- 4 Ağustos 2014
- 2.230
- 798
- 63
yok ben kullanmadim ovulasyon testi dedigim gibi ben kendim takip ediodm ama burda laboquick falan cok duymustumbenim doktorum adetin bitsin ve hemen o gün ilişkiye gir ve bir daha ki adet kanamasını görene kdr gün aşırı ilişkiye gir dedi ve biz yaklaşık 3-4 aydır bu şekilde yapıyoruz bu ayda olmazsa kesin ovülasyon testi alacğım senin kullandığın bir marka var mıdır??
tamam o testi bi araştırıyımyok ben kullanmadim ovulasyon testi dedigim gibi ben kendim takip ediodm ama burda laboquick falan cok duymustum
kan testi yaptırdım ama kanama geldiği gün yaptırdım çıkmadı kan testinde zaten kanda çıkmayan idrarda da çıkmıyor bildiğiniz üzre
Bnmde mide bulantısı varAdet günüm geçtikten sonra adet ağrısına benzer kasık ağrılarım var, ayakta biraz fazla kalınca direkt belim ağrıyor. Başka da bisey yok bende.
Yoo benim ilk hamileliğin sabah bulantisi oldu .Aile hekimim mide bulantılarının genel olarak 8.haftada başladığını söyledi. Mide bulantıları öyle hemen başlamıyormuş sanki ya. İlk hamileligim 7.haftada sonlandı ama ozamana kadar bir kere bile kusma vs olmadı.
önceki adetime göre bugün dediğin üzre 28.günüm ve gerçekten ben bu ay hiç normal değilim en ufak saçma sapan sebep olmayan şeylere sinirleniyrm sabah uyanır uyanmaz yine oldu ağlamaya başladımKanamanın olduğu gün test yaptırmak için çok erken değil mi? Benim 27.günde bhcg 70di senin 20.günde çıkmaması normal geldi bana.
ayrıca 20 değil kanama adetimin 17.gününde geldi ve ben o gün test yaptırdımKanamanın olduğu gün test yaptırmak için çok erken değil mi? Benim 27.günde bhcg 70di senin 20.günde çıkmaması normal geldi bana.
valla benim yazdığım gibi belirtilerim var ama emin değilim tabi kiSlm kizlar sanki bende hamileyim :))sizin ne gibi belirtiler iniz var
TEŞEKKÜR EDERİM CANIM.ALLAH İSTEYEN HERKESE VERSİN İNŞ. HAYIRLISI OLSUN.esesma hayırlısı olsun Rabbim kucağına almayı nasip etsin inş.bizede dua et :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?