İnstagramda birgebeningünlü var bakmanızı öneririm bende ordan aldımGerçekten çok fazla ovulasyon testi kullandım ama her biri farklı sonuç gösteriyordu çok azı birbiriyle uyumluydu. Daha fazla bunlarla uğraşmak istemiyorum pahalı da olur hiç fark etmez yeter ki net bir sonuç alayım önemli olan bu. Kullanan arkadaşlar varsa lütfen yardımcı olabilir misiniz? (Laboquick,miratech,artımed,ovula bunları kullandım bunlar haricinde)
İnstagramda birgebeningünlü var bakmanızı öneririm bende ordan aldım
Peki doğru sonuç verdi miİnstagramda birgebeningünlü var bakmanızı öneririm bende ordan aldım
Onu defalarca denedim sıkıntım yoktu ama farklı bir marka denemek istiyorum gerçekten çünkü bu yumurtlama dönemi çok yıpratıcıLaboquick cok iyi neden memnun kalmadınız
Evet doğru sonucu aldım bekliyorum bu ay adetimin geçmesini yumurtlamayı gördüm ve değerlendirdim o gün ve sonrası kaşık bel agrısı yaşadım öneririm yaniPeki doğru sonuç verdi mi
Surelab marka mıEvet doğru sonucu aldım bekliyorum bu ay adetimin geçmesini yumurtlamayı gördüm ve değerlendirdim o gün ve sonrası kaşık bel agrısı yaşadım öneririm yani
Hayır satıcının kendi markasıSurelab marka mı
Peki ovulasyon testi de hassas mı diğerlerine göre?Ben laboqick kullanirken hamile kaldım. 6 ay hep kullandım memnundum net gösteriyor yumurtlamayı. Laboqick in gebelik testi de digerlerinden cok daha hassas cok erken bi zamanda gösterdi çift çizgiyi
Ben ondan baska miratech kullandim onun c çizgisi bile daha silik geldi bana. Baska da farkli marka deneyimlemedim. Laboqick iyidir. Sıvı alımına dikkat ederek genelde ayni saatlerde yaoiyosaniz sorun yasamazsiniz cok net gösteriyor pik olduğunda. Bir de günde sadece 1 tane yapin kafa karışıklığı olmasin çünkü her idrardaki lh yoğunluğu farkli olabiliyor o yüzden ayni saatlerde ve sivi almadan yapilmasi gerekirPeki ovulasyon testi de hassas mı diğerlerine göre?
Teşekkür ederimHayır satıcının kendi markası
Bu kulladıklarımla gebe kalmadım ya o yüzden sanırım farklı bir marka arayışı içerisindeyim bir çeşit totem gibi aslında. Yine de çok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz içinBen ondan baska miratech kullandim onun c çizgisi bile daha silik geldi bana. Baska da farkli marka deneyimlemedim. Laboqick iyidir. Sıvı alımına dikkat ederek genelde ayni saatlerde yaoiyosaniz sorun yasamazsiniz cok net gösteriyor pik olduğunda. Bir de günde sadece 1 tane yapin kafa karışıklığı olmasin çünkü her idrardaki lh yoğunluğu farkli olabiliyor o yüzden ayni saatlerde ve sivi almadan yapilmasi gerekir
Baska sebep vardir ben de 5 ay kullandım olmadi 6. Ay oldu tek sebep testler olamaz insallah en kısa zamanda mujdeli haberi alırsınızBu kulladıklarımla gebe kalmadım ya o yüzden sanırım farklı bir marka arayışı içerisindeyim bir çeşit totem gibi aslında. Yine de çok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için
Bende innovita marka kullanıyorum çok hassas gerçekten instagramdan minnakkurabiyelerrr sayfasından aldımGerçekten çok fazla ovulasyon testi kullandım ama her biri farklı sonuç gösteriyordu çok azı birbiriyle uyumluydu. Daha fazla bunlarla uğraşmak istemiyorum pahalı da olur hiç fark etmez yeter ki net bir sonuç alayım önemli olan bu. Kullanan arkadaşlar varsa lütfen yardımcı olabilir misiniz? (Laboquick,miratech,artımed,ovula bunları kullandım bunlar haricinde)
İnşalah çok teşekkür ederimBaska sebep vardir ben de 5 ay kullandım olmadi 6. Ay oldu tek sebep testler olamaz insallah en kısa zamanda mujdeli haberi alırsınız
Çok net mi gösteriyor çizgisini pekiBende innovita marka kullanıyorum çok hassas gerçekten instagramdan minnakkurabiyelerrr sayfasından aldım
Evet , sayfaya da atıyorum bekletmeden dönüş yapıyor sağolsun değerlendirmem gereken günleri söylüyorÇok net mi gösteriyor çizgisini peki
6 ay deneme sonucunda mı gebe kaldınız? Diğer aylara göre, gebe kalmak için herhangi farklı bir yönteminiz oldu mu?Ben laboqick kullanirken hamile kaldım. 6 ay hep kullandım memnundum net gösteriyor yumurtlamayı. Laboqick in gebelik testi de digerlerinden cok daha hassas cok erken bi zamanda gösterdi çift çizgiyi
Evet 6. Ayda oldu cok şükür. Ya ben cok şey yaptım çünkü gecen sene bi dr bende pko olduğunu yumurtalıklarımın tembel olduğunu söyledi. Ben de bebek düşünmeye başlayınca bircok sey denedim ilk aydan, en düzenli yaptığım hacamat olmak, her adet bitiminde hacamat yaptırdım bel ve kasık bölgesinden ağırlıkli ama tüm tarama şeklinde. Bir de son iki ay naturallen macun yedim ve son ay yumurtlama testim cok koyuydu macunun etkisi olabilir. Son ay yine doktora gittim enfeksiyon başladığı icin antibiyotik verdi kullandim gecti ve kesinlikle pko olmadığını yumurtaliklarimin gayet iyi durumda oldugunu söyledi. Bu da hacamatın etkisi eminim. Her ay ovulasyon testi yaptım önemli günleri degerlendirdim. Bu sekilde yani hacamat ve macun diyorum. Bir de 41 hurmaya 41 Meryem suresi okudu esim. Her hurmaya 1 er tane yani günlük okudu ve yarısını ben yarısını o yedik. Manevi olarak Meryem süresinin etkisi cok6 ay deneme sonucunda mı gebe kaldınız? Diğer aylara göre, gebe kalmak için herhangi farklı bir yönteminiz oldu mu?