Demek artık nıvea makyaj ürünlerini piyasadan kaldırdı. Ne diyeyim sağlık olsun.. Keşke fikrini daha önce alsaydım canım, yorumundan sonra aklım Loreal X5'de kaldı şimdi.. Armani biraz pahalı olabilir diye düşünüyorum. Neyse Meybelline rimelimi biraz kullanayım en azından, daha sonrasında hemen Loreal X5i alacağım. Teşekkür ederimmm
max factor color 2000 maybellıne nın bırkac degısık rımelını avon super shock maskarasını ve en son lancome hıpnoz drama kullandım en memnun kaldıgım lancome ılk suruste kıvırıyor tek tek ayırıyor vede dolgun bır gorunum oluyor ama bıraz pahalı ...forumda max factorun falce lash effect cok övulmus onuda merak edıyorum cunkı max factor rimelde cok basarılı...
mac factor false lash effect(siyah) kullanıyorum ve bence maybelline clossal (sarı)kadar başarılı değil,,,,fiyatı 3 katı ama performansı kötü(kirpiklerim uzun sayılır) maybelline drama aklımdaki benim de,,,kullanan varmı?clossalla kıyaslarsa sevinirim....(clossal kullanmışsa)
sanırım falsies black drama'dan bahsediyorsun. falsies ile arasında fırça farkı var. herkes falsiesden çok memnun ama ben black dramayı kullanıyorum ve hiç ama hiç memnun değilim. bi kere o fırça kılları çok uzun, tüm göz kapağımı batırıyor. yoksa rimel ve yapısı güzel ama bi daha asla bulaşmam. öyle dramatik kirpikler falan da yaratmıyor, en azından bende böyle =)
mac factor false lash effect(siyah) kullanıyorum ve bence maybelline clossal (sarı)kadar başarılı değil,,,,fiyatı 3 katı ama performansı kötü(kirpiklerim uzun sayılır) maybelline drama aklımdaki benim de,,,kullanan varmı?clossalla kıyaslarsa sevinirim....(clossal kullanmışsa)
Kızlar yaa falsies mi alsam colossal cat eyes mı ne dersiniz
internette bi ara araştırmıştım bu iki rimele ait karşılaştırmaları. cat eyes sanki biraz daha yapış yapış yapıyo kirpikleri. drama olmayan falsies'i öneririm ben. ama yine de rimelsiz gidip ikisini de deneyip karar vermen en iyisi..
gerçekten haklısın. loreal'in neredeyse hiç kötü bir rimeli yok. 4D olanı ben de gerçekten çok beğendim, özellikle fırçasını. tek problemi ise çabuk kuruması oldu. 1 damla su koyduğum zaman eski kıvamına kavuşuyor bi sorun yok yani. ama siz siz olun hem rimeli bozmaz, hem de kirpikleri besler diye içine badem yağı koymayın. rimelinizi atmak zorunda kalırsınız. badem yağı ile rimel asla kurumuyor, sürekli yapış yapış göz kapağınızda rimel artığı. aman diyim...Arkadaşlar formu okuduğumda bir kez daha anladımki rimelin sürüş şekli çok önemli ve her rimel farklı etki bırakıyor herkeste..
Ben yıllardır nivea,maybeline,max factor 2000 calori(ben hiç memnun kalmadım mesela),yabancı bir marka(adı aklıma gelmedi şuan),avon,flormar gibi bir dolu rimel kullandım.Ama yıllardır çok beğendiğim ve tek geçtiğim bir marka var,LOREAL..Ortalama her rimelini kullandım bu kadarmı güzel olurlar yaa.Hiç memnun kalmadığımda olmadı..
Ayrıca bir gazetede okumuştum.Yurtdışında birçok ünlü makyöz loreal ve max factor kullanıyormuş rimelde.
Benim tam istediğim etkiyi yaratıyor rimelleri.Uzun kıvrık dolgun ve kömür karası:)Şuan double extension ve archıtect 4D kullanıyorum ve çokta menunum her ikisindende..
gerçekten haklısın. loreal'in neredeyse hiç kötü bir rimeli yok. 4D olanı ben de gerçekten çok beğendim, özellikle fırçasını. tek problemi ise çabuk kuruması oldu. 1 damla su koyduğum zaman eski kıvamına kavuşuyor bi sorun yok yani. ama siz siz olun hem rimeli bozmaz, hem de kirpikleri besler diye içine badem yağı koymayın. rimelinizi atmak zorunda kalırsınız. badem yağı ile rimel asla kurumuyor, sürekli yapış yapış göz kapağınızda rimel artığı. aman diyim...
kesinlikle rimel takıntılı daha doğrusu uzun dolgun kirpik takıntılı bir bayan olarak Bourjois volume clubbing derim ben şimdiye dek denemediğim rimel kalmadı o maybeline,max factor, loreal rimellerinin tüm serisini biliyorum, ama bourjoisi denedikten sonra hiç başka rimele bakmadım bile yaklaşık 3 senedir kullanıyorum ve herkese tavsiye ederim olmayan tüy gibi kirpiği bile devasalaştırıoyalnız tek sorun boyner mağazalarının haricinde satan biyer bulamadım bazende indirim sitelerinde kampanyası oluyor benim kullandığımın görseli buEki Görüntüle 365101
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?