İçinden çıkamadığım büyük dert. Yalvarıyorum yardım edin

valla yazılanları azım açık okuyorum söylencek bişe yok olanla ölene çare yok ama yuh diyorum
fazlada üstüne gelmek istemiyorum evet çok sıkıntıdasın ama bence daha fazlasınıda hakkediyosun

ya ben gizemin arada yazdığı yorumları atlamışım..
özür dilerim..gizemi daha iyi anlamaya çalıştım şuan da.
ama tabi ne yaşadıysa evliliğinde, bu ona bu hatayı yapma hakkını asla vermez..
bunda hepimiz hem fikiriz zaten..
neyse;
gizem senin evliliğin zaten çoktan bitmiş canım..
peki eşini eskisi gibi seviyomusun,, çok merak ediyorum..
evliliğini kurtarmak için tekrar eskisi gibi mücadele eder misin?
bu evlilik hakkında sen ne düşünüyosun.. gerçekten eşini istediğin için mi evlisin, yoksa ailenin boşanmana karşı çıkacağı, babanın kızacağı için mi evlisin?
cevaplarsan belki bu konuda biraz yardımcı olabiliriz sana canım....

Cok kötü bir durum..
Herkes yeterince aci bir sekilde elistirmis..
Haklilar..
Benim birsey söylememe gerek kalmamis aslinda..
Ne yapmaniz gerektigini bilmiyorum, ama bu size iyi bir ders olmus.
Esinizin kulagina giderse hic hos olmayacak seyler olabilir.
Arkadasiniz dilekle baglantilarinizi kesin derim.
Ama esinizin kulagina gitmeyeceginden emin olamam, insallah gitmez ve insallah sizde akillanmissinizdir.

benım anlamadığım evlisin ve başka bir erkekle yanyana yattım.öpüştüm diyorsun ne bileyım şaşırdım valla okuyunca artık olan olmuş bılmıyorum bundan sonrası ne olurrr

İÇKİ TÜM KÖTÜLÜKLERİN ANASIDIR boşuna denmemiş bunu paylaşman ibret alınması adına iyi oldu arkadaşım.Senin dua etmekten başka hiçbir çaren yok gibi geliyor bana Allahtan af dileyip dua edceksin.Çünkü herşey insanların dudağından çıkacak tek bir cümleye bakıyor.Ne kadar arkadaşta olsa çokta iyi olsa yarın bigün ne olur kimse bilemez.Heleki işin içine aşk,sevgi,duygular girerse ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN.Seni asla kınamıyor vede yargılamıyorum.Biliyorum ki kınamak ve asla ben yapmam etmem demek tehlikeli sözler kim ne zaman nerde ne duruma düşer kimse bilemez.

Hala saçmalıyorsun farkındamısın !!!
Hata yaptın yanlış yaptın güzelim...Bizim buralarda buna İHANET derler..ve affı yoktur..Sen fazla havai olmuşsun yurt dışında...Uzatmanın manası yok artık yanlışı yapmışsın sen...
Allah yardımcın olsun ne diyelim..Daha fazla konuşupta kendini küçültme bari..Böyle konularda çok hassasım aynı cinsimde olsa yada senin yerinde en yakın arkadaşım da olsa aynı şeyleri vururum yüzüne...

"Sen fazla havai olmussun yurtdisinda" da nedemek. yurtdisinda yasayan bayanlarmi böyle seyler yapiyorlar demek oluyor anlayamadim. bende yurtdisinda yetistim ve hala yurtdisinda yasiyorum ama birak gizemin yaptiklarini esim olmadan ne tatile giderim ne bir erkekle basbasa kalirim. esim yoksa yanimda baska bir erkekle yalniz basima asla kalamam.
misal veriyorum gecenleri$ misafir geldiginde ben mutfagi topluyorum bayan arkadasimda tuvalete girmisti. esim ve arkadasimin esi oturma odasindalar adam susamis mutfaga geldi su icmeye ben hemen bir mana bulup iceriye esimin yanina kactim okadarcik bile yalniz kalamiyorum cok huzursuz oluyorum. yani biz yurtdisindaki kadinlarda namusumuza düskünüz.

