- 29 Nisan 2019
- 31
- 12
- 8
- 31
- Konu Sahibi Tatlibekleyis
-
İnşallah canım sağol bugün yumurtlamadan sonraki 10. Gün testte cikarmi acabaEvet canım benimde öyleydi ama bende adet belirtileri de öyleydi o yüzden farklılık hissetmedim. İnşallah sende bebiş vardır
ben test yaptım negatifBen de yarin test yapicam negatifse adet söktürücü kullanicam
4 5 gün kala anca çıkar benceMerhaba hanımlar. En erken test ne zaman yapılmalı? Adetime 9 gün var 2 gecedir mide yanmasıyla başlayan bulantılar başladı dün gece özellikle kendimi yatağa zor attım mide bulantısından elim ayağım boşaldı bel ağrısı günlerdir var göğüs hassasiyeti hissetmiyorum test yapmakla yapmamak arasında gidip geliyorum malum önümüz bayram ve ben şehirdışına çıkıcam hiç değilse 5 gün kala test yapılsa sağlıklı bir sonuç olabilir mi?
Hayirli olsun canim. Allah sag saglim kucagina almayi nasip etsin darisi burda bekleyen herkesin basina insallah
silikte olsa çıkma ihtimali var canımİnşallah canım sağol bugün yumurtlamadan sonraki 10. Gün testte cikarmi acaba
dualarım hep sizinle canlarımhayırlı olsun canım bizim için de dua et
Teşekkür ederim canım en iyisi cuma yi bekliyim 12. Gün şimdi çıkmazsa baya moralim bozulur tek çizgi görmekten bı hal oldum da kaç aydirsilikte olsa çıkma ihtimali var canım
Ben bir ay sadece yaşadjm o duyguyu rabbim kimseye yaşatmasın insan psikolojik olarak çok etileniyo canım. İnşallah rabbim sana da nasip eder en hayırlı zamandaTeşekkür ederim canım en iyisi cuma yi bekliyim 12. Gün şimdi çıkmazsa baya moralim bozulur tek çizgi görmekten bı hal oldum da kaç aydir
canım inan yardımcı olmak isterdim ama bilgi sahibi değilim bu konularda. birileri bilgilendirir şimdi :)Merhaba kızlar, lütfen bana da yardim eder misiniz? Ben 2 ayda bir duzensiz adet olanlardanim, 14 mayis catlatma ignesi oldum , ne zaman adet olabilirim, cok heyecanliyim , hic bi belirtim de yok , sizcr ne yapmam gerek?
Normalde adetten önce kasiklarim haber verirdi ama bu kadar sık ve kazı çalışması şeklinde olmazdı ben hayatımda hiç su ter içinde uyanmadim 2 gündür su ter içinde uyaniyorum az öncede rüyamda test yapıp pozitif görünce daha fazla kafayı yemeden yapayım en iyisi su testi dedim ve çok silik çıktı zar zor gordum yani yarın bida yaparım adet gününde de yaparım bakalım koyulascakmi herhalde oldu bu ay:)Ben bir ay sadece yaşadjm o duyguyu rabbim kimseye yaşatmasın insan psikolojik olarak çok etileniyo canım. İnşallah rabbim sana da nasip eder en hayırlı zamanda
Cevapladigin iccin tesekkur ederimcanım inan yardımcı olmak isterdim ama bilgi sahibi değilim bu konularda. birileri bilgilendirir şimdi :)
harika bir haber buuuNormalde adetten önce kasiklarim haber verirdi ama bu kadar sık ve kazı çalışması şeklinde olmazdı ben hayatımda hiç su ter içinde uyanmadim 2 gündür su ter içinde uyaniyorum az öncede rüyamda test yapıp pozitif görünce daha fazla kafayı yemeden yapayım en iyisi su testi dedim ve çok silik çıktı zar zor gordum yani yarın bida yaparım adet gününde de yaparım bakalım koyulascakmi herhalde oldu bu ay:)
test yapmalısın bence :)Skm kızlar bende adet öncesi pembe lekelenme oldu üstünden 3 gün geçti regl olmadım hala yerleşme kanaması olabilirmi belirti olarak yorgunluk uyku basması var birde idrarda koyuluk bşkada bir belirtm yok bu durumu yaşayıp hamile olduğunu öğrenn varmı lütfen paylşın benimle
Sağol canım teşekkür ederim darısı isteyen herkese insallahharika bir haber buuuçok çok sevindimm
Merhaba kızlar ben de ilk defa bu ay denedim günüme 5 gün kaldı. Normalde adet olduğum gün kasık ağrılarım başlardı ancak 3 gündür kasiklarimda karincalanmalar oluyor. Göğüslerim normalde de 1 hafta öncesinden başlar ağrımaya onu es geçiyorum. 2 aydır folik asit kullanıyorum meraktan çatliyorum eşim günün geçsin yapalım diyo çok da heveslenmek istemiyorum daha ilk seferde tutar mı bilmem. Allah hayırlı zamanda nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?