En Erken Gebelik Belirtilerimi Anlatacağım Kızlar :)

Benim 2 günüm geçti kan testi yaptım 1.20 çıktı şimdi 8 gün oldu pazartesi günü tekrar yaptırcam sizce hamile olabilir miyim

Sağlıkla alın kucağınıza inslla
Sağlıkla alın kucağınıza bebeğinizi inşallah

Selam konu sahibi buralardamı acaba
Burdayımm bir süre giremedim :) kızlar bence kaset testleri adet geçmeden yapmayın yanıltıyor negatif veriyor erken gebelik testi kadar hassas ölçüm yapmıyor ama sabredip beklersek güvenilir sonuç veriyor ben bi kaç marka erken gebelik testi denedim bende pro ile başlayan doğru sonuç verdi ama o markanın kötü yorumlarını da duydum sabırsızlanıyorsunuz deneyebilirsiniz Allah hayırlı sonuçlar versin inşallah sağlıkla kavuşalım bebeklere

Amin inşaAllah sağlıkla sıhatle geçirirsiniz gebeliğinizi. Ben sunu soracaktım bebeğiniz erkekmi ablamfa sağdan yumurtladıgını söylemişti doktor ve erkek bebesi oldu bunu merak ediyordum

Öncelikle hamile kalabilrnler hayırlı olsun Allah sağlıklı hayırlı evlat versin, bende 2 senedir deniyorum, bı sorun yok denildi, geçen ay polip yüzünden histeroskopi oldum bu ay da belirti arıyorum. İnşallah vardır hayırlısıyla sağlıkla kolaylıkla, olmazsa tüp bebek.

Benimde 6 gün var adetime ama 10 gündür kasıklarım ara ara sızlayip kramp şeklinde girip geçiyor. Bide memelerim hassaslasti ama renk değişimi yok o sivilce gibi olmayan noktamsi şeylerden var kahverengi bölgesinde, 6.gun de sarımtırak bir akıntım başladı. Çok merak ediyorum test yapsam çok erken biliyorum. Bide ben bişey daha farkettim ama yazsam mi bilmiyorum ( ilişkiden önce normalde vajinam kuru olurdu iki keredir kolaylıkla ilişkiye girebiliuorum,hatta eşim naptın neden böyle diye sordu o da farketti) acaba belirti olabilir mi

Bide ocaktan beri felixon Man woman kullandık, impryl gynopol da kullandık inşallah ise yaramıştır. Haftaya bişey olursa söz yazacağım
Hakkimizda hayırlısını ve kolayını diliyorum

mide bulantiniz oldu mu ilk zamanlar 1 2 haftalikken
Ne zman histeroskopi sonrası mi, evet zaten şişkinlik oluyo gaz çıkarıyorsun sürekli, bide adet ağrılarım çoğaldı 10 gün öncesinden başlıyor adet belirtileri.

Hamile olduğumu düşünmüyorum 2 gün sonra adet olucam muhtemelen canım herşeyin hayırlısı artık.

Çok sevindim canım hayırlı olsun inşallah benim her iki tarafta da batma oluyor senin sadece tek sağda mıydı kasık ağrın

bu belirtiler başladığında ne kadarlık hamileydiniz ve test yapınca çıktı mı

ilişkinizden ne kadar sonra pozitif gördünüz

Merhaba konumuza denk geldim çok sevindim Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah aynen bende de söylediğiniz her şey var. Şeyi merak ettim cinsiyeti belli olmuştur erkek mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…