• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En erken başlayan belirtiler

mrb arkadaslar bende yeni uye oldum.. cok sevdim bu kulubu ben, hamilelik konusunda bilmedigim ve merak ettigim herseye cevap bulabildim burda.

ben gecen ay cok kisa bir hamilelik gecirmistim, kanimda 5-50 oraninda bulunmustu bhcg.ama 3 gun sonra yaptirdigimda da ayni cikmisti. adet gunumu 7 gun gectikten sonra kanamam olmustu ve oylece de hamileligim sonlanmisti:( uzulmustum ama doktorum demek ki saglikli bir gebelik degildi demisti.

bu ay da goguslerim cok sis ve okadar aciyor ki anlatamam, dokununca bile canim aciyor. gecen ayda olmustu gogus acim ama 2 gun surmustu. simdi reglime daha 5 gun var ve idrarimin rengide degisti.ama bir tek anlam veremedigim beyaz akintimin olmamasi.bu ay sadece yumurtlama gunum yakinlarinda sadece 2 gun oldu ve bir daha da olmadi. afedersiniz ama normalde baya akintim olur. bu bir hamilelik belirtisi olabilir mi sizce?
tesekkurler simdiden

olabilir canım herkesın bunyesı farklı normalde akıntısı olmayanda olabılır. olanda da hamılelık donemınde yok olabılır bence olabılır sen kendını takıp et bakalım bızım yasadıgımız belırtılerle de karsılaşacak mısın ve hamıleysen bızle paylasırsan sevınırız :))

arkadaşlar eşimde bende bu gün kesin hasta olurum diyoduk ama şu saat oldu tık yok hala bu gün karnıma çok sancılar girdi böle adet olcakmışım gibi ve habire açıkıyorum yaaaaa cokacimcoook :roflol:

merhaba arkadaşlar bende bugn ögrendim daha doğrusu tasdikledim kan testiyle 2 haftalık hamileyim daha yeni bu yüzden şöyle söyleyebilirimki adet olucakmıs gibi ağrı kasıklarda ağrı baş dönmesi halsizlik uyuma isteği sürekli göğüslerde şişkinlik ağrı kaşınma hassaslık sürekli idrara çıkma ,bağırsaklarda problem. inşallah tüm isteyenleri Allah bebek sahibi yapar ..

merhaba arkadaşlar bende bugn ögrendim daha doğrusu tasdikledim kan testiyle 2 haftalık hamileyim daha yeni bu yüzden şöyle söyleyebilirimki adet olucakmıs gibi ağrı kasıklarda ağrı baş dönmesi halsizlik uyuma isteği sürekli göğüslerde şişkinlik ağrı kaşınma hassaslık sürekli idrara çıkma ,bağırsaklarda problem. inşallah tüm isteyenleri Allah bebek sahibi yapar ..

tebrik ederim krakercim...allah sağlıkla sıhhatli kucağına almayı nasip etsin...en erken haber alanlardan birisn sanırım:.. mutluluklar...

teşekkür ederim cnm bnm çok saol güzel dileklerin için.

slm arkadaşlar ben daha 9 aylık evliyim cocouk düşünmüyoruz ilk önceleri hap kullanıyodum iki aydır hap kullanmıyorum prezarvatif kullanıyoruz ve dikkatsizlik gibi bişey olmadı bu ay adet oldum ve bir hafta sonra bir iki günlük kanamam oldu ben umursamadım ama bu aralar kasıgımda bir sızı var otururken kalkarken beni rahatsız ediyo cız ediyo karnımın altındada bir şişlik var agırlık tarzında sizce hamilemiyimdir.olmasıda imkansız korunuyoruz ama tuhaf duygular içimdeyim işte bana bir cvp yazarsanız sevinirim

tebrikler krakercim insallah saglikli bir sekilde kucagina alirsin
bende bugun bir test yaptim ama negatif cikti..hatta ilk once karbonat tastini yapmistim bayagi bir kabarmisti..ona guvenerek yaptim testi ama negatif cikti..karbonat testinde komik olan sey esim gelince ona da yaptim benimle birlikte onun kide kabardi. :)) ama benimki onunkinin 2 kati fazla kabardi..Kesin sonuc veren bir test degil bence.
bakalim artik adet tarihini gecinceye kadar belli olmiyacak galiba..

Son düzenleme:
arkadaşlar benim bu gün 6 .gün geçeli hala bekliyorum göğüslerimde yeşil yeşil damarlar belli oluyo bi haftadır hiç böle görmemiştim bu kadar damar olduğunu bile bilmiyodum ve habire bişiler akıyo hissedip w cye gidiyom hiç bişi yok yarında olmazsam test yapıcam bu arada tebrik ederim canım allah analı babalı büyütsün sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza
bu arada simon 83 korunduğuna göre hamile olman imkansız tatlım psikolojik olabilir ama

Tebrik ederim cnm,günün geçmiş miydi?

kızlar selam..bende bu sabah evde test yaptım.2.çizgi çok silik çıktı ki 1 gün vardı reglime..sonra sabah kan testi yaptırdım değerim 10.51 çıktı.doktorum acele etmeyelim dedi.haftaya kadar bekleyelim dedi...üff geçmez bu hafta bana şimdi...gebelik var ama çok erken döllenme olabilir dedi...ayyy şaşkın ördek yavrusu gibi oldum kızlar ben yaa..

teşekkür ederim guldecim..ama inan sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim.birde yalnızım o yüzden de karışık kafam....çünkü doktorum %40 ihtimal düşük olabilir dedi bu değerle olunca yada çok yeni bir gebelik..bakalım ne olucak...hayırlısı..

arkadaşlar konuyu açan arkadaşa çok teşekkür ediorum.benimde aynı belirtilerim var.özellikle idrarda koyulaşma ve koku:D
regli olmadım hala bugün 11.gün.yani 11 gün gecikti ama eczaneden test alıp yaptım 2 kez.negatif çıktı?
kan testi yaptırıcam yarın.ne çıkıcak bilmiorum.bu sayfaya girince çok umutlandım.Allahım olmayan herkese versin.inşallah içimizdeki küçük kalbin sesini duyarız bigün...

whoareyoupeoplecm daha cok erken reglini bile gcmemissin..oyuzden degerlerin dusuk cikmistir..benim bir arkadasimin 1 hafta sonrada ayni sekilde cikmisti, doktor daha tutunamamis galiba demisti..ama simdi allaha sukur nur topu gibi bir bebegi var..bu isler moral isi cnm. sen hic canini sikma streslenme..

Ezgi cnm isalah sende hamilesindir..Allah hepimize saglikli bir bebek nasip etsin insallaaaaahh..Amin :teselli:

Back