İçinden çıkamadığım büyük dert. Yalvarıyorum yardım edin

insan hata yapabilir önemli olan hatayı anlamak
inşallah seni Allah affeder önemli olan bu çünkü

okurken midem bulandı.sen eşine layık bir kadın değilsin.umarım seni boşar.

şimdi şöle bişe var ben bnu okurken ilk basında genelde
internette olan itiraf sitelerine yazılan yazılara benzettim
sacma geldii acıkcası ve inanmadım ne yalan söyliyim ha
dogru bile söylüyor olsanız yaptıgınız cok yanlıs bişiymiş evet
bunun bir bedeli varsa ödiceksiniz nasıl erkekler aldattında asla
affetmeyin diyoruz burdaki hanımlara aldatılan taraf kim olursa olsun
haklı odur evli bir kadın ne demek bir gece tanımadı bir adamla kalıyor
sonrada sızlanıyor affedilir ve savunulur yanı yok hatanın bedelini ödemen
gerekiyorsa ödersin arkadasım bu kadar basit bidahada yapmassın aynı hatayı :KK66:

bence arkadaş kendine macera aramış.
şimdi işin içinden çıkamıyor. ilginç yani.

bu neya sok oldum sen cik tekbasina tatile git gez toz icki ic kalk birde kocani aldat Allahim sen koru bizi boyle seylerden yarabim esinde olsun sende ol cok genis insanlarsaniz heralde ya aklim almiyo nasil boyle birsey yapabiliyosun sen kalk o adamla geceni gecir sonrada arkadasin bu adamla evlensin karman corman hersey hikayemi bu yeni bir dizi seneryosu gibi ben senin kocanin yerinde olsam seni besdaka durdurmam yanimda gerci bilmiyo zavali senin vicdanin nasil rahatliyacak yada sen kocanin yuzune nasil bakiyosun ya cok iyi birsey yapmis gibi birde yardim istiyo Allahim sen islah et yarabim

Arkadaşlar bu konu 2008 yılında açılmış hani nerdeyse 1 senelik bir konuu biri güncel diyip konuyu tekrar gündeme getirmişş ne işe yarıycaksaa yorum yaparken tarihide göz önünde bulunduralım.Kimbilir bunu yazan kişi şuanda belkide bu yaşadıklarını unutmuş kendine yeni bir hayat çizelgesi çizmiştir........

Son düzenleme:
Halisin canim bende farketim tarihi ama boyle seylerde tepki vermeden insan duramiyo neyaparsa yapsin icimden geleni yazdim vallah daraldim zaten yazdiklarina

Kusura bakmayın ama evli bir bayan olarak sizin oyle bir ortamda ne işiniz var diye sormak isterim en başta hatalar yumağı resmen benim arkadasım bana deseki internette biriyle tanıstım gorusecem sende gel dese en basta ona akıl vermeye calısırım kusura bakma tanısmaya gitmen bile bence baslı basına hata normal karsılayanlar olabilir tabiiki ama bence buyuk bir hata zaten en basından beri.Ve en onemlisi her zaman soylerim aldatmak sadece yatakta değildir kafadadırda.Valla baskada diyecek bir şey bulamıyorum pes artık.akıl istiyorsun simdi yapacagın tek sey bayan arkadasınla ne kadar yakın olursan ol onemli değil ipleri koparmak arkadasım.Ama yine diyorum hata hatayı dogurmus

:)) bende yeni farkettim tarihi ama olsun içimde kalıcaktı yoksa

Öncelikle evli bir bayansınız.Bu şekil eğlencelerde evli bir bayana yakışmaz derim.Baştan sona yazdıklarınız hata ve yanlış...Çarpık ilişki...

senin hatan zaten arkadaşının msnde tanıştığı kişiyle buluşmanla başlamış.evli bir insanın bekar birinin buluştuğu kişinin yanında ne işi var.yanında eşin olsa neyse.helede aynı eve gitmek.devemında yaptıklarından bahsetmiyorum bile.arkadaşın sırf senin hatan için sevdiği insandan ayrılamaz.çözüm senin arkadaşınla ilişkini kesmek olabilir

bence arkadaşın okişiyle evlenmekte biraz daha düşümsüm seninle öpüştügünü bile bile nasıl evlenmeyi düşünüyo

gercek mi bu konu degil bence hic inanmadim ben kolay gelsin

Konu 1 senelik bir konu..Konu sahibi de zaten 6 msj lık mış...
Konuya inanmak gelmiyor içimden..Tamamen uydurmaca...

Tut ki gerçek..Böyle bir insanın ne kendine,ne de etrafına hayrı olur..
Başı da beladan kurtulmaz..Bunu da hak eder...

bence arkadaşın okişiyle evlenmekte biraz daha düşümsüm seninle öpüştügünü bile bile nasıl evlenmeyi düşünüyo

YANLIŞ ANLAMIŞIN ARKADAŞIM O FARKLI KİŞİYLE ÖPÜŞMÜŞ
PEMPE DİZİ GİBİ VALLAkaydirigubbakcemile3

lutfen boyle 1 yilik konulari isitip isitip onumuze surmeyin!! :eek:lmaz:, ne geregi varda guncelediniz anlamadim :uhm:, durup dururken o kadar sayfayi okuyup yorum yapacagiz ve konu sahibi arkadasin ruhu bile duymayacak saatlerimize yazik:umursamaz: bir suru konu var burda bana yardimci olur, fikir verirmisiniz diye bekleyen, siz bir sene oncesinin konusunu hortlatmisiniz :eek:lmaz: , anlamiyorum neden boyle yapiliyor :umursamaz:

öfff bencede yaniii..bende yeni bi konu sandım..ne gerek var 1 yıl önceki konuya yorum yapmaya..

yapmışsınız bir hata gelmişsiniz! birde bu günaha bizide mi ortak etmek istiyorsunuz yardım istemekle!
bu konular hassas ince konular size yazıklar olsun demekten başka birşey demiyorum!

lutfen boyle 1 yilik konulari isitip isitip onumuze surmeyin!! :eek:lmaz:, ne geregi varda guncelediniz anlamadim :uhm:, durup dururken o kadar sayfayi okuyup yorum yapacagiz ve konu sahibi arkadasin ruhu bile duymayacak saatlerimize yazik:umursamaz: bir suru konu var burda bana yardimci olur, fikir verirmisiniz diye bekleyen, siz bir sene oncesinin konusunu hortlatmisiniz :eek:lmaz: , anlamiyorum neden boyle yapiliyor :umursamaz:

ayyhiç sorma ya niye tarihine bakmamışızki :roflol::roflol:

X