henüz çatlamamış gözüküyor canım iki koyuluğunda aynı olması gerekiyorArkadaşım merhaba Ben de 8 gündür test yapıyorum. Bi bakabilir misin lütfen? Bu 8 günde gün aşırı ilişki yaşadık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
henüz çatlamamış gözüküyor canım iki koyuluğunda aynı olması gerekiyorArkadaşım merhaba Ben de 8 gündür test yapıyorum. Bi bakabilir misin lütfen? Bu 8 günde gün aşırı ilişki yaşadık
Ayın 3 ünde yapamadım test ama o günü değerlendirdik. Bir de ilişki sonrası ne var ne yok akıp gidiyor nasıl hamile kalınır böyle bilmemAdet bittikten sonra 2 gün arada test yapamadım ama onlar çok başlardı zaten sanmıyorum yumurtlama olduğunu ama bugün başlangıcından itibaren sayarsak 19. Gün neden hala yumurtlama yok? Bitişinden itibaren mi saymak gerekiyor
Bende ileri pkoyum ama hep ayni koyulukta degil canim herkesde farkli demeki yumurtlamayi gösterdi bende markalarada dikat edin bence koyuluklari farkli olabiliyor ve testleri doktorumun istegi üzeri kullandim pko olmama ragmen ve catlatici ilac kullanmama ragmen dogru gösterdi tek sorun tutmadi malesef gecen ay umutsuz olmayinKızlar bende pko var herkeste bu testler aynı dogrulugu vermiyor arkadaşımın ısrarı uzerine denedim aynı anda doktorum ultrasondan yumurta takibi yapıyordu hic yumurta olmamasına ragmen cift cizgi koyu sekilde çıktı doktoruma sordugumda onlara inanma LH olcumu sonucu veriyor o an hormonal bir yukselis veya düşüş vardır oyle sonuç veriyor dedi yani normal dongusunde olan biri icin ideal olabilir ama pko vs sorun yasayanlarda sıkıntı malesef
Her ay çatlama olmauada biliyor diye biliyorum ama siz yinede devam edin herkesin aynı zamanda çatlamıyorAdet bittikten sonra 2 gün arada test yapamadım ama onlar çok başlardı zaten sanmıyorum yumurtlama olduğunu ama bugün başlangıcından itibaren sayarsak 19. Gün neden hala yumurtlama yok? Bitişinden itibaren mi saymak gerekiyor
düzensiz bir döngün mü var normal de aydan aya günlerin şaşmazsa adet bitiminden on gün sonra başlanıyor ama düzensiz bir döngün varsa adet bittikten sonra başlanıyor günü kaçırma diyePeki günleri adet bitiminden itibaren mi sayıyoruz başlangıcından itibaren mi?
çatlamış üç gün arka arkaya değerlendir inşallah tutar <3Kızlar brnimki ne de bakın en son bu gün yaptım
Yaaa inşallah tutar.. Bugün le bir 3 gün demiçatlamış üç gün arka arkaya değerlendir inşallah tutar <3
evet bugün kesin değerlendirYaaa inşallah tutar.. Bugün le bir 3 gün demi
Tamam canım teşekkür ederimevet bugün kesin değerlendir
testi yapmaya başladığında iki çizgiyi de aynı koyulukta yakaladığın bir gün oldu muKızlar merhabalar testler bu ay kullanmaya başladım bir gebenin günlüğünden aldım son 3 testimi gönderiyorum Cumartesi pazar böyle çıktı ve birliktelik yaşadık ancak pazar gece rahatsızlandığım için acile gidip tomografi çektirdim birde serum verdiler Pazartesi test yapamadım salı gününki testte tamamen silik çıktı reglim 2 sinde bitti ve her 2 günde bir birliktelik yaşadık sizce hamile kalma şansım var mı
Hayır en koyu bunlar oldu şimdide silik çıkmaya başladı yinetesti yapmaya başladığında iki çizgiyi de aynı koyulukta yakaladığın bir gün oldu mu
henüzz olmamışHayır en koyu bunlar oldu şimdide silik çıkmaya başladı yine
Ama Cumartesi günü sol kasığımda ve belimde ağrı vardı pazar günüde devam etti Pazartesi normale döndü bende o kadar koyulukta görmemiştimhenüzz olmamış
yoğun beyaz akıntına varmıydıAma Cumartesi günü sol kasığımda ve belimde ağrı vardı pazar günüde devam etti Pazartesi normale döndü bende o kadar koyulukta görmemiştyoğun im