• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En erken başlayan belirtiler

Slm arkadaşlar, ben yeni giriş yaptım
2,5 yıllık evliyim reglimi her ay düzenli olarak 31-32 günde bir görüyorum. 3aydır deneme yapıyoruz yarın regl günüm çok merak ediyorum. Doktora gittiğimde yumurtlama dönemimi hesaplattım. Reglimin 16. ve 20. günü arası. Göğüslerim 1 aydır damar damar ve daha büyük karnımda regl ağrısına benzer ağrı var veyüzüm arada yanıyo çok merak ediyorummmmm. Noolur bana moral verinnnn....

canım bence hemen yarın sabah ilk is bir idrar testi yapman.. umarım hamilesindir :Saruboceq: :CüvCüv:

Arkadaşlar dün demiştim ya idrar testi yaptım. Çizgilerin biri çok silik çıktı. Çok heyecanlanmak istemiyorum. Emin olmak için kan testi mi yaptırmalıyım?

merhaba ben burayı çok sevdim benim gibisiniz sizde:) ben de ilacı bırakalı 2 ay oluyor adetim çok düzensizleşti deniyorum ama umutla adet olmama daha 10 gün var ama kasıklarım ve göğüslerim çok ağrıyor psikolojik galiba:) asu bence kan testi yaptır kesin olsun silik çizgi kesin sonuç değil derler.inşallah hamilesindir. allah isteyen herkese nasip etsin

Slm arkadaşlar, ben yeni giriş yaptım
2,5 yıllık evliyim reglimi her ay düzenli olarak 31-32 günde bir görüyorum. 3aydır deneme yapıyoruz yarın regl günüm çok merak ediyorum. Doktora gittiğimde yumurtlama dönemimi hesaplattım. Reglimin 16. ve 20. günü arası. Göğüslerim 1 aydır damar damar ve daha büyük karnımda regl ağrısına benzer ağrı var veyüzüm arada yanıyo çok merak ediyorummmmm. Noolur bana moral verinnnn....

olabilir bence bizim de tam yumurtlama dönemine denk gelmişti tabii ben sonradan farkettim.. sen daha bilinçlisin bak hesaplatmışsın inşallah olur :))) göğüsteki damarlanmayı ilk belirti olarak soyleyen cok insan var bende cok olmadı ama herkesın bunyesı farklı :)) insallah olur canım saglıklı bir sekilde..

adetim 24-25 mayıs ta gelecek düzenli adet görürüm doğum kontrol hapını 3 ay önce bıraktım 1 haftadır kasıklarımda hafif ağrı oluyor ve göğüslerim acıyor dikkat ediyorum her tuvalete çıktığımda beyaz akıntım gelmiyor psikolijik mi acaba :) dua edin hamile olayım bye

inşallah canım hamilesindir ama daha erken öğrenebilmen için azıcık daha sabret adet gecmeden belirtileri takip ediyorsun ihtimal veriyorsun sadece. ama madem istiyorsun Allah sana da versin en kısa zamanda isteyen herkes için dua ediyorum ben zaten. en kısa zamanda güzel haberler ver insallah bize..

Arkadaşlar dün demiştim ya idrar testi yaptım. Çizgilerin biri çok silik çıktı. Çok heyecanlanmak istemiyorum. Emin olmak için kan testi mi yaptırmalıyım?

bence hamilesin :))) tebriklerrr canııım. silik te olsa kanına ve idrarına hormon karışmıs demek negatif çıkarsa tekrar etmen gerek ama pozıtıfın yanılması cok nadır. ben pozıtıf cıkınca gece saat 4 te nöbetçi eczaneden alıp bır daha yaptım ertesı gun hemen kan testı yaptırdık dayanamadık sen de gıt yaptır hem kac haftalıksın onu ogrenırsın.
farklı bır test al ıstersen ben oyle yaptım ıkısınde de gorunce rahatladım.

Son düzenleme:
benmde silik cıkmıstı ilk simdi hamileyim ikinci cizgi cıktıysa hamilesin cnm cünkü hcg hormonu var demek ki cıktı baska bişey etkilemiyo hassas oluyo o testlr insallah hamiesindir cnm

uzun zamandır buraya yazmıyordum..bebek de istemiyordum bayadır ... ama bu ay 4 gün geçti ve hala olmadım.. test de yapmıyorum bahardandır diyorum.. normalde gün sekmez adetim ama geçen ay da 2-3 gün gecikti..bu ay 4 gün geçti..ne yapsam bilemedim..göğüslerim batıyo çok fazla..ama test yapmak istemiyorum..bebek istiyor muyum ondan da emin değilim ne dersinizzzz???

merak ediyorum ama ihtimal vermiyorum..9-10 aylık evliyiz .. bi kere kimyasal gebelik yaşadım..sonra soğudum bebek isteğimden.. şimdi de ne hissediyorum bilmiyorum..ama tuhaf bi şey..istemeden çabalamadan olmuş olacak varsa..hayırlısı diyorum..ben bi süre düşünmüyordum..ama hemen test yapmıycam.. bekliycem .. adet olacak gibi değilim ama ,bilmiyorummm ...

kiberesr canım saol yazın için inş.allah gönlüme göre versin ve herkeze 3 ay oldu hapı bırakalı ve bu ay korunmadan yattım dakka bir gol bir olmaz herhalde kendimi kandırıyorum bende şans yok zaten neyse bye :)

selincim senin için de hayırlısı olsun inşallah..Allah her isteyene versin,aratmasın inşallah :)

merak ediyorum ama ihtimal vermiyorum..9-10 aylık evliyiz .. bi kere kimyasal gebelik yaşadım..sonra soğudum bebek isteğimden.. şimdi de ne hissediyorum bilmiyorum..ama tuhaf bi şey..istemeden çabalamadan olmuş olacak varsa..hayırlısı diyorum..ben bi süre düşünmüyordum..ama hemen test yapmıycam.. bekliycem .. adet olacak gibi değilim ama ,bilmiyorummm ...

canım benım :) gecen hafta aynı duyguları ben de yaşadım acaba larım vardı biz de planlamıyorduk.. :) ama sımdı alıstım bıle hatta ıkı gundur mıdem bulanıyor iyice bebişe odaklandım. eğer gelmek istiyorsa vardır bir sebebi sen canını sıkma.. :)))

kiberesr canım saol yazın için inş.allah gönlüme göre versin ve herkeze 3 ay oldu hapı bırakalı ve bu ay korunmadan yattım dakka bir gol bir olmaz herhalde kendimi kandırıyorum bende şans yok zaten neyse bye :)

hapı ıkı ay once bıraktım aynen dediğin gibi oldu olmaz deme geleceği varsa :))) biz de planlamıyorduk hatta bende kist var hapı da ondan kullanıyordum. hiç ihtimal vermiyordum :))

Arkadaşlar ben hamileymişim. Kan testi yaptırdım. Allah tamamını getirir inşallah. Herkese nasip eder inşallah. Sevgiler.

Back