En eli maşalı Kadınlar Kulübü Yöneticisi ?

En eli maşalı Kadınlar Kulübü Yöneticisi ?

• Ankete Katılan
    116

Kazen

Ahtapotlara takılıp gidiyor aklım 🦀
Administrator
14 Kasım 2001
21.337
En iyi cevaplar
2
69.475
1.623
101
Oylamalar 26 Aralık 2012 saat 00:00'a kadar alınacaktır! (duruma göre uzatılabilir)

-Oylamalarınızı anket üzerinden yapabilirsiniz,

-Üyeler kendilerine oy veremez, geçersiz sayılır,

- Açık ankettir yani kime oy verdiğiniz gözükecektir,

- Her kategoriden sadece bir üyeye oy verebilirsiniz,

- Adaylar alfabetik olarak listelenmiştir.

Eğlenelim, güzel vakit geçirelim diye heryıl düzenlenen geleneksel En'ler yarışması bu yıl polemiklerle başladı, öylede bitecek galiba. Şimdi sıra senle bana mı geldi Kazen:51:
Ben eli maşalı mıyım, bana niye oy verdin, Curly'i kayırıyorsun:4:
Üstelik hani herkes sana gıcıktı, sana kızıyorlar arada ödülleri götürürüm sanıyordum, yine MaşaAllah'ın var, bir sürü ödül kapacağa benziyorsun, smokinini kuru temizlemeye verdin mi, ödül töreni konuşmanı hazırladın mı:ssz:

Eğlenelim, güzel vakit geçirelim diye heryıl düzenlenen geleneksel En'ler yarışması bu yıl polemiklerle başladı, öylede bitecek galiba. Şimdi sıra senle bana mı geldi Kazen:51:
Ben eli maşalı mıyım, bana niye oy verdin, Curly'i kayırıyorsun:4:
Üstelik hani herkes sana gıcıktı, sana kızıyorlar arada ödülleri götürürüm sanıyordum, yine MaşaAllah'ın var, bir sürü ödül kapacağa benziyorsun, smokinini kuru temizlemeye verdin mi, ödül töreni konuşmanı hazırladın mı:ssz:

yaşasın geyik:52::52::1::1::1::1:

Bükemediğin eli öpeceksin, abi ellerinden öperim, saygılar hürmetler, tebrikler...
Aldığın oyların yarısı kadarını bile alamamışım, demek daha 40 fırın ekmek yemem lazım ama kararlı ve izindeyim, bu sene olmadı seneye kısmetse...

ben niye burda oy kullanmadım??
benden gizlemiştiniz dimi bu anketi
anca şimdi gördüm :19:

Back