• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EN ERKEN HAMİLELİK BELİRTİLERİ VE ÖĞRENME ZAMANI

benim doktorum adetin bitsin ve hemen o gün ilişkiye gir ve bir daha ki adet kanamasını görene kdr gün aşırı ilişkiye gir dedi ve biz yaklaşık 3-4 aydır bu şekilde yapıyoruz bu ayda olmazsa kesin ovülasyon testi alacğım senin kullandığın bir marka var mıdır??
yok ben kullanmadim ovulasyon testi dedigim gibi ben kendim takip ediodm ama burda laboquick falan cok duymustum

kan testi yaptırdım ama kanama geldiği gün yaptırdım çıkmadı kan testinde zaten kanda çıkmayan idrarda da çıkmıyor bildiğiniz üzre

Kanamanın olduğu gün test yaptırmak için çok erken değil mi? Benim 27.günde bhcg 70di senin 20.günde çıkmaması normal geldi bana.

Slm kizlar sanki bende hamileyim :))sizin ne gibi belirtiler iniz var

Adet günüm geçtikten sonra adet ağrısına benzer kasık ağrılarım var, ayakta biraz fazla kalınca direkt belim ağrıyor. Başka da bisey yok bende.

Aile hekimim mide bulantılarının genel olarak 8.haftada başladığını söyledi. Mide bulantıları öyle hemen başlamıyormuş sanki ya. İlk hamileligim 7.haftada sonlandı ama ozamana kadar bir kere bile kusma vs olmadı.

Aile hekimim mide bulantılarının genel olarak 8.haftada başladığını söyledi. Mide bulantıları öyle hemen başlamıyormuş sanki ya. İlk hamileligim 7.haftada sonlandı ama ozamana kadar bir kere bile kusma vs olmadı.
Yoo benim ilk hamileliğin sabah bulantisi oldu .

Kanamanın olduğu gün test yaptırmak için çok erken değil mi? Benim 27.günde bhcg 70di senin 20.günde çıkmaması normal geldi bana.
önceki adetime göre bugün dediğin üzre 28.günüm ve gerçekten ben bu ay hiç normal değilim en ufak saçma sapan sebep olmayan şeylere sinirleniyrm sabah uyanır uyanmaz yine oldu ağlamaya başladım :( yani ben bugün yarın test yaptırsam çıkan sonuç doğru mudur ayrıca hem psikoloji olarak iyi değilim hemde dediğin gibi önce sırtım ağrıdı bu hafta şimdi de belime vurmaya başladı belim boşlukta kaldığında falan ağrıyor :( bu yazdıklarıma göre ne düşünüyosun

Merhaba kızlar; biz de 4 aydır korunmuyoruz ama yumurtlama gününü anlayamıyorum.ovulasyon testi yapıyorum şüphelendiğim gün ama negatif çıkıyor.adetime bir hafta var ama şüpheli ilişkiden sonra belim sürekli ağrıyor, göğüslerim şişti.umarım hamileyimdir :(

BEN HAMİLELİĞİMİ DÜN ÖĞRENDİM VE İLK HAMİLELİĞİM.BEN TEK BİRŞEYDEN HAMİLE OLDUĞUMA ŞÜPHELENDİM.GÖĞÜSLERİM ÇOK ŞİŞTİ VE GÖĞSÜN KOLTUK ALTINA DOĞRU KISMINDA SERTLİK VARDI ELE GELİYODU BAYA VE ELLEYİNCE DİREK AĞRIYOR. BU YAŞIMA KADAR HİÇ BÖYLE OLMAMIŞTI GÖĞÜSLERİM. KASIK AĞRISI FALAN OLDU AMA ADET DÖNEMİDE BÖYLE AĞRIYOR ZATEN ONDAN ŞÜPHELENMEDİM.

esesma hayırlısı olsun Rabbim kucağına almayı nasip etsin inş.bizede dua et :)

Merhaba adet olmama 4 gün var belirtiler tek taraflı kasık ağrısı, çaydan tiksinme ani değişen tansiyon ve yataktan çıkmama isteği. Bakalım 1 haftaya öğrenirim sonucumu

Herkese merhaba yine ben :) kizlar bu sefer sorum şu; yarin adet olmam gerekiyor nerdeyse her ay adet belirtilerimi yasardim fakat bu ay gogus hassasiyetinden baska bisey yasamadim bugun hafif 2 gözyaşı damlasi kadar pembemsi akinti geldi o kadar onun disinda hic bisey gelmedi tum gun boyunca bu kadar bisey geldi ve ilk defa boyle oluyor. Her zaman kahverengi akinti ile direkt lekelenme olurdu ama bu defa pembe damla seklinde geldi ve kesildi acaba hamilelik belirtisi mi ?????

Back