• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En erken başlayan belirtiler

Adet günümü 3 gün geçmişti.Bende şüphelenip test yaptım. karnım da da gaz var herhalde aşağı yukarı 15 gündür şiiş halde. bir de aşırı uykum geliyor. akşam olunca erkenden gözlerim kapanıyor.

Adet günümü 3 gün geçmişti.Bende şüphelenip test yaptım. karnım da da gaz var herhalde aşağı yukarı 15 gündür şiiş halde. bir de aşırı uykum geliyor. akşam olunca erkenden gözlerim kapanıyor.

benım de bağırsaklarım berbat uykum var ve hafiften midem bulanıyor gececek inşallah :))

merhaba bilgesu belirtiler yaklasık 1-2 hafta once başladı bende ilk olarak idrarda farklılık oldu sonra adetime yakın zamanda sizlamalar hissettim zorlayınca

ya benimde günüm 4 gün geçti normalde benimde düzensizdir 33-34-35. günde olurdum ama bu gün 38.gün ve sanki hasta olcakmışım gibi göğüslerim aşırı şiş geçen haftadan beri sızlıyolar ve vajinama sanki iğne batıyo gibi hissediyorum bişeyler yapınca hemen yoruluyorum ayakta duramıyorum bacaklarım ağrıyor hemen ve 2 haftadır aşırı acıkıyorum inşallah bu sefer bende hamişimdir 11 ay oldu korunmayı bırakalı 2 senelik evliyiz bizde allah isteyen herkese nasip etsin

hamile arkadaşlarım bana yardımcı olurmusunuz.. hep merak ettiğim bişey vardır..genelde hamilelik belirtileri adet belirtileriyle aynıymıymış.. sizdede öyle oldumu yani adet geliyormuş gibimi oldu... birde adete yakın çok akıntın olurmuş sizdede öyle oldumu.. yardımlarınızı bekliyorum

bende yenı uye oldum arkadaslar bende yardım beklıyorum bugun adet gunum ama olmadım zaten normalde hıc gunu gunune olmam erken olurdum hep ve bugunde eczaneler kapalı

hamile arkadaşlarım bana yardımcı olurmusunuz.. hep merak ettiğim bişey vardır..genelde hamilelik belirtileri adet belirtileriyle aynıymıymış.. sizdede öyle oldumu yani adet geliyormuş gibimi oldu... birde adete yakın çok akıntın olurmuş sizdede öyle oldumu.. yardımlarınızı bekliyorum

evet canım geneli benzer belirtiler ama idrarda farklılık oluyor. akıntı bende de fazlalaştı.

bende yenı uye oldum arkadaslar bende yardım beklıyorum bugun adet gunum ama olmadım zaten normalde hıc gunu gunune olmam erken olurdum hep ve bugunde eczaneler kapalı

belirtilerin uyuyorsa test yapmanı tavsıye ederim yapmadan once karbonat testi varmıs ıstersen onu da dene bakalım işe yarar mı?

canım bu arada karbonatı ıdrarının uzerıne dokuyormussun çökerse hamile değilsin köpürürse hamilesin.
köpürme asidik ve bazik özellikte iki maddenin karısmasından olacagından başka sebeple köpürebilir çok ta heveslenme ama yınede ön bilgi olur sana. eğer köpürürse nöbetçi eczane ararsın..

ya benimde bu gün 5.günüm hala olmadım karbonat testini sırf meraktan yaptım köpürdü sanki hasta oluyormuşum gibi bişiler akıyo hissediyorum bakıyorum hiçbişi yok. yarında olmazsam perşembe test yapıcam bende bu gün sağ yumurtalığım çok sızladı ve belimde ağrıdı haber veririm sizeeee

bendede beyaz akıntı var pek kokulu değil bembeyaz akıntı hamiellık belirtisimi kızlar

ya benimde bu gün 5.günüm hala olmadım karbonat testini sırf meraktan yaptım köpürdü sanki hasta oluyormuşum gibi bişiler akıyo hissediyorum bakıyorum hiçbişi yok. yarında olmazsam perşembe test yapıcam bende bu gün sağ yumurtalığım çok sızladı ve belimde ağrıdı haber veririm sizeeee

belirtilerin hamile gibi duruyor canım nasıl sabredeceksın bilmem ben dayanamayıp once eczaneden test aldım iki çizgi çıktı sonra gecenın bır yarısı dayanamadık saat 4 tu galıba nobetçi eczaneden bir tane daha aldık. ertesi gün hemen hastaneye kostum kan testi yaptırdım.

mrb arkadaslar bende yeni uye oldum.. cok sevdim bu kulubu ben, hamilelik konusunda bilmedigim ve merak ettigim herseye cevap bulabildim burda.

ben gecen ay cok kisa bir hamilelik gecirmistim, kanimda 5-50 oraninda bulunmustu bhcg.ama 3 gun sonra yaptirdigimda da ayni cikmisti. adet gunumu 7 gun gectikten sonra kanamam olmustu ve oylece de hamileligim sonlanmisti:( uzulmustum ama doktorum demek ki saglikli bir gebelik degildi demisti.

bu ay da goguslerim cok sis ve okadar aciyor ki anlatamam, dokununca bile canim aciyor. gecen ayda olmustu gogus acim ama 2 gun surmustu. simdi reglime daha 5 gun var ve idrarimin rengide degisti.ama bir tek anlam veremedigim beyaz akintimin olmamasi.bu ay sadece yumurtlama gunum yakinlarinda sadece 2 gun oldu ve bir daha da olmadi. afedersiniz ama normalde baya akintim olur. bu bir hamilelik belirtisi olabilir mi sizce?
tesekkurler simdiden

Back