Evethaklisiniz o da karnında bebekle ortada kalsa sonra kürtaj ol dense daha iyiydi. Insanları düşünmemek lazım aslında.
Bu bilgilere nerden ulaştınız sizi ajanlar
Konuya verdiğiniz bilgiler kadar yorum yaparsam da ben olsam görüştürmezdim. Sonuçta 2 yıl görüşmeden gayet durabilmiş herkes
Insanların hayatını değiştiren ben değilim. Karaktersiz kardeşimbunun kararı size kalmadı ama.
belki apar topar evlenmek istemiyorlardı.
belki 3/5 sene sonra evleneceklerdi.
belki evlenmeyip ayrılacak başka insanlarla evleneceklerdi.
siz insanların hayatını değiştirmişsiniz.
Konuya yazmıştı tepki görünce sildi, bir kibleyeyim hemen.Bu bilgilere nerden ulaştınız sizi ajanlar
Konuya verdiğiniz bilgiler kadar yorum yaparsam da ben olsam görüştürmezdim. Sonuçta 2 yıl görüşmeden gayet durabilmiş herkes
Süre farkıyla kaçırdım yanikonuyu düzenlemiş.
Konuyu degistirmis. İlk haline gore yorum yaptik, elestirince degistirmis demekBu bilgilere nerden ulaştınız sizi ajanlar
eğer gerçekten bir kardeşim olmuş olsaydı bunca zamandır duramazdi. Yani zaten yokmuş kayıp olarak görmedimYaptığınız şey yüzünden kardeşinizden olmuşsunuz hala kendinizi haklı mı görüyorsunuz? Bravo
YuhKonuya yazmıştı tepki görünce sildi, bir kibleyeyim hemen.
Erkek kardeşi kız arkadaşıyla tatile gitti diye bütün sülaleye yaymış, evlenmek zorunda kalmışlar. Gelin doğal olarak tepkiliymiş konu sahibine. Kardeşini dolduruyormuş güya.
Isinjze gelen kısmı yazmışsınız.Konuya yazmıştı tepki görünce sildi, bir kibleyeyim hemen.
Erkek kardeşi kız arkadaşıyla tatile gitti diye bütün sülaleye yaymış, evlenmek zorunda kalmışlar. Gelin doğal olarak tepkiliymiş konu sahibine. Kardeşini dolduruyormuş güya.
O da sizi kayıp olarak görmemiştir eminim. Bu kadar müdahaleci bir insanı hayatında tutmamak onun için, evliliği için, çoluğu çocuğu için çok yerinde bir karar.eğer gerçekten bir kardeşim olmuş olsaydı bunca zamandır duramazdi. Yani zaten yokmuş kayıp olarak görmedim
Hi hi evet, biz de yedik. O yuzden derlenip bdv’de konu actinizeğer gerçekten bir kardeşim olmuş olsaydı bunca zamandır duramazdi. Yani zaten yokmuş kayıp olarak görmedim
Evlenmek zorunda kalmadılar.Yuh
Ne büyük ahlaksızlık yapmışlar oysa
Konu çok sapsın istemiyorum daIsinjze gelen kısmı yazmışsınız.
Kardeşimin sürekli kızları hamile bırakıp kürtaj ol dediğini de yazsaydınız keşke. Buna engel olmak istediğimi de yazsaydınız.
Siz silmeseydiniz insanlar ilk ağızdan öğrenirdi. Yine aynı şeyi söylüyorum size ne insanların kürtajından?Isinjze gelen kısmı yazmışsınız.
Kardeşimin sürekli kızları hamile bırakıp kürtaj ol dediğini de yazsaydınız keşke. Buna engel olmak istediğimi de yazsaydınız.
Onun nasıl gördüğü umrumda bile değil..O da sizi kayıp olarak görmemiştir eminim. Bu kadar müdahaleci bir insanı hayatında tutmamak onun için, evliliği için, çoluğu çocuğu için çok yerinde bir karar.
O zaman neden konu açtınız?Onun nasıl gördüğü umrumda bile değil..
Ne güzel ya.Siz silmeseydiniz insanlar ilk ağızdan öğrenirdi. Yine aynı şeyi söylüyorum size ne insanların kürtajından?
Heh bakin ayni noktaya geldikO zaman neden konu açtınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?