En Erken Gebelik Belirtilerimi Anlatacağım Kızlar :)

Tabii ki, dediginiz gibi herkesin bünyesi farklı, Allah sağlıkla kucaginiza almayı nasip etsin, isteyen herkese de saglikli, hayirli evlatlar nasip etsin istediği zaman (=

Tabi ki psikoloji çok garip birşey ben de dinledim dinlemedim değil 5 sene sonra dinlemiyorum artık yorucu geldiği için Allaha şükürler olsun emeklerinin karşılığını almışsın Rabbim sağlıklı bir şekil de doğmasını nasip etsin seni ona onu sana size bağışlasın kim hamile kalsa seviniyorum ben

Aşılamanin 6.günundeymişsiniz, inşallah sizinki de olumlu sonuclanir ve saglikla kucaginiza almayi nasip eder Rabbim

Allah en kısa sürede size de nasip eder sağlıklı hayırlı bir evlat inşAllah beklemek çok zor ama bu sefer olur sizde de inşAllah dualarımız sizinle tanımasak bile kalben buradaki tüm kadınlara dua ediyorum rabbim herkesin yüzünü güldürsün

Amin inşAllah herşey Rabbimden en zoru beklemek sanırım
Kesinlikle katılıyorum, en ama en zoru beklemek, cok haklisiniz =( Allah size "keseyi ne zaman görürüz" beklemesini, sonra "kalp atışını ne zaman duyariz" beklemesini, sonra "tarama testleri ne zaman yapilir" beklemesini, sonra da "doguma az kaldi, kavusalim artik" beklemesini nasip etsin en kisa sürede

Amin inşAllah canım Allah razı olsun beklemek zor evet ama nedense bir rahatlıkta var nasip inşAllah doğumun hamileliğin güzel geçer seni ona onu sizlere bağışlasın Rabbim belirtiler için de teşekkürler ben de grip oldum aşılama ile birlikte daha yeni geçiyor o sıra da konustugum kişilerden duydum hamileliği öğrenmeden grip olan çok kişi var benimkisi neden 6 gün sonra öğrencem

Yaa Amin Duygulandım en güzel dua şu mübarek günler de Allah razı olsun Rabbim burda bulunan tğm hamile kardeşlerime inşAllah hayırlı sağlıklı göz aydınlığı ile gelen evlatlar nasip etsin

Kızlar bata 3 gün kala yaptığım artimed kaset test

Eklentiler

• 8637E80B-19CE-43BE-8C4F-8D2255ED0A7E.jpeg
    57,5 KB · Görüntüleme: 1.181
  • 74B148D0-9D28-43C9-8C60-84467CE78299.jpeg
    134,1 KB · Görüntüleme: 1.167
Selamlar, gerçekten hiç bir belirti hissetmeden hamile kaldığınızı öğrenebilirsiniz. Tüp bebek ile hamile kaldım, 30. hafta içerisindeyim. Tek bir belirtim yoktu. Psiko-somatik dediğimiz, vücudu normalden fazla dinlediğimiz için hissettiğimiz rutin ağrı ve kasılmaları belirti zannedebilir, bunu isteyebiliriz. Adetinize 2 gün kala bir normal bir gebelik testinde silik çizgi gorduyseniz, gebelik büyük ihtimalle vardır. Allah isteyen tüm kız kardeslerime nasip etsin ....

Öncelikle hayırlı olsun. Bahsettiğiniz kasik ağrısı bende sol tarafta bir kaç aydır var ve tam da ordaki yumurtaligimda kist olduğunu öğrendim sonrasında. Gece uykudan ağrıyla uyanma birebir benimde yaşadığım bir durum. Böyle bir paylaşım yapmanız güzel ama biz hamilelik müjdesi bekleyen anne adayları sanırım kendimizi bu tip şeylerden soyutlamaliyiz. Gerçekten psikoloji çok etkili. Kendini dinleye dinleye kimyasal gebelik yaşayanlar var. Zor da olsa akışına bırakmak sanırım en güzeli. Sonuçta herkesin belirtileri çok çok farklı.