yaaa benim aklım almıyo vallahi billahi :kızgın:
kocasını seven bi insan; bırak biriyle öpüşmeyi aynı yatakta bile yatmaz... CADIARZU
eşini sevmiyosun bence sen!!!
eşin duyacak diye korkuyosun,sevdiğin için mi acaba...
bi düşün ????

gitmeseydın arkadaşın ıcın bıle olsa gıtmeseydın
ben şehir dısında okuyorum daha hıc bır erkek arkadaşımı evıne gıtmedım bu kız arkadaşımın sevgılısı bile olsa benımde erkek arkadaşım var yanı sen bırde evlısın arkadaşımı bunu dusunmen gerekırdı dıye dusunuyorum
gıtseydın hotelınde kalsadın arkadaşınada soyleseydın
ben kalmam bılıyorsun ben evlıyım sorumlu oldgum bır eşim var kendıme saygım var dıye
arkadaşın bunu anlardı bence yanı sımdı sana ne desemde senı rahatlatsam bılmıyorum dicek bir söz yok
sanırım tek care arkadaşının ayrılması cok zor bır durum llah yardımcın olsun yanı
ama şine cok yazık be tatlım aynı seyı esın yapsaydı ne olurdu .........

en başından belliymiş böyle olacağı..ne işiniz var elin adamının evinde..

kötü bir durum allah yardımcın olsun, iyi bir ders olmuştur sana

ya ben burda hiç evlenmeden birlikte olanları bile yargılamam kötü bir şey söylemem
ama evli birinin hiç tanımadığı ( 1-2 kere buluşmak tanımak demek değildir) birinin evine gitmesini , hadi gitti eşi olmadan orda içmesini ,hadi içti o evde kalmasını , hadi kaldı ama yabancı bir adamla aynı yatakta yatmasını anlamıyorum , anlayamam , anlamak da istemem.

ne olursa olsun evli bir kadinin baska bir erkekle ayni yatakta yatmasi cok kotu.aldatmak illaki cinsellikle olmaz.bu da bir zinadir.iyi bir ders olsun sana bundan sonra esinin degerini bil.yazik hicbirseyden haberi yok:KK43:

ya bencede saçma bi yalan eşinde en azından tavırlarından falan anlardı yani oda bu konuda ya çok rahat yada sana çok güveniyodu (tabi sende bunu bi hareket olark kabul edip ) yapacağını yaptınnn yazık eşine senin için hiç mi ? değerli değildi... bi düşünnn ............

ya ne diyecğimi bilmiyorum...başı boş kalınca macera aramışsın ama ters tepmiş!!! nasıl bakıyorsun eşinin yüzüne aynını eşin yapsa kıyameti kopartırsın ama dimi! aldatma sadece cinsel ilişkiyle olmaz bildiğimiz gibi düşüncede aldatmadır bide sen yatıp öpüşüyosun ! hemde içkilisin sadece öpüşmeylemi kaldı acaba yoksa aşırı tepki olmasın diye öpüşmemi deniyo oda muamma açıkcası! kız arkadaşının hayatını bari mahvetme o mu dedi sana git adamla aynı yatakta yat öpüş diye! kendin etmişsin kendin bulmuşsun ayıkla pirincin taşını hadi bakalım ...yazık eşine yaaaa[/COLOR]

gizem hanımın yanyana yatıp öpüştüğü ile evlenecekmiş canım.korktuğuda bu zaten eşiyle tanışacak diye.

hadi yaaaa!!!!!!!:kızgın:inanamıyorum bidaha şok oldum :1shok: eee yuhhh yani arkadaşın biliyomu öpüştünüzü işte her ne yaptıysanız bunu anlattınmı ?biliyomu yani dilek...ya bi dk sen ne diye onla yatıyon peki dilek nerde bu arada offfff kafam karıştıkötükedihüso

hadi yaaaa!!!!!!!:kızgın:inanamıyorum bidaha şok oldum :1shok: eee yuhhh yani arkadaşın biliyomu öpüştünüzü işte her ne yaptıysanız bunu anlattınmı ?biliyomu yani dilek...ya bi dk sen ne diye onla yatıyon peki dilek nerde bu arada offfff kafam karıştıkötükedihüso

ya valla pek inanasım gelmedi bu konuya eğer gerçekse biz ciddiyiz evlenecez diiiip hemen evlenemezler zaten yani bide eşinle aynı yerde çalışacakmış amaaaaan ne biliim kafam karıştı dallas gibi

X