mrb arkadaslar bende yeni uye oldum.. cok sevdim bu kulubu ben, hamilelik konusunda bilmedigim ve merak ettigim herseye cevap bulabildim burda.
ben gecen ay cok kisa bir hamilelik gecirmistim, kanimda 5-50 oraninda bulunmustu bhcg.ama 3 gun sonra yaptirdigimda da ayni cikmisti. adet gunumu 7 gun gectikten sonra kanamam olmustu ve oylece de hamileligim sonlanmistiuzulmustum ama doktorum demek ki saglikli bir gebelik degildi demisti.
bu ay da goguslerim cok sis ve okadar aciyor ki anlatamam, dokununca bile canim aciyor. gecen ayda olmustu gogus acim ama 2 gun surmustu. simdi reglime daha 5 gun var ve idrarimin rengide degisti.ama bir tek anlam veremedigim beyaz akintimin olmamasi.bu ay sadece yumurtlama gunum yakinlarinda sadece 2 gun oldu ve bir daha da olmadi. afedersiniz ama normalde baya akintim olur. bu bir hamilelik belirtisi olabilir mi sizce?
tesekkurler simdiden
merhaba arkadaşlar bende bugn ögrendim daha doğrusu tasdikledim kan testiyle 2 haftalık hamileyim daha yeni bu yüzden şöyle söyleyebilirimki adet olucakmıs gibi ağrı kasıklarda ağrı baş dönmesi halsizlik uyuma isteği sürekli göğüslerde şişkinlik ağrı kaşınma hassaslık sürekli idrara çıkma ,bağırsaklarda problem. inşallah tüm isteyenleri Allah bebek sahibi yapar ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?