Slm arkadaşlar
Bi akrabamın yirmi yasında kızı üniversitede tanıştığı ailesine cok farklı gelecek bir kültürde olan çocukla bir kaç ay önce kacti
Kızın cok sert bir mizacı var üzgün olup ailesini özlemesine rağmen gururuna yenilip aramıyor
ilk Zaman'lar cok kırgındı aile hala öyle
Baba kesinlikle görüşmek istemiyor ama anne üzülüyor arasam mı diye düşünüyor
Bir yandan da kadın hasta
Kız ilk gittiğinde hastanelik oldu ve doktor başka krizler yasarsa hayati tehlikeye girebilir dedi
O halden kızın haberi olmasına rağmen bişey yapmadı Ailesinden olan kişilerle cok sert konuşmalar yaptı
Sizce bu anne kızını aramalı mı
Çünkü kızın adım atacağı yok
Ek:
Kız hastalanmış kalbinden rahatsızdi zaten
Annesinin aklına geliyor Bi arayayım diyor kızın ablası ara bulmaya çalıştı ama Onuda cok üzdü ablası hamile olmasına rağmen
Sizce bu kızın şefkate mi yoksa burnunun sürtülmesine mi ihtiyacı var
Üni den döndükten sonra eve alışmamış anneyle sürekli Bi kavga halindelermisgenelde kaçma durumunda kızlar ailesi barışsın diye dört dönerler bu kadar kin nefret neden ?
Her iki durumda söz konusuKız gururundan mı aramıyor yoksa yüzü mü yok aramaya.Çekiniyordur belki tepki alacağından dolayı.İlk zamanlar özellikle de babalar çok katı oluyorlar ama nihayetinde evlat .Başına bir iş gelse ne kadar kızsa da yine kendi ailesi üzülecek,herkesten çok.
Evet bende öyle düşünüyorum bunları söyledim ama kadın rüyasında görüyor yazıkkız ters şuan biraz burnu sürtmeli hemen aramamalı aile
he kız pişman olur ya da ne bileyim ılıman olur anlarım ama kızda sert konuşuyormuş bir süre aramamalı en azından yıl geçmeli, he buarada belki de kızın ailesi/babası ters insanlar kız belkide onlardan kurutlmak için kendini ateşe attı bunu bilemeyiz ama kız ters ise bir süre görüşülmemeli ne olur ne olmaz belki daha da sert konuşacak daha kötü olacak kadın bırakın kızı özlesin annesini
Kaçtığından sonra bence ailesinin değerini anlamıştır,yüzü yoktur.Anneye de yazık.Ablası annesinin çok üzüldüğünü,gelip annesini görmesi gerektiğini ,annesinin Onu özlediğini söylese cesaret gelir belki.Babasıyla olmasa da annesiyle uzlaşır.Evet bende öyle düşünüyorum bunları söyledim ama kadın rüyasında görüyor yazık
Anne yüreği iste
Ama kız hiçbirşeyi haketmiyor
Ablası bunu yapmayı denedi ama onun cok kalbini kırmış hamileyken iki kez ağlama krizine sokmus kadını artık ablası karışmıyor oda üzülüyor ama doğmamış çocuğumun hayatını tehlikeye soktu artık onun icin uğraşmam diyorKaçtığından sonra bence ailesinin değerini anlamıştır,yüzü yoktur.Anneye de yazık.Ablası annesinin çok üzüldüğünü,gelip annesini görmesi gerektiğini ,annesinin Onu özlediğini söylese cesaret gelir belki.Babasıyla olmasa da annesiyle uzlaşır.
Önceleri kaçan kızlara karşı çok tepkiliydim ama sonrasında kaç tane kaçan kızın çektiklerini, hislerini,mutsuzluklarını dinleyince Onlar için de üzülüyorum şahsen.Şu ana kadar kaçıp ta mutlu olanını görmedim.Hele ki anne ve babasının bedduasını aldıysa.Ablası bunu yapmayı denedi ama onun cok kalbini kırmış hamileyken iki kez ağlama krizine sokmus kadını artık ablası karışmıyor oda üzülüyor ama doğmamış çocuğumun hayatını tehlikeye soktu artık onun icin uğraşmam diyor
Yok okulu bitirmişKız aslında bir şey hakketmiyor. Ama annenin hatırına bir aile büyüğü barıştırsın. Ne emeklerle büyütülüyor bu çocuklar. Kız okulu da mı bıraktı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?