En dogrusu nedir..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

cokmuzor

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2020
1.202
2.527
Merhaba. Fikrinizi almak istedim sadece. Tek bir çocuğum var 5 yaşında. Erkek kardeşimin şimdiki eşi, onlar sevgili iken ailelerden habersiz birlikte tatile gittiler.erkek kardeşim daha önce kız arkadaşı kürtaj vs olduğu için sonra ayrıldıkları için bende iş yine buralara gelmesin istedim. Vebal almak istemedim bir abla olarak. Ve aileme oğlunuz bu kızla böyle görüşüyor ya bu durumlara engel olun yada zaten evlenmek istiyor gidin gereğini yapın dedim kısaca haber verdim.ailem kızı istemiyordu.neyse bu olaylar tabi süreci hizlandirdi evlendiler. Buraları geçiyorum hemen. Bu olaydan dolayı kızla aram açıldı haber verdiğin için. Halbuki sosyal medyada paylaşıyordu tatil fotolarını bana özel sır değildi yani.neyse sürekli kardeşimi bana karşı doldurdubuolaydan sonra.surekli. En son o kızın sevmediği biriyle muhabbet ettim diye Kardeşim benimle olan tüm irtibatini kesti. Hicbir açıklama vs olmadan bitirdi benimle ve yegeniyle olan ilişkisini. Çocuğum bir kaç defa sordu dayısını. Bende aramak istedim ama engellemiş. Anneme benimle muhatap olmasın ama 5 yaşında çocuğa açıklama yapamıyorum onunla görüşsün dedim ikiside oralı olmadılar. Aradan neredeyse 2 sene geçti hiç aramadı bizi hiç sormadı. Zamanla bende durumu kabullendim çocuğum da umudu kesti sanırım sormadı bir daha. Neyse kardeşim kuzenimi aramış ve bizim yanımıza gelince sen beni görüntülü ara çocuğu göreyim demiş.benjmle zaten muhatap değil. Şimdi ben şunu merak ediyorum. Ben tekrar çocuğumun hayatına girmesine izin verdim diyelim . Bi kaç hafta veya bikac ay sonra yine eşinin dolduruslari ile aramaları kesilebilir. Bunu yapabilecek bir yapıda. O zaman çocuğa bu durumu tekrar yaşadığında. Dayım neden aramıyor nerede dediğinde ne cevap verilebilir. Tüm olayı anlattım neredeyse tarafsız bakmanız için. Benimde hatam olabilir doğrudur. Eşi de muhakkak kendince haklıdir ama kardeşin; kardeşe ve yeğenine 2 sene sırtını dönmesi bana ters geliyor.

Ben olsam haber gönderirdim aramızda olan şeyler yüzünden 2 sene yeğenini de reddettin tekrar reddedebilrsin eger bunu yapmayacaksan görüş yoksa çocuğun duyguları ile oynama demelerini iletirdim kuzene

Siz hak etmişsiniz yaşadıklarınızı. Başkalarının hayatına (kardeş dahi olsa) burnunuzu sokmak hadsizlik.

Çocuk sizin çocuğunuz, ister görüştürün ister görüştürmeyin.
Evethaklisiniz o da karnında bebekle ortada kalsa sonra kürtaj ol dense daha iyiydi. Insanları düşünmemek lazım aslında.

Siz uzerinize vazife olmayan islere karismissiniz, onlar da size kizmis hakli olarak cocugunuzu da gormek istemiyor. 2 senedir gorusmuyorsaniz, 3 yasinda gordugu dayisini siz anlatmasaniz nasil hatirliyor? Madem bastan boyle bir hata yaptiniz kabullenip cezasini cekmek yerine sanki cocugunuzu dolduruyor gibisiniz

Ben olsam haber gönderirdim aramızda olan şeyler yüzünden 2 sene yeğenini de reddettin tekrar reddedebilrsin eger bunu yapmayacaksan görüş yoksa çocuğun duyguları ile oynama demelerini iletirdim kuzene
Tamam deyip yine bir bahane bulup koparabilir kendisine gore daima haklı.

Çocuğa en ufak bir şey söylemedim ben.

Evet çocuğun hayatına pat diye girip pat diye çıkmasına izin veremem kimsenin.

Hiç te ceza olarak görmüyorum. Allah herkesin kalbine göre versin.
Valla bana gore de ceza degil, ben kafama hic takmam boyle seyleri ama siz cocugum uzuluyor acaba gorusturtsem mi diye dusunup uzerine burda konu actiginiza gore uzulup kafaya taktiginizi dusunmustum. O yuzden bu durum da sizin cezaniz demistim yoksa benlik bi sey yok

Size ne? İster doğurur ister kürtaj olur ister evlenir ister evlenmez. Size ne?

Burda bir cogumuz anneyiz. Bir cocugun boyle bir seyi kafasina takip uzulecegini hic sanmiyorum acikcasi; cunku o kadar surede o bag henuz kurulmuyor cocuklarda. Kurukduysa bile bu da sizin cezaniz
Bu bilgilere nerden ulaştınız sizi ajanlar

Konuya verdiğiniz bilgiler kadar yorum yaparsam da ben olsam görüştürmezdim. Sonuçta 2 yıl görüşmeden gayet durabilmiş herkes

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…