En Erken Gebelik Belirtilerimi Anlatacağım Kızlar :)

Canim adet gunun gecmeden yapmamani oneririrm pek saglikli olmuyor

Çok teşekkür ederim cevabıniz için inşallah öyledir buraya sonucu yazicam
Adetin gecsin enazindan 1 gun 2 gun oyle yap kafanda rahat olur
İyi akşamlar 23 ocakta son reglimi oldum ve gayet normaldi. 23 ocaktan birkaç gün önce korunmalı bir ilişkim olmuştu fakat son adetimden sonra hiçbir birlikteliğim olmadı. 18 şubat cumartesi yani dün regl olmam gerekiyordu ama olmadım. Sizce hamilelik şüphesi var mıdır test yapmalı mıyım? Ve adet söktürmek için ne önerebilirsiniz? Şimdiden teşekkürler

Adetin gecsin enazindan 1 gun 2 gun oyle yap kafanda rahat olur
Bişi daha sormak istiyorum bugün reglme 3 gün kaldı sarı akıntım var 15 gündür dun aksam pembe parlak damla şeklinde akıntım oldu agrim da var bu yerleşme olabilir mi test yapmaktn korkuyorum şuan sadece sarı bir akıntı geliyor

Peki bunda siliklik görüyo musunuz bata 4 gün var
Bunda silik çok silik bir çizgi var ben 2,3 testim böyle çıktı adetime 8-10 gün varken kan verdim negatif şuan adetim 12 gün geçti daha olmadım regel ve istemiyorum da test yapmaktan sıkıldım ve normal 2.dogumdan sonra da adet düzensizliğim vardı artık bunda bir âdet düzensizliği diye tarusala başladım ve ilacım bugün bitcek bakalım ilaç bittikten sonra 3. Adet olurum diye düşünüyorum

Sizin sonuç ne oldu acaba hamile mısınız

Selam arkadaşlar. Ben 8 aylık evliyim. Çocuk dusunuyoruz 8 aydir korunmuyorum. Pcos var ama doktor sağ tarafta ve çok küçük dedi hamileligime engel bir durum olmadığını söyledi. Adetlerim düzensiz genelde geç adet oluyorum onun icinde doktor vitamin verdi yumurta kaliteni.artirir dedi hemde icinde folik asitte varmis ayrica mantar enfeksiyonum vardı. Gerekli ilaclarıda kullandım bitirdim. Simdi ise tam 1 ay gecikti adetim henüz olmadim alt karın ve sağ kasıkta ağrı vAr göğsüm şiş ve aciyo 2 gun öncede süt kokusundan midem bulandı. Hamis olabilir miyim acaba olumsuz yanıt alirim diye evde test de yapmıyorum:/

kizlar var mı sizce emin olamadım c çizgisi gibi olmadığı için 1 senedir ilk kez çift çizgi gördüm ama yanlıştır dedim 2. Tette de aynı 2 çizgi oluştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…