Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyy misracim sen oyle deyince ben hic cumaya kadar dayanamam ki ..insallah pozitif cikar burdan da haber verirsen sonucu sevinirim..
:CüvCüv:Ben dün aksam hamile olduğumu öğrendim. Allah isteyen herkese versin sağlıklı ve hayırlısıyla.
Son iki haftadır en erken belirtileri araştırıyorum ve kendim yaşadım gördüm.
Benim gibi araştıranlar için yazacaklarım var.
- İdrarımın rengi değişti. Bazen koyu bazen açık ve zaman zaman bulanıktı. Aynı zamanda kokusunda farklılık vardı.
- Kilomda değişiklik olmamasına rağmen karnımda şişlik vardı.
- Göğüslerim adet döneminden daha az şişti ama şişlik yinede belirgindi.
- Bağırsaklarımın düzeninde değişiklik oldu.
- Alt karın bölgemde eğilip kalkarken vs. ince ince sızı şeklinde batmalar oldu birkaç kez zorlayınca. Sanırım rahimde olusan değişimlerden kasların yaptığı baskıdan oluyormus bu.
- Yine alt karın bölgem sıkışınca kan akışını sanki damar atıyormuş gibi hissedebildiğim durumlarla karşılaştım.
:CüvCüv: Ama en belirgin idrarımdı. ilk haftadan kokusu değişti.Bu hafta sızıları hissettim şuan 3-5 haftalık değerler arasında çıktı ama benim bildiğim ve hesapladığım yumurtlamamdan itibaren 3. haftadayım...
hamile arkadaşlarım bana yardımcı olurmusunuz.. hep merak ettiğim bişey vardır..genelde hamilelik belirtileri adet belirtileriyle aynıymıymış.. sizdede öyle oldumu yani adet geliyormuş gibimi oldu... birde adete yakın çok akıntın olurmuş sizdede öyle oldumu.. yardımlarınızı bekliyorum
herkese merhaba,
siteye şimdi üye oldum. uzun bir zamandır yazılanları takip ediyordum ve birçok soruma da sayenizde yanıt buldum.
şimdi bir sorum olacak, son adet tarihimden sonra 22 gün geçmiş durumda, acaba şu sıralar kan testi yaptırarak sonuç alabilir miyim? ve kan testi sonucunu kaç günde çıkıyor?
arkadaşlar öncelikle bebek bekleyen tüm anne adaylarına ,en kısa zamanda güzel haber almalarını diliyorum.
benimde bi ricam var sizlerden
ben her ay düzenli regl olurum,bu ay tam 15 gün geçti ,5-6 kez farklı tarihlerde test yaptım (idrar) negatif çıktı,bu sabahta yaptım ,sonuç negatif,bu durumda gebe olma ihtimalim varmıdır sizce?
birde pre... ile korunuyorduk ,bi sorun olduğunu pek sanmıyoruz,ben iklime bağlı bi düzensizlik olabileceği ihtimali veriyorum ama yinede içim rahat değil,siz ne dersiniz benim bu durumuma?
lütfen bi cvppppp....
yalelcim bende ayni sekildeyim hamilelik belirtilerim var ama bende kuru denilecek sekildeyim..bir tek yumurtlama gunumde oldu akintim..ozamandan beri yok denilecek sekilde..tuhaf olan durumda normalde benim akintim cooktur.ama bu ay yok..test yapinca haber verirsen sevinirim. ona gore kurulugunda hamilelikte olabilecegini bilirim..
Kızlar merhaba a.s. benimde adetime1-2 gün kala midemde yanma,alt karında şişkinlik,kasıklarımda hafif kramp ve batmalar ve cok ilginç ellerimin üzeri pul pul kurudu.(ve bunu araştırdım hamililelik belirtilerinde ellerde kuruluk var,ve ben bunu fark ettim)ve gaz problemim vardı.adetim 3-4 gün geçti ve hep düzenlidir.bu arada hafif kahverengi lekelenmelerim oldu.hastaneye gidip idrar testi yaptırdım ve pozitif çıktı.18 mayısta öğrendim hamiş olduğumu:CüvCüv: .ve suan hiç bir belirtim yok hamile olduğumu bilmesem hamile değilim diyeceğim.27 mayıs çarşamba günü kese yi görmeye gitcez.inşallah herşey yolunda gider.:Saruboceq:Allahım inşallah sizlerinde gönlüne göre versin.:Saruboceq::Saruboceq:
merhabalar herkese.. bende 19 mayısda ögrendım hamiş oldugumu ve günler çok zor geçiyor biran evvel karnım büyüsün gözle göreyim hamıle oldguumu diyorum yoksa hala inanmıyorum şaka gibi.sevcancım bende senin gibi hiç bir belırtı olmadıgı ıcınhamıle olmadıgımı bılmesem hamıle degılım dıyecegım hatta inanmayacaksınız ama artık mıdem bulansın bıle ıstıyorum :)
20 mayısda bhcg oranım 1378 çıkmıstı dr henüz ultrasonla gözükmez haftaya gel dedi. 26 mayıs için bır baska doktorum muayenehanesınerandevu aldım bilmiyorum o zamana kadar gözürünür mü bu kesecik bana??
ben birde şey sormak istiyorum, bu alttan ultason cekılıyor ya bazı arkadaslar bunun sakıncalı oldugunu dr una cektırmek ıstemedıgını söyle dedı bazı kişilerin ultrason cekımınden sonra kanaması olmuş düşük tehlıkesı dogmuş vs. bunlar tanıdıkların basına gelen seyler, doğruluk derecesını hıc bılmıyorum olumlu yada olumsuz bır fıkrı olan varsa yazarsa sevinirim
bizde 3 aydir deniyoruz ama ilkbasta hamile kalmak icin taktikleri bilmiyoruk nurdan okudukca bilgilendik =P
gecen ay cok kisa bir hamilelik gecirdim. hormonlarim 5-50 yi gecmedi 1 haftada. bekledigim adet tarihimden 4 gun sonra hamileligim de son bulduilk tecrubemizin boyle olmasi beni cook uzmustu. ama hayirlisi...
sudembebis insallah sende enkisa zamanda hamile kalirsin, saglikli bir sekilde bebegini kucagina alirsin..dua ederken hepiniz icin ediyorum Allah'im hepimize nasip etsin diye..