Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar ben hamileymişim. Kan testi yaptırdım. Allah tamamını getirir inşallah. Herkese nasip eder inşallah. Sevgiler.
Adet günümü 3 gün geçmişti.Bende şüphelenip test yaptım. karnım da da gaz var herhalde aşağı yukarı 15 gündür şiiş halde. bir de aşırı uykum geliyor. akşam olunca erkenden gözlerim kapanıyor.
hamile arkadaşlarım bana yardımcı olurmusunuz.. hep merak ettiğim bişey vardır..genelde hamilelik belirtileri adet belirtileriyle aynıymıymış.. sizdede öyle oldumu yani adet geliyormuş gibimi oldu... birde adete yakın çok akıntın olurmuş sizdede öyle oldumu.. yardımlarınızı bekliyorum
bende yenı uye oldum arkadaslar bende yardım beklıyorum bugun adet gunum ama olmadım zaten normalde hıc gunu gunune olmam erken olurdum hep ve bugunde eczaneler kapalı
bendede beyaz akıntı var pek kokulu değil bembeyaz akıntı hamiellık belirtisimi kızlar
ya benimde bu gün 5.günüm hala olmadım karbonat testini sırf meraktan yaptım köpürdü sanki hasta oluyormuşum gibi bişiler akıyo hissediyorum bakıyorum hiçbişi yok. yarında olmazsam perşembe test yapıcam bende bu gün sağ yumurtalığım çok sızladı ve belimde ağrıdı haber veririm sizeeee