• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En erken başlayan belirtiler

herkese merhaba,
siteye şimdi üye oldum. uzun bir zamandır yazılanları takip ediyordum ve birçok soruma da sayenizde yanıt buldum.
şimdi bir sorum olacak, son adet tarihimden sonra 22 gün geçmiş durumda, acaba şu sıralar kan testi yaptırarak sonuç alabilir miyim? ve kan testi sonucunu kaç günde çıkıyor?

herkese merhaba,
siteye şimdi üye oldum. uzun bir zamandır yazılanları takip ediyordum ve birçok soruma da sayenizde yanıt buldum.
şimdi bir sorum olacak, son adet tarihimden sonra 22 gün geçmiş durumda, acaba şu sıralar kan testi yaptırarak sonuç alabilir miyim? ve kan testi sonucunu kaç günde çıkıyor?

nasıl dayandın güzelim bukadar yaa,çıkmasmı geç bile kalmışın doğacak nerdeyse çocuk:)))
githemen test yaptır bizede haber ver beklemee..

nasıl dayandın güzelim bukadar yaa,çıkmasmı geç bile kalmışın doğacak nerdeyse çocuk:)))
githemen test yaptır bizede haber ver beklemee..

:-))))
yanlış ifade ettim galiba... :-)))))
en son 01.05'te adet oldum. daha günüm gelmedi..
14. günde denedik. acaba ilişkiden 7 gün sonra çıkar mı?:utangac:a.s

varsa çıkar,ama bekle biras daha belirtilr varmıki nie acele ediyosun,1 günde çıkıyo kan verince..

psikolojik olabilir ama burada yazılan tüm belirtiler var gibi..
öncelikle karnım acayip şiş. nerdeyse oturup, kalkarken bile acıyor. batmalar oluyor. göüğslerde aşırı bir şişkinlik ve bugünde midem bulanıyor bayağı.

arkadaşlar konuyu açan arkadaşa çok teşekkür ediorum.benimde aynı belirtilerim var.özellikle idrarda koyulaşma ve koku:D
regli olmadım hala bugün 11.gün.yani 11 gün gecikti ama eczaneden test alıp yaptım 2 kez.negatif çıktı?
kan testi yaptırıcam yarın.ne çıkıcak bilmiorum.bu sayfaya girince çok umutlandım.Allahım olmayan herkese versin.inşallah içimizdeki küçük kalbin sesini duyarız bigün...

inşallah canım :) ben ogrenmeden ıkı hafta hep bu konuları okudum. ondan bu konuyu açtım umarım umutların boşa cıkmaz hamilesindir ve kucağına sağlkla alırsın :)))

stapless cnm benim de son adet tarihim 30.4 ayni sekilde bende sabirsizlikla bekliyorum hatta bekliyemiyorum..
benim goguslerim cok hassas 1 haftadr, surekli idrara cikiyorum ve rengi surekli degisiyor..hatta su son 2, 3 saattir midem de bulaniyor hafiften. bugun ogrendim gozbebeklerin in buyumesi ve kirpiklerin karisik olmasi de bir isaretmis, bunlarin da bende oldugunu farkettim..
Ne zamandir deniyorsunuz siz? insallah hamileyizdir..aramizda 1 gun var hemde..bakalim hangimiz test icin adet gunune kadar bekliyebilecek..

stapless cnm benim de son adet tarihim 30.4 ayni sekilde bende sabirsizlikla bekliyorum hatta bekliyemiyorum..
benim goguslerim cok hassas 1 haftadr, surekli idrara cikiyorum ve rengi surekli degisiyor..hatta su son 2, 3 saattir midem de bulaniyor hafiften. bugun ogrendim gozbebeklerin in buyumesi ve kirpiklerin karisik olmasi de bir isaretmis, bunlarin da bende oldugunu farkettim..
Ne zamandir deniyorsunuz siz? insallah hamileyizdir..aramizda 1 gun var hemde..bakalim hangimiz test icin adet gunune kadar bekliyebilecek..

bizim ilk denememiz. ilk ay..
benim de acayip midem bulanıyor bugün

selam kızlar bende bu topike yazma istedim ben cocuk ıcın ılac tedavısı goruyorum buay denedık herseyı tam gunundede yaptık bakalım 3aydır adetım 20 sinde oluyor ve 2 gun gectı ınternetten hesaplayınca 21 denk gelıyor ama bılmıyorum ıste ben nerdeyse 2 yıldır ugrasıyorum bebiş için bakalım buay ınsallah olur benımde goguslerım cok hassas ve ıdrar rengım nerdeyse 1haftadır koyulastı umutlanmakta ıstemıyorum ınsallah buay hamiş olurum yoksa tedaviye devamm

bizde 3 aydir deniyoruz ama ilkbasta hamile kalmak icin taktikleri bilmiyoruk nurdan okudukca bilgilendik =P
gecen ay cok kisa bir hamilelik gecirdim. hormonlarim 5-50 yi gecmedi 1 haftada. bekledigim adet tarihimden 4 gun sonra hamileligim de son buldu :( ilk tecrubemizin boyle olmasi beni cook uzmustu. ama hayirlisi...

sudembebis insallah sende enkisa zamanda hamile kalirsin, saglikli bir sekilde bebegini kucagina alirsin..dua ederken hepiniz icin ediyorum Allah'im hepimize nasip etsin diye..

bizde 3 aydir deniyoruz ama ilkbasta hamile kalmak icin taktikleri bilmiyoruk nurdan okudukca bilgilendik =P
gecen ay cok kisa bir hamilelik gecirdim. hormonlarim 5-50 yi gecmedi 1 haftada. bekledigim adet tarihimden 4 gun sonra hamileligim de son buldu :( ilk tecrubemizin boyle olmasi beni cook uzmustu. ama hayirlisi...

sudembebis insallah sende enkisa zamanda hamile kalirsin, saglikli bir sekilde bebegini kucagina alirsin..dua ederken hepiniz icin ediyorum Allah'im hepimize nasip etsin diye..

üzüldüm ama inşallah bu ay ikimiz de olumlu sonucu alırız.

kan tahlili yapilirsa hemen belli olur. 2-3 gunlukken bile kanda belli oluyormus..ben sabredebilirsem haftaya persembe yada cuma giderim sabredemezsem ondan once de gidebilirim...

Back