Anneme benimle muhatap olmasın ama 5 yaşında çocuğa açıklama yapamıyorum onunla görüşsün dedim ikiside oralı olmadılar. Aradan neredeyse 2 sene geçti hiç aramadı bizi hiç sormadı.
Annem söylemiş. Aramam demiş...belki annen söylemedi o zaman..
Evethaklisiniz o da karnında bebekle ortada kalsa sonra kürtaj ol dense daha iyiydi. Insanları düşünmemek lazım aslında.Siz hak etmişsiniz yaşadıklarınızı. Başkalarının hayatına (kardeş dahi olsa) burnunuzu sokmak hadsizlik.
Çocuk sizin çocuğunuz, ister görüştürün ister görüştürmeyin.
Tamam deyip yine bir bahane bulup koparabilir kendisine gore daima haklı.Ben olsam haber gönderirdim aramızda olan şeyler yüzünden 2 sene yeğenini de reddettin tekrar reddedebilrsin eger bunu yapmayacaksan görüş yoksa çocuğun duyguları ile oynama demelerini iletirdim kuzene
Size ne? İster doğurur ister kürtaj olur ister evlenir ister evlenmez. Size ne?Evethaklisiniz o da karnında bebekle ortada kalsa sonra kürtaj ol dense daha iyiydi. Insanları düşünmemek lazım aslında.
Çocuğa en ufak bir şey söylemedim ben.Siz uzerinize vazife olmayan islere karismissiniz, onlar da size kizmis hakli olarak cocugunuz gormek de istemiyor. 2 senedir gorusmuyorsaniz, 3 yasinda gordugu dayisini siz anlatmasaniz nasil hatirliyor? Madem bastan boyle bir hata yaptiniz kabullenip cezasini cekmek yerine sanki cocugunuzu dolduruyor gibisiniz
Burda bir cogumuz anneyiz. Bir cocugun boyle bir seyi kafasina takip uzulecegini hic sanmiyorum acikcasi; cunku o kadar surede o bag henuz kurulmuyor cocuklarda. Kurukduysa bile bu da sizin cezanizÇocuğa en ufak bir şey söylemedim ben.
Hiç te ceza olarak görmüyorum. Allah herkesin kalbine göre versin.Burda bir cogumuz anneyiz. Bir cocugun boyle bir seyi kafasina takip uzulecegini hic sanmiyorum acikcasi; cunku o kadar surede o bag henuz kurulmuyor cocuklarda. Kurukduysa bile bu da sizin cezaniz
Annem söylemiş. Aramam demiş...
Evet çocuğun hayatına pat diye girip pat diye çıkmasına izin veremem kimsenin.Yönetmekten vazgeçin.evliligini yönetmişsiniz dayılıgını yönetiyorsunuz.sizin kararlarınızı göre şekil almasını beklemeyin.
Evladınıza anlatın dayının hayatını çok yönetim bana dayanamadı diyin
Yaptığınız şey yüzünden kardeşinizden olmuşsunuz hala kendinizi haklı mı görüyorsunuz? BravoHiç te ceza olarak görmüyorum. Allah herkesin kalbine göre versin.
Valla bana gore de ceza degil, ben kafama hic takmam boyle seyleri ama siz cocugum uzuluyor acaba gorusturtsem mi diye dusunup uzerine burda konu actiginiza gore uzulup kafaya taktiginizi dusunmustum. O yuzden bu durum da sizin cezaniz demistim yoksa benlik bi sey yokHiç te ceza olarak görmüyorum. Allah herkesin kalbine göre versin.
Size ne? İster doğurur ister kürtaj olur ister evlenir ister evlenmez. Size ne?
Bu bilgilere nerden ulaştınız sizi ajanlarBurda bir cogumuz anneyiz. Bir cocugun boyle bir seyi kafasina takip uzulecegini hic sanmiyorum acikcasi; cunku o kadar surede o bag henuz kurulmuyor cocuklarda. Kurukduysa bile bu da sizin cezaniz