- 29 Nisan 2019
- 31
- 12
- 8
- 31
- Konu Sahibi Tatlibekleyis
Tabiki tutabilir benMerhaba kızlar ben de ilk defa bu ay denedim günüme 5 gün kaldı. Normalde adet olduğum gün kasık ağrılarım başlardı ancak 3 gündür kasiklarimda karincalanmalar oluyor. Göğüslerim normalde de 1 hafta öncesinden başlar ağrımaya onu es geçiyorum. 2 aydır folik asit kullanıyorum meraktan çatliyorum eşim günün geçsin yapalım diyo çok da heveslenmek istemiyorum daha ilk seferde tutar mı bilmem. Allah hayırlı zamanda nasip etsin![]()
Düşükten sonra vücut kendini ne zaman hazirlarsa o zaman kaliniyo hamile bence. Ben düşükten sonrada ovulasyon testi kullandım olmadı bu 4. Denemem bu sefer çift çizgiyi silikte olsa gorebildim. Ama bu ay kalacağımi tahmin ettim vücudumun hazır olduğunu anladım insallah hamilesindir Rabbim isteyen herkese nasip etsinGünlerimiz hemen hemen yakın benimde 7 günüm kaldı eşime kalsa çoktan yaptırmıştı hatta yarın gidip test al diye baskı yaptı ama erken deyip beklemek istiyorum aylar öncesi kimyasal gebelik yaşadım adetimden bir hafta önce ağrılarım olunca hem kan hem gebelik testi yaptırmıştım negatif sonuç çıkmıştı adetim gecikince yaptım pozitif olmuştu ama oda düştü şimdi tekrar aynı şeyi yaşamak istemiyorumo düşükten sonra ilk kez bu ay denedik Rabbim hayırlısıyla sevindirsin bizleri
![]()