• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En erken gebelik belirtileri 💕

Merhaba hanımlar. En erken test ne zaman yapılmalı? Adetime 9 gün var 2 gecedir mide yanmasıyla başlayan bulantılar başladı dün gece özellikle kendimi yatağa zor attım mide bulantısından elim ayağım boşaldı bel ağrısı günlerdir var göğüs hassasiyeti hissetmiyorum test yapmakla yapmamak arasında gidip geliyorum malum önümüz bayram ve ben şehirdışına çıkıcam hiç değilse 5 gün kala test yapılsa sağlıklı bir sonuç olabilir mi?
4 5 gün kala anca çıkar bence

Merhabalar ben adet günümden 7 gün önce adet sancısı çekmeye başlamıştım halada devam ediyor o ağrılar. Adet günümden 10 gün önce göğüslerim dolgunlaşmıştı ve çok ağrıyordu üstüne yatamamıştım ama bu benim adet zamanlarımdada oluyor genelde. Birde ekmek yerken sanki deterjan yiyormuşum gibi bir tad alıyordum peynir bozulmuş gibi kokuyordu bana ama başkası farketmiyordu böyle bişey. Ben adetten 4 gün önce silik çizgiyle öğrendim

Teşekkür ederim canım en iyisi cuma yi bekliyim 12. Gün şimdi çıkmazsa baya moralim bozulur tek çizgi görmekten bı hal oldum da kaç aydir
Ben bir ay sadece yaşadjm o duyguyu rabbim kimseye yaşatmasın insan psikolojik olarak çok etileniyo canım. İnşallah rabbim sana da nasip eder en hayırlı zamanda

Merhaba kızlar, lütfen bana da yardim eder misiniz? Ben 2 ayda bir duzensiz adet olanlardanim, 14 mayis catlatma ignesi oldum , ne zaman adet olabilirim, cok heyecanliyim , hic bi belirtim de yok , sizcr ne yapmam gerek?

Merhaba kızlar, lütfen bana da yardim eder misiniz? Ben 2 ayda bir duzensiz adet olanlardanim, 14 mayis catlatma ignesi oldum , ne zaman adet olabilirim, cok heyecanliyim , hic bi belirtim de yok , sizcr ne yapmam gerek?
canım inan yardımcı olmak isterdim ama bilgi sahibi değilim bu konularda. birileri bilgilendirir şimdi :)

Ben bir ay sadece yaşadjm o duyguyu rabbim kimseye yaşatmasın insan psikolojik olarak çok etileniyo canım. İnşallah rabbim sana da nasip eder en hayırlı zamanda
Normalde adetten önce kasiklarim haber verirdi ama bu kadar sık ve kazı çalışması şeklinde olmazdı ben hayatımda hiç su ter içinde uyanmadim 2 gündür su ter içinde uyaniyorum az öncede rüyamda test yapıp pozitif görünce daha fazla kafayı yemeden yapayım en iyisi su testi dedim ve çok silik çıktı zar zor gordum yani yarın bida yaparım adet gününde de yaparım bakalım koyulascakmi herhalde oldu bu ay:)

Skm kızlar bende adet öncesi pembe lekelenme oldu üstünden 3 gün geçti regl olmadım hala yerleşme kanaması olabilirmi belirti olarak yorgunluk uyku basması var birde idrarda koyuluk bşkada bir belirtm yok bu durumu yaşayıp hamile olduğunu öğrenn varmı lütfen paylşın benimle

Normalde adetten önce kasiklarim haber verirdi ama bu kadar sık ve kazı çalışması şeklinde olmazdı ben hayatımda hiç su ter içinde uyanmadim 2 gündür su ter içinde uyaniyorum az öncede rüyamda test yapıp pozitif görünce daha fazla kafayı yemeden yapayım en iyisi su testi dedim ve çok silik çıktı zar zor gordum yani yarın bida yaparım adet gününde de yaparım bakalım koyulascakmi herhalde oldu bu ay:)
harika bir haber buuu :D çok çok sevindimm

Skm kızlar bende adet öncesi pembe lekelenme oldu üstünden 3 gün geçti regl olmadım hala yerleşme kanaması olabilirmi belirti olarak yorgunluk uyku basması var birde idrarda koyuluk bşkada bir belirtm yok bu durumu yaşayıp hamile olduğunu öğrenn varmı lütfen paylşın benimle
test yapmalısın bence :)

En büyük belirti akıntı bence.Her zamankinden farklı yoğun, bazen şeffaf bazen beyaz akıntım olmuştu.Birde vajina ağzı yumuşacık oluyor hamile kalınınca.

Merhaba kızlar ben de ilk defa bu ay denedim günüme 5 gün kaldı. Normalde adet olduğum gün kasık ağrılarım başlardı ancak 3 gündür kasiklarimda karincalanmalar oluyor. Göğüslerim normalde de 1 hafta öncesinden başlar ağrımaya onu es geçiyorum. 2 aydır folik asit kullanıyorum meraktan çatliyorum eşim günün geçsin yapalım diyo çok da heveslenmek istemiyorum daha ilk seferde tutar mı bilmem. Allah hayırlı zamanda nasip etsin 😊

Merhaba kızlar ben de ilk defa bu ay denedim günüme 5 gün kaldı. Normalde adet olduğum gün kasık ağrılarım başlardı ancak 3 gündür kasiklarimda karincalanmalar oluyor. Göğüslerim normalde de 1 hafta öncesinden başlar ağrımaya onu es geçiyorum. 2 aydır folik asit kullanıyorum meraktan çatliyorum eşim günün geçsin yapalım diyo çok da heveslenmek istemiyorum daha ilk seferde tutar mı bilmem. Allah hayırlı zamanda nasip etsin 😊

Günlerimiz hemen hemen yakın benimde 7 günüm kaldı eşime kalsa çoktan yaptırmıştı hatta yarın gidip test al diye baskı yaptı ama erken deyip beklemek istiyorum aylar öncesi kimyasal gebelik yaşadım adetimden bir hafta önce ağrılarım olunca hem kan hem gebelik testi yaptırmıştım negatif sonuç çıkmıştı adetim gecikince yaptım pozitif olmuştu ama oda düştü şimdi tekrar aynı şeyi yaşamak istemiyorum 🥺 o düşükten sonra ilk kez bu ay denedik Rabbim hayırlısıyla sevindirsin bizleri 🤗

Back