En dogrusu nedir..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evethaklisiniz o da karnında bebekle ortada kalsa sonra kürtaj ol dense daha iyiydi. Insanları düşünmemek lazım aslında.

bunun kararı size kalmadı ama.
belki apar topar evlenmek istemiyorlardı.
belki 3/5 sene sonra evleneceklerdi.
belki evlenmeyip ayrılacak başka insanlarla evleneceklerdi.
siz insanların hayatını değiştirmişsiniz.

bunun kararı size kalmadı ama.
belki apar topar evlenmek istemiyorlardı.
belki 3/5 sene sonra evleneceklerdi.
belki evlenmeyip ayrılacak başka insanlarla evleneceklerdi.
siz insanların hayatını değiştirmişsiniz.
Insanların hayatını değiştiren ben değilim. Karaktersiz kardeşim

Bu bilgilere nerden ulaştınız sizi ajanlar 😱

Konuya verdiğiniz bilgiler kadar yorum yaparsam da ben olsam görüştürmezdim. Sonuçta 2 yıl görüşmeden gayet durabilmiş herkes
Konuya yazmıştı tepki görünce sildi, bir kibleyeyim hemen.

Erkek kardeşi kız arkadaşıyla tatile gitti diye bütün sülaleye yaymış, evlenmek zorunda kalmışlar. Gelin doğal olarak tepkiliymiş konu sahibine. Kardeşini dolduruyormuş güya.

Bu bilgilere nerden ulaştınız sizi ajanlar 😱

Konuya verdiğiniz bilgiler kadar yorum yaparsam da ben olsam görüştürmezdim. Sonuçta 2 yıl görüşmeden gayet durabilmiş herkes
Konuyu degistirmis. İlk haline gore yorum yaptik, elestirince degistirmis demek

Erkek kardeşi kız arkadaşıyla tatile gitti diye bütün sülaleye yaymış, evlenmek zorunda kalmışlar. Gelin doğal olarak tepkiliymiş konu sahibine. Kardeşini dolduruyormuş güya.
Yuh
Ne büyük ahlaksızlık yapmışlar oysa 🙄

Isinjze gelen kısmı yazmışsınız.
Kardeşimin sürekli kızları hamile bırakıp kürtaj ol dediğini de yazsaydınız keşke. Buna engel olmak istediğimi de yazsaydınız.

eğer gerçekten bir kardeşim olmuş olsaydı bunca zamandır duramazdi. Yani zaten yokmuş kayıp olarak görmedim
O da sizi kayıp olarak görmemiştir eminim. Bu kadar müdahaleci bir insanı hayatında tutmamak onun için, evliliği için, çoluğu çocuğu için çok yerinde bir karar.

Kardeşimin sürekli kızları hamile bırakıp kürtaj ol dediğini de yazsaydınız keşke. Buna engel olmak istediğimi de yazsaydınız.
Konu çok sapsın istemiyorum da
Cinsel ilişki iki kişiyle yaşanıyor
Biri korunmuyorsa diğeri korunabilir ve gayet hamilelik önlenebilir
Biri birini hamile bırakmıyor yani
Zorlama durumu yoksa eğer tabi
Kardeşiniz tecavüz etmiyordur herhalde

Siz silmeseydiniz insanlar ilk ağızdan öğrenirdi. Yine aynı şeyi söylüyorum size ne insanların kürtajından?

İzin vermeyin. Sizi sevmeyen çocuğu mu seviyor? Çocuk da sanki oyuncak iki sene arama sorma şimdi göreyim, tabi paşam nasıl arzularsan. Keyfe bak

Siz silmeseydiniz insanlar ilk ağızdan öğrenirdi. Yine aynı şeyi söylüyorum size ne insanların kürtajından?
Ne güzel ya.
Kardeşim kızları süslü laflarla kandırsın hamile bıraksın sonra bebek aldirsinlar. Ben de buna göz yumayım. Oldu.
Ben ayrilsin istesem kıza bunları anlatırdım asla anlatmadım.
Yazık değil mi elin kızlarına.
Yaptıgı şeyin sorumluluğunu alsın artık yeter .
Beddua okuyan kızlarla dolu geçmişi.
Bir tanesi annesiz büyümüş annemi aramış oğlun bana umut verdi kanıma girdi ben öksuzum hakkımı helal etmiyorum demiş kaC sene önce. O hatırlamaz ama ben unutmam böyle şeyleri.
Benimde vicdanım var

konuyu bilmiyorum.

Ama ben olsam gorussunler derdim.
Benim abim benden nefret etse de bana bisey olursa cocuguma kendi cocuklarindan iyi bakar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X