla kurbanlık koyun gıbı beklıyoz valla ya kesılecez yada muradımıza erecez hadı hayırlısı dıyelım dimi stres yok relax :):teytey::teytey::teytey::teytey:
kesilmeyelim yaaaaa:a015: hepimizi çıkalım o kerevete tek tek, hatta mümkünse toplucadelikafadulden
şimdi ben hepinize bişe sorcam.pazartesi rajime başlamayı düşünüyorum.internete bakıyom zayıflamak için soğnkürü bide yumurtlmak için soğan kürü.yapılışı aynı.biraz garip geldi bana.hem zayıflatıyo hem yumurtlatıyomu
tatlım bence farklıdır, saraçoğlunun sitesinden bak, bi de o kürü 14 günden fazla kullanma hamile kalmanı engeller, sonrasında incir kürü kullanmka gerekiyor.
Kıslar ben kaçar, sabah 6da kalkıcam malum, hala kopamadım yaaaaav, sizi çoook seviyorum ve öpüyoruma.s.
iyi geceler.[/QUO
git güle güle canımmmmm.iyi geceler.özletme kendini....
kızlar kimse varmı?pek yazamıyorum ama gece takip ediyorum yazılanları..bişiy sorcam huhuu
Geldim kızlar Kızlar yumurtam 18mm olmuş dr.çok beğendi sağ yumurtam büyümüş yarın çatlatma iğnesi olacağım ama bir de olumsuz durumla karşı karşıyayım rahim ağzında yaram varmış Yaralarda gebeliğe engelmiş o yüzden de olmayabilir dedi Eğer yarın tutunmazsa meleğin 1 ay bebek ertelenecek yaranın yakılması gerekiyormuş malesef dualarınıza ihtiyaçım var :Saruboceq:
kızlar benim dün solum ağrıdı ya hep kasık ağrısı da yanıltabilir Dikkat ..
günmaydın kızlar. adetimi 32 gün olarak hesaplarsam bu gün adet olmam lazım. ama daha olmadım. eğer olmazsa yarın idrar testi yapacağım.29 günden hesaplarsam zaten 4 gün geçiyor. yarını dört gözle bekliyorum.