Merhaba dediklerinizde çok haklısınız ama bir şeyin altını çizmek isterim burası HAMİLELİK BELİRTİLERİ adlı forum kısmı hepimiz merakımızdan buraya bakıyoruz bende çok baktım gebe kalmaya çalışırken ve buradaki kadınlardan çok şey öğrendim Allah razı olsun burda konu açanlardan benim işime yarayan bir çok bilgi yazmış kadınlar o yüzden bende kendimde yaşadıklarımı anlattım herkesin vücudu kendine özeldir bunu artık hepimiz öğrenmişizdir diye düşünüyorum psikolojik etkileri kendimizde oluşturabiliriz zaten bende yukarda yorumlarda belirttim başka bir hastalıkta çıkabilirdi diye ben çok erken öğrendim regl günüme 6 gün vardı öğrendiğimde inanın o kimyasal gebelik olma şüphesi durumunu bende yaşadım çok korkutucu bi süreç ömürden ömür gidiyor akla binlerce soru geliyor doktorlar değerlerimin düşük olduğunu regl günü geçmeden birşey yapamayacaklarını söylediler nitekim çok şükür korkularım geçti rabbim herkese nasip etsin inşAllah sabır etmek gerçekten çok önemli ama ben malesef hayatımın hiç bir döneminde sabırlı biri olamadım o yüzden erken öğrendim ve aşırı stres yaşadım erken öğrenmek konunun başından beri aynı şeyi yazıyorum stres açısından hiç sağlıklı değil hepinize sağlıklı gebelikler dilerim inşAllah gebe kalmak isteyene de Rabbim en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder dualarım sizinle

Canım sıkma canını yani iyi yorum yapan da olcak eleştirel yorum yapan da yazdıkların benim işime yaradı bilgilendim Allah razı olsun

Herkese iyi akşamlar kızlar ilk olarak rabbim kucağımızı boş bırakmasın sağlıklı bebekler nasip etsin insallah kızlar 1,5 yıldır evliyim 7-8 aydır bebek deniyoruz hiçbir sorunumuz yok ama nasip olmadı ben geçen ay 35 günün sonunda regli oldum Ocak 4 regli tarihimdi 3 ayrı uygulama kullanıyorum telefonun kendi uygulamasına göre reglim 2 gün gecikti diğer uygulamama göre bugün 1. Günü diğer uygulamaya göre de yarın aklım karıştı suan döngümün 32. Günündeyim ve gelen giden yok ama göğüslerim özellikle uçları çok acıyor ve belim regl olacakmışım gibi göğüs ağrılarım neredeyse 1 haftadır var regl ağrısı bi an geliyor ve geçiyor suan var mesela akıntım var regl olacak gibi hissediyorum ellerim ayaklarım çok üşüyor ama havalardan da olabilir birde yemek yiyince bi bulanti oluyor hafiften hamile kalan deneyimli arkadaşlarım siz hiç böyle şeyler yasadiniz mı acaba? Şimdiden teşekkür ederim hepinize

Rabbim sağlıkla kucağınıza alm anızı uzun n ömürlü etsin.
Regli gecikmesinden kaç gün sonra test yaptırdınız

Canım benim lafım sana değildi aslında yanlış anlaşıldı. Bu belirti olayını o kadar çok kafaya takan o kadar çok kendini dinleyen ve sonunda çok üzülen arkadaşımız var ki ben onlar için söyledim aslında ve bu yanlışa denemeye başladığım ilk ay bende düştüm. Okudum okudum bak bu bende de var ay şu yok ama olsun bu var,oldu bu iş kafasına girdim ama Allah'tan o işlerin öyle kolay olmayacağını çabuk anladim Yoksa tabiki de bilgi paylaşımı güzel bişey. Sadece bu süreçte sanırım en doğrusu biraz daha sakin kalmak. Allah isteyen hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın

Kızlar benim regli üzerinden 3 gün geçti regli olacak gibi ağrılarım vardı ama olmadım ve göğüslerim ilk defa sızladı böyle bende test alıp yaptım sonuç bu kan da verdim yanilmiyorumdur dimi gebelik gözüküyor gibi ama çokta korkuyorum ya yoksa diye 7-8 aydır deniyorduk rabbim isteyen herkese tez vakitte nasip etsin insalllahhh

Eklentiler

• image.jpg
    54,6 KB · Görüntüleme: 1.058
Bence var gibi duruyor canım inşallah kan sonucuyla da teyit edersin daha erken diye silik çıkmış olabilir. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…