maalesef var öyle evlatlar okuldan bir arkadaşımda herif için ailesini sildi. Annesiyle kavga etti hatta kız annesini dövdü. Kızın ailesi başka şehirde yaşıyor. Ne yaptılarsa olmadı okul bitti bunlar evlendi çocuğun memleketinde. Düğün fotolarını kızın bir arkadaşı kızın ailesine göstermiş düşünün ne kadar zor aile kızını gelinlikle elin kızıymış gibi facebookta görüyor! şuan ne yapıyolar bilmiyorum umarım kendi evlatlarından çeker
Kız her ne sebeple aramıyorsa aramasın ama bir anne her zaman kucak açmalı. Kız cahil olabilir anne olgun olmalı. Kız gurur yapıyor diye gurur yapmamalı. Unutmayın o bir evlat, rakip değil ki misilleme yapılsın.
Kız her ne sebeple aramıyorsa aramasın ama bir anne her zaman kucak açmalı. Kız cahil olabilir anne olgun olmalı. Kız gurur yapıyor diye gurur yapmamalı. Unutmayın o bir evlat, rakip değil ki misilleme yapılsın.
Büyümeden evlenince böyle olur işte. Buldumcuk diyoruz...
Annesinin yerinde olsam arardım yine de. Ne bileyim evlat hata eder. Çok büyük bir hata etmiş ama anne baba şefkatli davransa daha iyi gibi geldi bana.